Ajd da i ja ubijem ovaj 50ti jes da nije neka cifra al da popijemo po nesto, valja se
🏏T20 Asia Cup 2025: Match 19 - Final: India vs Pakistan @Dubai🏏
BOOTH ROAMING 28.9
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 28, 2025 EDT
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
Geetanjali to die?
And Janhvi gives another flop!!
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
Maan and Geet- Love Wins Against All Odds..
101 ways to patau your pati
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
Trump's 100% tariff on Bollywood films
Ajd da i ja ubijem ovaj 50ti jes da nije neka cifra al da popijemo po nesto, valja se
Da usporimo malo?! Dal ce se slogira... lepo nam je rekla da se strpimo do sutra 😕
Hvala generacijo🤗,ja tek skuzi da ti to meni 😆😆...danas sam presla 2000 post!!
Ali u pitanju je kosuljica siva,ja mislim da ga ona nije ni videla u njoj,jer on je bio na poslu kad ga je zvala da pita za babu,bilo je jutro,i nisu se ni videli,a on svaki dan na posao obuce novu kosuljicu😆a ona sanjari da je bas u toj kosuljici sivoj...pitanje je sad
Originally posted by: Serviana
Pa cekaj ona je imala isti sari kad su bili kod singovih oboje i kad je posle sama otisla, znaci da je to bio isti dan. Jel i on imao istu kosulju?
Pa cekaj ona je imala isti sari kad su bili kod singovih oboje i kad je posle sama otisla, znaci da je to bio isti dan. Jel i on imao istu kosulju?
Neznam za kosulju samo se nadam da nije upitanju san😉Originally posted by: Serviana
Originally posted by: dadisabih
de ti nama ispricaj to odmah😊 pa se ti vrati na stotu, a naci ces nas na novom topicu16😉