Favourite soaps (invited only) #16 - Page 21

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

74.2k

Users

6

3.8k

Frequent Posters

MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: kop93

Velis,igraju se vruce,hladno,sa nama 😡,pa i ja mislim da ce cemo jos cekati,guzvanje plahti 😆 Asthi ocigledno nije do toga,a kod Slocka,hormoni rade prekovremeno 🤣

ma mislim da su mu se malo ulijenili jer da oni i normalno rade bilo bi to mlogo mlogo drugovacije zamandaljena sobna vrata pa ti sviraj kome hoces 🤣
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Dobro vece svima 🤗,samo da provirim 😃 da vidim sta radite i ostala bih s vama,jedino ako me Jeca ne zafijuri da gledam Silu

Juri te Jeca 😈
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: MimaN

ma mislim da su mu se malo ulijenili jer da oni i normalno rade bilo bi to mlogo mlogo drugovacije zamandaljena sobna vrata pa ti sviraj kome hoces 🤣

Pa kakvu Slock ima zenu,krije se po kuci od njega,😲do kraja mu ce biti zamandali vrata od spavace i nema makac iz nje ,dok se ne obavi bracna duznost 🤣 a poslije doci ces ti sama 🤣
MimaN thumbnail

Pogresno je on Asthu procijenio,on je mislio da ce ona biti poslusna ko Anjali,al cvrc😃,ona kad skasti nesto, gora od tornada 😆

Sto god Anjali vise se bude otvarala,Asthi i ona saznavala o njenoj proslosti,to ce biti gore po NA,jer Astha ce znati kako ciljano da ga provocira.😃

Ima i on crvenu granicinu liniju,a kad je predjes onda dolazi do explozije nerava 😈

al si zaboravila da je on super dobar manipulator i da vec toliko dugo godina nije nikad pokazao svoje lice pred Shlokom jer mu je na pijedestalu tako da tu moze bit svasta

Jeste,ali nikoga u kuci nije bilo ko mu se smio suprostaviti kao sad Astha,sa andeoskim licem 😃

Mada mislim da ce se NA i Abhaj do kraja udruziti da pokusaju da smaknu Asthu.

mislim da to nece tako ici jer njemu je Shlok zakon i on zna da ako dira Ashtu rizikuje da izgubi njega
MimaN thumbnail

Originally posted by: Jeca

Juri te Jeca 😈

🤣🤣 bjezi ko moze evo nam Jece
kop93 thumbnail

Originally posted by: Jeca

Juri te Jeca 😈

Mimaaa evooo jeee 😲 sta sam ti rekla 🤣
kop93 thumbnail

🤣 Gasi lampicu 🤣
kop93 thumbnail

al si zaboravila da je on super dobar manipulator i da vec toliko dugo godina nije nikad pokazao svoje lice pred Shlokom jer mu je na pijedestalu tako da tu moze bit svasta

Jeste,ali nikoga u kuci nije bilo ko mu se smio suprostaviti kao sad Astha,sa andeoskim licem 😃

Mada mislim da ce se NA i Abhaj do kraja udruziti da pokusaju da smaknu Asthu.

mislim da to nece tako ici jer njemu je Shlok zakon i on zna da ako dira Ashtu rizikuje da izgubi njega

Onda jedina varijanta mu preostaje a to je da Slocka i Asthu zavadi
MimaN thumbnail

🤣 Gasi lampicu 🤣

Kop meni su danas skoro sve ugasene bilo bi dobro da koju upalim
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail