EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #8 - Page 112

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

77.3k

Users

24

11k

Frequent Posters

dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bikica

Drustvo jeste 'li vi primetili jedan prekrivac na bracnom krevetuu...kao ja...

Sve je nasa draga Anci...pripremila..romantika..tu su svece...ambijent..pokloncici...
jos hvale cvetici...😆😆😆...moze i bez njih...🤣

Sh "bokserice",tako kaze Dal (a ono su gace casna rijec😆) na cvjetice,pa prekrivac na cvjetice,sto rekla Kopica, sve "curinsko cvijece"i sve procvjetalo, i ljubav normalno, pa ti Biki iskonponuj sta i za nas tako sa cvjeticima kad zapocnemo novi topik,a mislim da ga je Kpica vec otvorila👏👍🏼 i ona ce vam reci kada prelazimo,a Biki je priredila izlozbu fotografija👏👍🏼 na tom topiku🤗
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
[QUOTE=sashka123]I da,sta se desilo starom Bajronu,gde nestade? Nekako mi je on uvek bio glas razuma,sad mi je potonuo😔[/QUOTE] Svinja ga pojela za veceru...😆
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kop93

Sta mislite ko ce AN poradati??? Svinja??? 😕 🤢

Ne razumem te
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: sashka123

I da,sta se desilo starom Bajronu,gde nestade? Nekako mi je on uvek bio glas razuma,sad mi je potonuo😔

Razocarao me on 🤢 😡
kop93 thumbnail
Ima baba svoju "vojsku" kojom komanduje bez drzavni pravila 😆,zakone mijenja po raspolozenju,pa ko se prilagodi,prilagodi,a ko ne ide u podrum jesti rizu...😆
😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Sh "bokserice",tako kaze Dal (a ono su gace casna rijec😆) na cvjetice,pa prekrivac na cvjetice,sto rekla Kopica, sve "curinsko cvijece"i sve procvjetalo, i ljubav normalno, pa ti Biki iskonponuj sta i za nas tako sa cvjeticima kad zapocnemo novi topik,a mislim da ga je Kpica vec otvorila👏👍🏼 i ona ce vam reci kada prelazimo,a Biki je priredila izlozbu fotografija👏👍🏼 na tom topiku🤗

Dadisa...je'li treba neka slika u cvecu njih dvoje..ili sl tome...to mogu odmah uraditi
Sad cu raditi novu sliku sa danasnjim scenama ...
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kop93

Sta mislite ko ce AN poradati??? Svinja??? 😕 🤢

Daleko bilo🤢 pih...pih... pomeri se smesta😡😡😡 Sta ti pade napamet?🤢 Bolje ce to uradi nas ⭐️, jel' si videla kako je majstor za noge😉

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: sladjana333

Sad mi je jos jadniji kad gledam na Pinku sa prevodom. Ne nerviram se kada znam sta ce biti, ali opet gundjam bez prestankam.😡

Mozda je bolje sto sam pre proslia bez detaljnog prevoda i sem sto cmizdri, nisam znala od reci do reci kabve bljuvotine i nebuloze govori🤢 A tek, kad bude klkao pred Shiva to ce biti vrh😲 i jos ga ubedi😲

Gledam i ovo na pinku kroz ruzicaste 😎, ne dam se nervirati zbog babinih sr...a. Za mene je vrh Anandin odgovor babi da bi povratak J🐷 bio "izdaja njenog srca i duse"!!!!
kop93 thumbnail
Pitam ko ce An, dok zatrudni sa Sh i porod krene, ko ce je poroditi?? Svinja???🤢 On da mulja po njoj?? 😡 Uzas!!!🤢🤢🤢
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Joj ljudi ali ovo...

S: A sta ti zelis?

A: Obuci ovo.

S: I to je sve? Mislio sam...

CV...sta je mislio Shiv...a drustvo znate li vi...ja znam ali ne mogu da odam 🤣🤣🤣

Ma kakvo razmisljanje? Tu mozak ne funkcionise. Odavno je on u fazi "zbogom pameti"!