Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 20th Oct 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 21st Oct 25
DO PHOOL DO MALA 21.10
SECRET OUTT 20.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 20 Oct 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 21, 2025 Episode Discussion Thread
Anupamaa 20 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo, November '25 || Sign-up OPEN
Deepika and Ranveer wish diwali with Dua
Indian tv Blockbuster ! Parvati & Tulsi : The OG Bahus Mahasangam Epi
Ibrahim Ali Khan Admits Nadaaniyan Was A Bad Film
Veteran Actor Asrani Passes Away
Mihir is a loser
Bill Gates To Appear on Kyunki?!
🏏IPL 2026 Schedule: Time Table, Teams, Match List, Fixtures🏏
Malti hinted at Baseer being gay!
Love na str. 147 - hvala ti draga na prevodu i na ulozenom trudu ๐ค znam da ti nije lako... moje jedino pitanje vezano za ovu epi je: pa da li je moguce... za izjavu ljubavi snimljenu na mobilni ๐ก... moj odgovor je samo onaj smajlic na kome se puno zahvaljujem Kabici
doka1709 na str. 147 - Ovo se zivi a ne glumi - draga doka, ovo potpisujem od โค๏ธ
kabica na str. 149 - draga kabice, svaka cast sto si brzo reagovala na mene sporu, ali jos jednom ti hvala sto si mi pozajmila najlepsi prigodni smajlic vezan za sve ove nove epi i za njihova najnovija desavanja, ovo je dakle moje misljenje o njima
Pozz devojke!
Nemam vremena da iscitavam unazad komentare, jeste li glasale ovde - Toral's acting (Toralina gluma)?
Pozz devojke!
Nemam vremena da iscitavam unazad komentare, jeste li glasale ovde - Toral's acting (Toralina gluma)?
Devojke ja veceras imam zurku. Odoh da se spremam. Ne znam kad cu se vratiti pa je lako moguce da se ne cujemo do sutra. Pozdrav!!
Pozz devojke!
Vratila sam se,iako nisam u najboljem stanju... ๐