EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #8 - Page 98

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

77.4k

Users

24

11k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Serviana

Nemam pojma. Ako je A onda ce prva bracna noc biti uskoooroo.

Ali ima jedna scena za kojom ja zuudim i svi mi u AT btw. a to je da Ansh provedu noc u Haveli i da pred spavanje Shiv ili A zatvore vrata od svoje sobe Jagyi pred nosom!!!!

Secate li se obrnute scene. Mene je bolelo koliko i Anandi. Zasluzujem sad ovu gore scenu!!! Za pretrpljeni dusevni bol!

Jao Jasna a tek ja kako zudim za tom scenom nemas pojma,mada ne verujem,isuvise su ovi nasi plemeniti i vode racuna o tudjim osecanjima,ali moglo bi bas nekako da sa namesti ta scena,jo sto bih volela,mada i ovo,ne treba njemu gora kazna nego da gleda kako dok se njih dvoje gledaju kao da svet prestaje da postoji za njih,a on je mogao da zatvara vrata koliko hoce ali je zato samo lecio Gaurine napade histerije😊
Stephi thumbnail

Originally posted by: shmeker

Ne jos😉 ma da bih volela da si ti u pravu a da ja gresim😃 e onda ti skidam kapu,ali dok ne vidim nesto konkretno s njene strane 😲 ne priznajem jer jos uvek mislim da je zbunjena ali jos ga ne voli onako kako bi trebalo,njena faca mi na kraju ne uliva poverenje opet cini mi se ima onaj strah u ocima 😕 ali kazem ti tako bi volela da ja gresim a da si ti u pravu😃😃

Shmeki,da mi ne priznajemo jos nista,narocito sto nam glavna tuziteljica Dal nije tu pa posle da nam kaze da smo odmah poklekle cim je ona otisla na put😆 A sem toga,u pravu si,nista se jos konkretno nije desilo(mada sve vodi ka tome hvala Bogu) a i cekacemo da sama Anandi da zavrsnu rec😉
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Inace sta ce biti u danasnjoj epizodi na pinku da znam da li da gledam ili ne?

I jos jedno pitanje neko zna sta je ona odgovorila babi kad joj je baba trazila da ostavi Shiva i uda se za Jagdisa?

Bice da baba trazi od A da se vrati J 🤢 A je odgovorila : A za momenat kaze da li treba da stavi svoju ljubav po strain I da zaboravi svu patnju koju joj je J nacinio,ako baba zeli to.Ona je zivela svoj zivotu bez ikakve zalbe.A kaze da je dosta toga uradila da bi se on vratio porodici,ali ne zeli da se on vrati u njen zivot.Ovo bi slomilo Shiva i njegovu porodicu.
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Dobar dan!
Izasla sam ranije sa posla da ispratim kcer za Bg i danas se druzim sa vama,😃 a sutra moram da prionem na Andrica i ''Prokletu avliju''😕

Posle jucerasnje euforije oko precapa, sad sam malo ladnula i mislim da ce nesto desiti da ih prekine. Nadam se da posle ovog izraza lica, koje smo toliko naucno analizirale iz svih pravaca, nece slediti, kao prosli put kada je zaglio, jer to bi stvarno bilo suvise.🤢

Bice dobro na ovome da se zavrsi, jer bi to bio veliki napredak😉
Ako bi nam u svakoj epizodi, narednih 5-6, pokazali po jednu ovakvu scenu, 😉stigli brzo do medenog meseca👏
Stephi thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Dobar dan!

Izasla sam ranije sa posla da ispratim kcer za Bg i danas se druzim sa vama,😃 a sutra moram da prionem na Andrica i ''Prokletu avliju''😕

Posle jucerasnje euforije oko precapa, sad sam malo ladnula i mislim da ce nesto desiti da ih prekine. Nadam se da posle ovog izraza lica, koje smo toliko naucno analizirale iz svih pravaca, nece slediti, kao prosli put kada je zaglio, jer to bi stvarno bilo suvise.🤢

Bice dobro na ovome da se zavrsi, jer bi to bio veliki napredak😉
Ako bi nam u svakoj epizodi, narednih 5-6, pokazali po jednu ovakvu scenu, 😉stigli brzo do medenog meseca👏

Sladjo,potpuno si u pravu,ovo je zaista napredak,pa ako bas nece da nam prikazu nesto vise,zaista bi bolje bilo da ih neko prekine nego da ona odreaguje sa strahom,jer sve sto ona sad radi,njene ruke oko vrata pa ne moze biti valjda ja cu tebe da pipam a ti mene nemoj slucajno,pa onaj njen pogled,ne deluje mi bas uplaseno,stvarno bi bilo suludo da je ponovo vracaju unazad,
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: sashka123

Jao Jasna a tek ja kako zudim za tom scenom nemas pojma,mada ne verujem,isuvise su ovi nasi plemeniti i vode racuna o tudjim osecanjima,ali moglo bi bas nekako da sa namesti ta scena,jo sto bih volela,mada i ovo,ne treba njemu gora kazna nego da gleda kako dok se njih dvoje gledaju kao da svet prestaje da postoji za njih,a on je mogao da zatvara vrata koliko hoce ali je zato samo lecio Gaurine napade histerije😊
[/QUOTE
I meni bi bilo drago da se desi. U, dusa bi mi bila na mestu, ali mislim da to nece prikazati, ali sam gotovo sigurna da ce namestiti da 🐷 saopsti⭐️ da je Anandi trudna, kao sto je A morala reci 🐷 za G trudnocu, a on utotrljio onog velikog medveda kada je dosao, kao da ce dete u stomaku da se igra sa tim😡
Jedva cekam da se to desi, e pa da vidis m...cu ti tvoju, kao boli🤗

sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Bice da baba trazi od A da se vrati J 🤢 A je odgovorila : A za momenat kaze da li treba da stavi svoju ljubav po strain I da zaboravi svu patnju koju joj je J nacinio,ako baba zeli to.Ona je zivela svoj zivotu bez ikakve zalbe.A kaze da je dosta toga uradila da bi se on vratio porodici,ali ne zeli da se on vrati u njen zivot.Ovo bi slomilo Shiva i njegovu porodicu.

Ma, kakvi baba je bila i ostala bezobrazna do srzi😡
Kao, shvatila je da je ona sve napravila, pa da je uda i iskupi se, a ovamo, ponovo za nenog ''zlatnog'' unuka🤢 Bajron je bio od reci, svaka cast,👍🏼 A bi se mozda pokolebala da nije bilo njega
Hvala bogu, da je jednom uspela da se suprotstavi babi👏
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: medena

I meni da napok krene i njena inicijativa.

Mislim da ovo nije njena inicijativa, ruka joj je sama posla da namesti kragnu, a kad su se nasle, gde su se nasle, ona je shvatila sta radi😆 ali je bitno da se ne trgne i povuce ih, sto mi , a i ⭐️ naravno , tumacimo da joj se svidja😉 Jel' tako? 👏
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Dobar dan svima.😛

I meni ono medjusobno darivanje iz sinocne najave ne izbija iz glave. Ja mislim da se nista veliko ni spektakularno nece desiti. Siv joj rekao da ima vremena i on ce se tako i ponasati. To ce biti samo jos jedan u nizu njihovih neznih trenutaka. Vazno je samo da vise ne gledamo one Anandine uplasene face i da se i ona opusti i jednako uziva u zajednickoj bliskosti.
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Danas mi dolaze gosti i necu moci na miru da gledam epizodu na Pinku 😡