EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #18 - Page 74

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

77k

Users

38

18.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago
Sad sam isla da vidim na Colorsu jos nisu objavili poruku od sinoc Poslala sam jos jednu , jeste da je ista al nema veze. Od oko 100 novih poruka koje su pustili preko 90% misle kao mi.
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Zato i kazem nastaviti spamovanje to nam je jos jedino ostalo. Ako nista da ih nerviramo.😉

niste mi odgovorile za postavljanje an slicice pored Nika,i da bude po mogucnosti razlicito.Lako to izmjenimo ako ovi iz CV makar djelimicno udovolje zahtjevima gledateljstva😕 Ja sam svoju zutu ruzu zrtvovala za An😭
I tako cemo ih irirtirati, i stalno podsjecati na postojanje Prats-An😭
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Sa televizije, izvukli su neku koja tvrdi da joj Prats duguje novac. Pa gde je bila sve ovo vreme dok je Prats bila uspesna kao Anandi. Ma daj..

To je neka menadzerka koliko vidim,pomocu koje je navodno dobila ugovor za BV..Dogovorile su se za 20% koje ona nije redovno dobijala..zato je blati..😡

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Daltoni

To je neka menadzerka koliko vidim,pomocu koje je navodno dobila ugovor za BV..Dogovorile su se za 20% koje ona nije redovno dobijala..zato je blati..😡

Gde je bila do sada? Zasto sada? Ako su znali da odlazi sto su snimali s njom one scene sanjarenja?
nn027 thumbnail
@dadisabih
Ja sam je odmah promenila jer mislim da je to odlicna ideja.

dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

da, danas zovu menadzer, ali malo ko da ne postane LESINAR, pa zrtvu iscopkaju do koske🤢😡 laka zarada a bez poreza🤢😡 sto bih voljela da joj poreznici zaskoce na ledza za neprijavljenu zaradu🤢😡 a zakon za nedozvoljeno bogacenje🤢😡
Daltoni thumbnail
Spamujte im mail..ja sam poslala vise od 30 mejlova ..Evo adrese

info@sphereorigins.com

..A evo sta sam i poslednje poslala,cisto da vam dam inspiraciju

My name is Alexandra and I live in Serbia (Europe)..
Our television is also telecasted BV,and serial is very popular here.
Now we finds out that Prats is no more Anandi, and we are shocked.
I want to inform you that it was telecasted in our Pink televison
" Balika vadhu was change their lead protagonist,and because of that our television will follow the wishes of our auditory and for the beginning express our sadness, and protest " .

We all want Prats as Anandi,nobody cant replace her, she is the heart of the show.We feel deep sorow and pain and are very revolted. From the march 4 th we will stop watching..

--

S poštovanjem,

Alexandra

nn027 thumbnail

Ma sad ce svasta da pisu o Prats samo da je oblate.😡
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Bezdusnici jedni 😡,zar im nije dovoljno sto su je otpustili vec je i blate.
Ovi njihovi domaci gledaoci nepoduzimaju skoro nista,sta rade od drugih serija domaci fanovi,ljudi spamuju ih da im se rusi sistem.
Sad kad sam otvorila topic nadala sam se vijesti da nam se nasa An vrace,al...😭😭
Hodam na poslu ko zombi,samo neprokinem plakati 😭,sta su nam uradili...😡
Daltoni thumbnail
Ljudi,pokusavajte..ko zna..mozda ih bas neki nas mejl natera da se predomisle ..