EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #33 - Page 6

Created

Last reply

Replies

458

Views

31.4k

Users

27

7k

Frequent Posters

alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago
Bikice ๐Ÿค— ahhh! โค๏ธ
Bole grudi balkanske...
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Bikice ๐Ÿค— ahhh! โค๏ธ
Bole grudi balkanske...

Biki savrseno,e ovo je ono u sta smo se mi zaljubili i sta sad gluma ๐Ÿ˜† nema sanse cista hemija,pa oni su oboje pocrveneli ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Pozz devojke!

Nemam vremena da iscitavam unazad komentare, jeste li glasale ovde - Toral's acting (Toralina gluma)?

jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Veliki Brate, evo i ja stizem... PPPUUU za mene... sa zadrskom ali vazno je ucestvovati... a evo i malog doprinosa od mene za sve nas i za sve posetioce naseg doma ovdasnjeg:

http://i.minus.com/i6SktECxY9K9X.gif
(nanuliimnaninu ne daju da ubacim vidoja ๐Ÿ˜ก a to nam je mnogima najdrazi segment, sigurno odmah znate koji, rukica desna sa prsticima bi nekud da krene ali ... ๐Ÿ˜ณ nisu sami na svetu)

Imam jos nesto kad sam vec u kancelariji, cisto dok je sveze:

cherrybaby na str. 143 - hvala ti za "Besmrtnu pesmu" naseg neponovljivog Mike Antica

Love na str. 147 - hvala ti draga na prevodu i na ulozenom trudu ๐Ÿค— znam da ti nije lako... moje jedino pitanje vezano za ovu epi je: pa da li je moguce... za izjavu ljubavi snimljenu na mobilni ๐Ÿ˜ก... moj odgovor je samo onaj smajlic na kome se puno zahvaljujem Kabici

doka1709 na str. 147 - Ovo se zivi a ne glumi - draga doka, ovo potpisujem od โค๏ธ

kabica na str. 149 - draga kabice, svaka cast sto si brzo reagovala na mene sporu, ali jos jednom ti hvala sto si mi pozajmila najlepsi prigodni smajlic vezan za sve ove nove epi i za njihova najnovija desavanja, ovo je dakle moje misljenje o njima

nada na str. 149 - Najveci utisak je na mene ostavio onaj deo kad ona "postidjena " odlazi u sobu. Torrhal i stidljivost -prst i nokat ๐Ÿ˜• ... ma Nado, mislim da si nesto zzz... stvar, pogresno si upotrebila srpski, prst i nokat su AnSh, a ova njihova T. i stidljivost su - Bog i sesirdzija VAZAN

PS:
Molim vas sa
sve VB imajte u vidu da mi je ovo (slovima i brojevima) vec ili tek treci put da pisem isti komentar, nesto me nece... neko je umesao prstice svoje to je jasno ili ovo ipak nije moje vreme... u ovo vreme bolje crtam i saram nego sto pisem ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Pozz devojke!

Nemam vremena da iscitavam unazad komentare, jeste li glasale ovde - Toral's acting (Toralina gluma)?

Ja izgleda jesam... ๐Ÿ˜† Kaze ne moze opet! ๐Ÿ˜•
smeker thumbnail

Pozz devojke!

Jesam๐Ÿ˜† zero chemistry jel tako lektore
jadra211 thumbnail

Originally posted by: nn027

Devojke ja veceras imam zurku. Odoh da se spremam. Ne znam kad cu se vratiti pa je lako moguce da se ne cujemo do sutra. Pozdrav!!

Znaci cekamo te nocas oko 3... dogovoreno... uzivaj a mi te dostojno zamenjujemo u trecoj smeni... ๐Ÿค—
Jeca thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Vratila sam se,iako nisam u najboljem stanju... ๐Ÿ˜Š
jadra211 thumbnail

Pozz devojke!

kaliopice draga, od viska glava ne boli, samo od loseg vina ๐Ÿ˜† ... evo i ja se pogubila... o'ma' otrcim a kad tamo ono medjutim kaze no no ti si vec bila... ali zato smo odjehale unapred ohohohohoho ๐Ÿ˜†
smeker thumbnail

Originally posted by: Jeca

Vratila sam se,iako nisam u najboljem stanju... ๐Ÿ˜Š

Ako si๐Ÿค— sto nisi u najboljem stanju? Sta ti je?