EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #3 - Page 28

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

90.5k

Users

22

3.2k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago
Nezadovoljna sam serijom u zadnje vrijeme!! Premalo romantike izmedu An i Sh,sve sto prikazu,nabrzinu,mrvice nam daju!!😡 Valjda ce nakon vjencanja biti vise prikazano,nema vise ko da im brani da budu zajedno,a nadam se da Sh nece se odvajati od An "peta"!! 😃😆 Kabice ono sto kazes,Nova serija,to ce i biti samo ne BV vec druga. Nadam se da nece biti kraj BV nakon vjencanja!!😕 Onda nista od romantike,radione...😭.Bilo bi bezveze!! 🤢 Mislim da samo zasluzili gledati i pozitivnu stranu BV,a ne samo negativnu!!
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Ha, reklama za materijale za odela! Gde naseg mladozenju nadjose!😊 Model!
Kopice, OPET onaj dzip! 😆

Ma bas Kabice gdje god se okrenem tu je i Dzip!!🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kop93

http://www.youtube.com/watch?gl=IN&hl=en-GB&v=0WWFpOf1QGA 😉 Sidd!!! Dal dobrodosla nam 🤗!!! Kako ti je nana i kako kilaza??? 😆

Hvala za Sida,bas mi je nedostajao bas kao i vi..🤗
Nana je za sada dobro,dosta je smrsala a danas smo dobili nalaz sa patologije koji kaze kancer pankreasa 😭 😭 😭..Mozda za nedelju dve opet odem na neki dan..
Ja sam bila na Ivkovoj slavi definitivno,jer sam osim na naninoj bila jos na dve druge, umorila sam se za desetku i ne znam kako da vratim dusu iz nosa..Nisam se popravila (kucici se ne znoje-baksuzi se ne goje 😆 😆 😆)
Vi ste ,koliko vidim,bile aktivne.Lepo sam se zabavila i nasmejala citajuci vase komentare..👏
Edited by Daltoni - 12 years ago
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Hvala za Sida,bas mi je nedostajao bas kao i vi..🤗
Nana je za sada dobro,dosta je smrsala a danas smo dobili nalaz sa patologije koji kaze kancer pankreasa 😭 😭 😭..Mozda za nedelju dve opet odem na neki dan..
Ja sam bila na Ivkovoj slavi definitivno,jer sam osim na naninoj bila jos na dve druge, umorila sam se za desetku i ne znam kako da vratim dusu iz nosa..Nisam se popravila (kucici se ne znoje-baksuzi se ne goje 😆 😆 😆)
Vi ste ,koliko vidim,bile aktivne.Lepo sam se zabavila i nasmejala citajuci vase komentare..👏

Evo nam i vikenda, pa se nadam Dal da ne radis subotom, te ces imati dva dana za odmor.

Mozda nam se i Liki javi sa svojim novostima 😉

Daltoni thumbnail

Evo nam i vikenda, pa se nadam Dal da ne radis subotom, te ces imati dva dana za odmor.

Mozda nam se i Liki javi sa svojim novostima 😉

Mozda, ali koliko mogu da primetim,Liki nam je u problemu..samo sto su to slatke muke, trenutna zanesenost..
Ne radim za vikend, i da treba ne bih mogla, nesto sam premorena a ne mogu da spavam...
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kop93

Preko Skypa ih je upoznala,na zarukama,valjda za CV je to dosta!!😲😆 Svinja je zasluzio da ga neko malo protjera,a niko bolje to nezna nego Gauri specijalka!!😉😆 Svinji isto nevjerujem,previse babinih gena ima u sebi!! Za dzip,jeste isti onakav je bio samo je imao gore zatvoreno s bijelom ciradom.😛 Kazu da u utorak,27 ima specijalna epizoda od BV.

Zna li se u kom smislu specijalna?Duze traje ili...? 😊
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Tek sada procitah prevod.😊 Bas bih voljela da uspiju to u vezi mehndija i udovica😊👍🏼 Mogu izazvati bunt kod manjeg broja seljana, ali mislim ,sto se tice njihovog sela, da ce uspjeti uz podrsku nekolicine starijih tradicionalista👍🏼 tu je i Dadisa normalno,👍🏼 ipak je ona osoba od velikog ugleda i utjecaja a podrazava An u svemu👍🏼
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Mehndi je u ponedelak kako mi se cini, a ta ceremonija je uoci vjencanja, mozda i ne znamo tacan datum vjencanja❓ D i to nanesena kana zna da ostane i do cetiri sedmice, a za to vrijeme mlada je postedjena svih kucanskih poslova.😊😉 to danas procitah. Hm, jedino ako se ono dvoje,AnSh⭐️, ne budu puno mazili pa izbrisu prije "roka trajanja"😆😆😆 Uludo deklaracija na proizvodu,kad nisu predvidjeli i vanredne okolnosti pri upotrebi😆😆😆
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Mehndi je u ponedelak kako mi se cini, a ta ceremonija je uoci vjencanja, mozda i ne znamo tacan datum vjencanja❓ D i to nanesena kana zna da ostane i do cetiri sedmice, a za to vrijeme mlada je postedjena svih kucanskih poslova.😊😉 to danas procitah. Hm, jedino ako se ono dvoje,AnSh⭐️, ne budu puno mazili pa izbrisu prije "roka trajanja"😆😆😆 Uludo deklaracija na proizvodu,kad nisu predvidjeli i vanredne okolnosti pri upotrebi😆😆😆

Imali su promo na tv-u za Anandin mehndi i bice 27 nov. a baba ce staviti Anandi...
Pa na pozivnici je pisao datum vencanja, 30 nov.
Daltoni thumbnail

Imali su promo na tv-u za Anandin mehndi i bice 27 nov. a baba ce staviti Anandi...
Pa na pozivnici je pisao datum vencanja, 30 nov.

Kada bude "Maha"epizoda ,to obicno znaci da traje duze..U petak je svadba 🥳