Returning of the written off #51 Invited only - Page 88

Created

Last reply

Replies

1k

Views

52.7k

Users

6

4.2k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago
Smeki, ti ces kao bonus dobiti rukavice i kozlic😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=jCpj3g0OOoU[/YOUTUBE]

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Drya

Ma nervira me sto je toliko slaba,sto se ne bori za razliku od Arohi iz druge sezone 😡

Da..a najgluplje je sto ga je ubila svojim postupkom..on u zatvoru ceka smrtnu kaznu kao mrtav covek..😭
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Drya

E da vam kazem, isfrustrirana sam ovom serijom za medalju,sreca pa imam jos 20 epizoda,ne znam kako bi podnela da ima jos...🤬Mnogo vise mi se dopada Arohi iz druge sezone,koja se borila za svoju ljubav bez obzira na sve ...

Sta sam ti rekla😡
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

155.epizoda..da mogu,ubila bih je ko stetnu..🤬

To je epizoda kad joj on donosi prsten a ona ga odbija jel tako,kretenka ima jos bisera on do kraja.Zato sam ja plakala s njim😭
smeker thumbnail

I Smeki ima da radi..i to salto..ona je najvise kriva sto je otkrila ovu seriju..😆 😆

Ja cu sve to da radim ,i bez da mi kazete jer sam se pojela ziva sto sam pocela da gledam ali sreca pa je serija imala kraj i to srecan.

A ovu sto sad gledam nemojte ni da pocinjete ima toliko sranja da cu da izludim,Zaboga njena sestra se zaljubila u njega i ona trazi od njega da ozeni njenu sestru strasno ali njegov brat voli njenu sestru pa je on podmetnuo brata.Sad njena sestra isekla vene ccc a u zatvor ide i on i njegov brat boze sacuvaj ovi Indijci su mastoviti samo tako.Ali sta da radim sad moram da je odgledam 😡
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Smeki, ti ces kao bonus dobiti rukavice i kozlic😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=jCpj3g0OOoU[/YOUTUBE]

Au vec me boli kad pogledam
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

E da vam kazem, isfrustrirana sam ovom serijom za medalju,sreca pa imam jos 20 epizoda,ne znam kako bi podnela da ima jos...🤬Mnogo vise mi se dopada Arohi iz druge sezone,koja se borila za svoju ljubav bez obzira na sve ...

Badi ja sam kod 30 epizode. Sad sam demoralisana nacisto 😕

Nemoj da odustajes..serija vredi da se pogleda..misli na srecan kraj kada dodjes do teskog dela i to je to..

E vas dve ako me zeznete ima da mi, za kaznu, radite kolut napred 😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=KlSvzdktZtU[/YOUTUBE]

I Smeki ima da radi..i to salto..ona je najvise kriva sto je otkrila ovu seriju..😆 😆

Ja cu sve to da radim ,i bez da mi kazete jer sam se pojela ziva sto sam pocela da gledam ali sreca pa je serija imala kraj i to srecan.

A ovu sto sad gledam nemojte ni da pocinjete ima toliko sranja da cu da izludim,Zaboga njena sestra se zaljubila u njega i ona trazi od njega da ozeni njenu sestru strasno ali njegov brat voli njenu sestru pa je on podmetnuo brata.Sad njena sestra isekla vene ccc a u zatvor ide i on i njegov brat boze sacuvaj ovi Indijci su mastoviti samo tako.Ali sta da radim sad moram da je odgledam 😡

Ja necu sigurno. Batali to Smeki. Trazi neku koju mozemo gledati.
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Au vec me boli kad pogledam

Ma ne sekiraj se. Srecan kraj je spasao stvar. To te vadi. Inace...😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

To je epizoda kad joj on donosi prsten a ona ga odbija jel tako,kretenka ima jos bisera on do kraja.Zato sam ja plakala s njim😭

Ne, to sam nekako svarila..ovo je kada je on kidnapovao..😭
smeker thumbnail

Ne, to sam nekako svarila..ovo je kada je on kidnapovao..😭

Auuu da ta mi je bila najteza koliko boli u njemu ,priznajem ni njoj nije svejedno ali zbog njega sam mnogo vise plakala ,nista on nije uradio njoj sta je ona njemu sve😡

Znas li zbog cega ne mogu da se setim koja je to epizoda ,pa da ne pisem ne znam jesi li gledala