Saska ako moze prevod makr ukratko jer koliko vidim Prats ce biti cerka jedne zene,a Vatsal sin druge.Ako me gugi ne laze s prevodom😕
Devojke izvinjavam se, nisam bila tu, ako jos niste dobile prevod evo ukratko. Ti si Smeki pre neki dan postavila sadrzaj indijskog filma Daag, to sam vam prevela ali evo jos jednom, poneki detalj jos .
Super star Rajesh Khanna i Sharmila Tagore su zaljubljeni jedno u drugo pa iako je Sharmilina tetka ptotiv njihovog braka, oni seipak vencavaju. Putuju u Kull gde je Rajeshdobio posao u u firmi u vlasnistvu Prem Chopra.U odsustvu Rajesha, Prem Chopra pokusava da siluje Sharmilu ali on stize na vreme i u tuci Prem nastrada. Premov otac bogatas uspeva da dokaze da je ovaj kriv za ubistvo njegovog sina i Rajesh mora na sluzenje kazne. Na putu do zatvora u polic. kombiju tuce se sa nekim od zatvorenika , dozivljavaju saobracajnu nesrecu i svi ginu
Sharmila je trudna, napusta kucu svoje tetke i odlazi na drugo mesto da se porodi, godine prolaze , ona radi kao uciteljica ali u skoli saznaju da je ona zena ubice i odlucuju da je otpuste. Samo je Rakhee Gulzar bila na njenoj strani ali nije uspela da joj pomogne, pziva je svojoj kuci da joj pomaze u njenom poslu , Rakhee ima sina a Sharmila cerku. Sarmila ostaje sokirana kad je srela Rakhee muza jer to nije niko drugi do upravo njen muz koji zivi pod drugim identitetom Rajes joj govori kako je dospeo tu i njegov odnos sa rakhee ( koji ja ne zelim da otkrijem, ne ja Smeki nego tako pise )😆