EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #4 - Page 38

Created

Last reply

Replies

1k

Views

88.4k

Users

22

3.8k

Frequent Posters

Jeca thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Prosto ne znam sta da ocekujem od danasnje epizode 😕 Nekako mi se cini da ce vecinu epizode prikazivati Singove (pa treba i oni da primaju platu) a veoma malo Shekarove...Da budem iskrena, draze mi je da gledam PT nego Singove i njihove razgovore u kuhinji koje ne razumem..😕

A ja mislila da su samo mene Singovi na neki nacin smorili 😕
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Ma ja se tesim tako sto kazem : Morace jednom i da spavaju..🤣 Samo da ne postoji jos neki obicaj po kome muz i zena 40 dana ne spavaju u istoj sobi 😆🤣

🤣🤣🤣e pa onda n...ebasmo nacisto 😉
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Da on ne voli halvu,a izgleda tamo kod njih je to glavna poslastica,u svim prilikama,cudi me sto nisu dodali jos nesto ,nego halva halva...😆

On zivi samo na zdravoj hrani (tako barem kaze) bez masti ,putera, ugljenih hidrata..Kako da ne..ma sve mu verujem, onakvo telo ima samo od krompira i pasulja 😆 😆 😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dal,🤣🤣🤣 ko zna mozda cekaju to 40 dana,to bi mu doslo februar mesec,a novembar 😆😆😆 ili mozda ono spavanje na podu,on sa jedne strane bracnog a ona sa druge i gledaju se ispod kreveta a na krevetu(bracnom)niko...tako je bilo u onoj seriji Kukavica😆😆😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dal,🤣🤣🤣 ko zna mozda cekaju to 40 dana,to bi mu doslo februar mesec,a novembar 😆😆😆 ili mozda ono spavanje na podu,on sa jedne strane bracnog a ona sa druge i gledaju se ispod kreveta a na krevetu(bracnom)niko...tako je bilo u onoj seriji Kukavica😆😆😆

Jeste..bilo..pa posle su nakotili ceo fudbalski tim dece, malo malo pa on za dori..cak su se glavni glumci iz serije vencali u stvarnosti..😆😉
smeker thumbnail

Jeste..bilo..pa posle su nakotili ceo fudbalski tim dece, malo malo pa on za dori..cak su se glavni glumci iz serije vencali u stvarnosti..😆😉

Ovi nasi nek naprave jedno bar zadovoljni smo 😳🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: shmeker

Ovi nasi nek naprave jedno bar zadovoljni smo 😳🤣

Ma neka se samo zagrle, pa cemo svi da zapevamo..ako i to docekamo 🤣
smeker thumbnail
Kazu serija je socijalnog karaktera i ima neku pouku,pa zar pravljenje dece nije socijalno pitanje 🤣e dal kad je uzeo u narucje drzalo me nedelju dana, a kad je zagrli ima da me drzi mesec😳
Daltoni thumbnail

Originally posted by: shmeker

Kazu serija je socijalnog karaktera i ima neku pouku,pa zar pravljenje dece nije socijalno pitanje 🤣e dal kad je uzeo u narucje drzalo me nedelju dana, a kad je zagrli ima da me drzi mesec😳

Mene jos uvek drzi ..😆 😳
Daltoni thumbnail
Neko napisao na tviteru: "Penzioneri u panici-da li ce doziveti kraj Male Neveste " 🤣 🤣