EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 9

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.6k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago
http://www.youtube.com/watch?v=LflE5u8u6MY

Pogledajte ovaj video sa snimanja scena za veridbu na 2.08 pa nek mi neko kaze da nema nista izmedju njih😃
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: shmeker

http://www.youtube.com/watch?v=LflE5u8u6MY

Pogledajte ovaj video sa snimanja scena za veridbu na 2.08 pa nek mi neko kaze da nema nista izmedju njih😃

Veridba je bila jako davno...tako da mislim da nije bilo nista izmedju njih tada. A i ona je sve do skora nosila verenicki prsten onog njenog sadasnjeg/bivseg momka...tek od skora tog prstena nema...

smeker thumbnail

Originally posted by: Serviana

Veridba je bila jako davno...tako da mislim da nije bilo nista izmedju njih tada. A i ona je sve do skora nosila verenicki prsten onog njenog sadasnjeg/bivseg momka...tek od skora tog prstena nema...

Znam da je bila odavno,mozda tad nije bilo nista konkretno ali se vidi hemija i to jasno.Da li mislis da su sad zajedno kao sto pisu?Posto je skoro raskinula sa deckom.A pise se da su dugo bili u vezi,jel to istina?
smeker thumbnail

Znam da je veridba bila odavno,ali mislim da se vide simpatije jos od tad.Mozda nisu bili u vezi ali nesto je postojalo.Pa jel stvarno raskinula s momkom?Nisam primetila prsten.Pisalo se da su dugo bili u vezi,pa onda je moguce da je tacno ovo sto se pise?
Serviana thumbnail

Originally posted by: shmeker

Znam da je veridba bila odavno,ali mislim da se vide simpatije jos od tad.Mozda nisu bili u vezi ali nesto je postojalo.Pa jel stvarno raskinula s momkom?Nisam primetila prsten.Pisalo se da su dugo bili u vezi,pa onda je moguce da je tacno ovo sto se pise?

Iskreno nemam pojma. Bila je u dugoj vezi sa nekim momkom. Cak se izgleda i verila. Ali onda je u junu objavljeno da su raskinuli. ALi ipak je bio na njenoj rodjendanskoj zurci (bili su i Sid i Shanky, Smita i Anup(Bajron)) ne znam da li si videla taj video.

Ona je taj prsten nosila do skora. Da imaju neverovatnu hemiju imaju. Da kod njih izgleda postoji vec nekoliko parova koji su se skontali na snimanjima postoji (oni iz Uttarana, pa oni iz Kukavice sto se prikazivala kod nas). Posto oni nista ne govore mi mozemo samo da nagadjamo a od toga nikakva svrha. Mene je iznenadilo da su one nase novine to objavile a da pri tome slicna vest ne postoji ni u jednim indijskim novinama. A vest podseca na sveze imaju u vidu da se govori o snimanju vencanja tj decembru mesecu. Ne znam odakle su pokupili vest jer nisam nasla nista slicno u indijskim medijima.
smeker thumbnail

Iskreno nemam pojma. Bila je u dugoj vezi sa nekim momkom. Cak se izgleda i verila. Ali onda je u junu objavljeno da su raskinuli. ALi ipak je bio na njenoj rodjendanskoj zurci (bili su i Sid i Shanky, Smita i Anup(Bajron)) ne znam da li si videla taj video.

Ona je taj prsten nosila do skora. Da imaju neverovatnu hemiju imaju. Da kod njih izgleda postoji vec nekoliko parova koji su se skontali na snimanjima postoji (oni iz Uttarana, pa oni iz Kukavice sto se prikazivala kod nas). Posto oni nista ne govore mi mozemo samo da nagadjamo a od toga nikakva svrha. Mene je iznenadilo da su one nase novine to objavile a da pri tome slicna vest ne postoji ni u jednim indijskim novinama. A vest podseca na sveze imaju u vidu da se govori o snimanju vencanja tj decembru mesecu. Ne znam odakle su pokupili vest jer nisam nasla nista slicno u indijskim medijima.

Nisam videla taj video sa zurke,pa oni ne govore jer su zajdeno od skoro sigurno pa nece odmah da objave.A izgleda da je taj njen bio ljubomoran,jer je Sh usao u seriju u maju mesecu ja mislim,mozda se njenom momku to nije svidjalo😃
Serviana thumbnail
Kucaj na YouTube pratyusha banerjee birthday

A taj njen je koliko su mi rekle indijke sin bogatih roditelja, koji ne radi nista u zivotu.
Serviana thumbnail
Koliko sam ja citala o Sidu. On je skroz normalna osoba, vaspitan , inteligentan, dobar smisao za humor i pri tome zgodan. Normalno da ce da bude ljubomoran. 🤣
Serviana thumbnail
A sto smo mi prekinuli raniji topic na 141 strani?
Cpbuja thumbnail
Explorer Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ako se @ Srbija javi kasnije,mozda ti ona to zavrsi..