EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 31

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.6k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago
Odoh i ja na spavanje. Vidimo se sutra! 🤗
Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nije to do serije nego do glumaca,veruj mi,njih dvoje se nisu ni dodirnuli pre veridbe a imali su takvu hemiju da je na epizodu za Shivov rodjendan hitna radila bez prestanka 😆 A samo uporedi ove dve scene: Anandino secanje na Jag, i odlazak u krevet i Shivov zagrljaj..sve ce ti biti jasno, od Shivovog zagrljaja sam ja ovde u Srbiji dobila temperaturu,sto me podseti da popijem nesto za istu, izgoreh..😉😆😳 Sid je toliko seksipilan da moze samo da stoji i da scena bude jednako vruca kao neka vatrena scena iz Americkih serija..

😛 Auh breee Dal... Tako si zivopisno ovo opisala, milsim ovu polu-ljubavnu scenu da ce i meni ovako matoroj da skoci temperatura 🥳🤣😆 Da znas da sam se vracala ko zna koliko puta da odgledam tu scenu... ko velim da odmerim dobro ponasanje i reakcije Anandi... ali, kako se ono kaze, cerku kara, snajki progovara... tako i ja, toboz da pogledam Anandinu rekaciju, ali puste oci nece da slusaju... sve beze na BAS TU SCENU - gde joj Shiv onako sapuce zavrat... na uvce... Gadno bogami... treba preziveti tu scenu bez posledica po ❤️ U mojim godinama, umal' nisam zvala hitnu pomoc 🥳 Sta tek da kazem za vas mladje 😛 !!! Nije vam uopste lako 😳

Edited by Gocilija - 12 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Dobar dan😃STA DANAS DA OCEKUJEMO? Vracanje u haveli 😡
smeker thumbnail
Pise-Sanci okrece iru i meni protiv anandi,govoreci da An porodica manipulise Shivom,i da cemo da vidim kako ce An da se izbori s ovim problemima.🤢😕
smeker thumbnail

Ja bih bila sediste naravno..🤣 A lako cemo mi ovde da se inspirisemo,samo ga pogledamo i eto ti inspiracije, pa nismo mi ovde ko Sveta Anandi pa da se neckamo..😉🤣

E ovako da vas inpirisem😃Sada je pocela An njemu da se priblizava polako,prvo mu je zakopcala dugme na kosulji koje je zaboravi,pa se namerno gleda u ogledalo i ceslja videci da je on gleda, 😉 eto
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Kako ga zovete vi tamo u Crnoj Gori?? Da nije mozda Zero sokole 🤣

🤣 od 39 nase strane,trazim sta sam to propustila "ZERO SOKOLE"🤣zamalo ne odoh na googl🤣
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: shmeker

E ovako da vas inpirisem😃Sada je pocela An njemu da se priblizava polako,prvo mu je zakopcala dugme na kosulji koje je zaboravi,pa se namerno gleda u ogledalo i ceslja videci da je on gleda, 😉 eto

dobra inspiracija uz malu ispravku😉dugme OTKOPCA,pa mu malo kragnu PODIGNE🤣Sh⭐️ bi iskipio k'o pivo iz krigle😆

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Dobar dan😃STA DANAS DA OCEKUJEMO? Vracanje u haveli 😡

Danas ocekujemo smaranje sa babom 🤢
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Dadisa dobre ti ove ispravke: otkopca + podigne = iskipi 🤣🤣
smeker thumbnail

Originally posted by: dadisabih

dobra inspiracija uz malu ispravku😉dugme OTKOPCA,pa mu malo kragnu PODIGNE🤣Sh⭐️ bi iskipio k'o pivo iz krigle😆

Moze 😉 sve je bolje kad se otkopcava ,😳