🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Malla and ARS running crime list
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
Katrina Kaif Is Pregnant
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
which new Bollywood movie should i watch ....
BHAJAN & DANCE 16.9
Ma bas Kabice gdje god se okrenem tu je i Dzip!!🤣Originally posted by: kabakaba4
Ha, reklama za materijale za odela! Gde naseg mladozenju nadjose!😊 Model!Kopice, OPET onaj dzip! 😆
http://www.youtube.com/watch?gl=IN&hl=en-GB&v=0WWFpOf1QGA 😉 Sidd!!! Dal dobrodosla nam 🤗!!! Kako ti je nana i kako kilaza??? 😆
Hvala za Sida,bas mi je nedostajao bas kao i vi..🤗
Nana je za sada dobro,dosta je smrsala a danas smo dobili nalaz sa patologije koji kaze kancer pankreasa 😭 😭 😭..Mozda za nedelju dve opet odem na neki dan..
Ja sam bila na Ivkovoj slavi definitivno,jer sam osim na naninoj bila jos na dve druge, umorila sam se za desetku i ne znam kako da vratim dusu iz nosa..Nisam se popravila (kucici se ne znoje-baksuzi se ne goje 😆 😆 😆)
Vi ste ,koliko vidim,bile aktivne.Lepo sam se zabavila i nasmejala citajuci vase komentare..👏
Originally posted by: kabakaba4
Evo nam i vikenda, pa se nadam Dal da ne radis subotom, te ces imati dva dana za odmor.Mozda nam se i Liki javi sa svojim novostima 😉
Preko Skypa ih je upoznala,na zarukama,valjda za CV je to dosta!!😲😆 Svinja je zasluzio da ga neko malo protjera,a niko bolje to nezna nego Gauri specijalka!!😉😆 Svinji isto nevjerujem,previse babinih gena ima u sebi!! Za dzip,jeste isti onakav je bio samo je imao gore zatvoreno s bijelom ciradom.😛 Kazu da u utorak,27 ima specijalna epizoda od BV.
Originally posted by: dadisabih
Mehndi je u ponedelak kako mi se cini, a ta ceremonija je uoci vjencanja, mozda i ne znamo tacan datum vjencanja❓ D i to nanesena kana zna da ostane i do cetiri sedmice, a za to vrijeme mlada je postedjena svih kucanskih poslova.😊😉 to danas procitah. Hm, jedino ako se ono dvoje,AnSh⭐️, ne budu puno mazili pa izbrisu prije "roka trajanja"😆😆😆 Uludo deklaracija na proizvodu,kad nisu predvidjeli i vanredne okolnosti pri upotrebi😆😆😆
Originally posted by: kabakaba4
Imali su promo na tv-u za Anandin mehndi i bice 27 nov. a baba ce staviti Anandi...Pa na pozivnici je pisao datum vencanja, 30 nov.