EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #16 - Page 96

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

74.2k

Users

30

19k

Frequent Posters

saaska thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Posted: 12 years ago
Edited by saaska - 12 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
jadra211 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Drya

Hvala Saska πŸ€—

Mene sastavila depresija od ovih iz CVs slabo mi pomazu i Bikicine slike,al hvala joj sto se trudi πŸ˜‰

Drya draga, sa malim zakasnjenjem ti cestitam na 200. postu Bouquet nikad nije kasno πŸ˜† (bila sam u blokadi kad nije trebalo 😭 pa sad ne mogu sve da postignem), a sto se tice depresije, ma briga nas sve za CVs... znamo mi da ce sve biti ok, zato samo napred i
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Umorna od pacijenata...πŸ˜†...a pogotovu ovaj zadnji slucaj Doka..tezak slucajπŸ˜†..tako da..
Edited by Bikica - 12 years ago
jadra211 thumbnail

Originally posted by: kop93

Evo probala sam i ja i nece 😭 sa ovog tvog linka.

Drage moje, moram i ja da pokusam, pa makar i uspela!!! Evo slicice, znaci da sam naucila lekciju πŸ˜† πŸ‘

Sve se nadam da cete i vi moci da je vidite! Dakle, Doka, desnim misem oznacis link i kliknes na copy i onda ovde iznad polja u kome pises tekst poruke otvoris onaj znak kao koverticu levo od znacica od ubacivanja emoticona i unutra iskopiras (sa paste) tu adresu linka... majko moja, jadna li sam 😭 kako sam samo zakomplikovala, vici ako ti nije jasno πŸ˜›
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Ups zaboravila sam vam reci da procitate stampu,sa svojim dragim ili bez njega kako koπŸ˜‰
Fun Photo Box2130550102rssehf
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
jadra211 thumbnail

Originally posted by: alisa112

Evo je ... Doka! 😊 Ja mislim da je ovo sa dodele Golden Petal award! πŸ˜†

Tako mi je to kad citam polako 😭, bila sam na prethodnoj stranici i nasla odmah ovu sliku i sva srecna je uspesno uturila πŸ˜†, ona otisla na 124. stranu, ja se onda sva srecna vracam nazad na citanje i ovde vidim da si bila u toku zbivanja, svaka cast Alisice, na brzini πŸ‘
PS: Tacno je, snimak je od dodele za Novu Godinu 😊

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: jadra211

Drya draga, sa malim zakasnjenjem ti cestitam na 200. postu Bouquet nikad nije kasno πŸ˜† (bila sam u blokadi kad nije trebalo 😭 pa sad ne mogu sve da postignem), a sto se tice depresije, ma briga nas sve za CVs... znamo mi da ce sve biti ok, zato samo napred i

Naravno da nikad nije kasno .😊Hvala Jadro
jadra211 thumbnail

Originally posted by: jadra211

Drage moje, moram i ja da pokusam, pa makar i uspela!!! Evo slicice, znaci da sam naucila lekciju πŸ˜† πŸ‘

(ovde je prazno, a treba da bude slicica, koju ja vidim kad nisam u preview post)
Sve se nadam da cete i vi moci da je vidite! Dakle, Doka, desnim misem oznacis link i kliknes na copy i onda ovde iznad polja u kome pises tekst poruke otvoris onaj znak kao koverticu levo od znacica od ubacivanja emoticona i unutra iskopiras (sa paste) tu adresu linka... majko moja, jadna li sam 😭 kako sam samo zakomplikovala, vici ako ti nije jasno πŸ˜›

PS: Nista ovo ne valja, provalila sam da samo ja vidim slicicu, dakle, ne znam o cemu se radi, predajem se, u medjuvremenu cu da proucavam razlog! Mnogo mi je zao, imala sam dobru nameru 😭