SRPSKI SCENARIO MALE NEVESTE # 3 - Page 87

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

86.6k

Users

29

2.4k

Frequent Posters

andv thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail Fascinator 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago
Sorry guys, I had to do the written update today and hence the delay

Today's Voice over: In spite of being wounded, A man's ego considers getting forgiven from his wife as his right. But he forgets that his wife too has an equal right to refuse forgiving him.
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Thanks Anita for your very detailed and long WU 😊
Now it's my turn to translate it all 😆 🤗
andv thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail Fascinator 1 Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Thanks Anita for your very detailed and long WU 😊
Now it's my turn to translate it all 😆 🤗

😆. You are always welcome 🤗

@Daltoni for your following post, Thanks for your sweet words, I appreciate it. You all are always welcome 🤗
Edited by andv - 12 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Wrilly great WU Anita, good job !!! Thanks for voice over ❤️
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Jag me danas nije iznenadio sa svojom sebicnoscu samo je potvrdio ono sto sam mislila o njemu.🤢 Taj covjek se nikad nece promijenit!!!! U njemu se slila sva ona zloca,posesivnost i misao da se svijet vrti oko njega,koju je nekad Dadisa imala u sebi. Srecom ona se promijenila u pozitivca,ali zato je njen unuk nastavio tamo gdje je ona stala. Nazalost!!! Jag je danas zakljucio da to nije vise ona An sto je bila. Pa on je od nje napravio ovo sto je danas!!! Precap nam pokazuje da ce jag otvoriti vrata pakla sirom i da zeli An gurnuti kroz njih.Zao mi je An jer njezin hod trnovitim putem nije jos zavrsen.😭 Nadam se da ce Sh ostati ovo sto je danas prema An.Jak,bez sumnji u An,otvoren,zastitnicki nastojen prema njoj,pun ljubavi,razuman...idealan partner za nju.Ona je jaka osoba ali zivot ju je toliko puta ranio 😭 pala je na koljena i opet ustala x-puta ali ipak potreban joj je ovakav muskarac kao Sh da joj da podrsku,toplinu vjeru u bolji zivot i osmjeh na licu koji dolazi iz srca.
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Jag me danas nije iznenadio sa svojom sebicnoscu samo je potvrdio ono sto sam mislila o njemu.🤢 Taj covjek se nikad nece promijenit!!!! U njemu se slila sva ona zloca,posesivnost i misao da se svijet vrti oko njega,koju je nekad Dadisa imala u sebi. Srecom ona se promijenila u pozitivca,ali zato je njen unuk nastavio tamo gdje je ona stala. Nazalost!!! Jag je danas zakljucio da to nije vise ona An sto je bila. Pa on je od nje napravio ovo sto je danas!!! Precap nam pokazuje da ce jag otvoriti vrata pakla sirom i da zeli An gurnuti kroz njih.Zao mi je An jer njezin hod trnovitim putem nije jos zavrsen.😭 Nadam se da ce Sh ostati ovo sto je danas prema An.Jak,bez sumnji u An,otvoren,zastitnicki nastojen prema njoj,pun ljubavi,razuman...idealan partner za nju.Ona je jaka osoba ali zivot ju je toliko puta ranio 😭 pala je na koljena i opet ustala x-puta ali ipak potreban joj je ovakav muskarac kao Sh da joj da podrsku,toplinu vjeru u bolji zivot i osmjeh na licu koji dolazi iz srca.

Apsolutno se slazem, on je sebicnjak nagore vrste! I neka mi sad neko kaze da on u stvari voooliii Anandi i da su suudjeni jedno drugom jer su zaboga zajedno od detinjstva 😡😡 Ocigledno je s kim ce Anandi biti na kraju Nego, bice tu jos svega i svacega, ima jos najmanje pola godine da gledamo mi ovu seriju! 😲
Edited by kaliopa - 12 years ago
kop93 thumbnail
Sta mislite kako ce jag probat unistit An???😕 Imam osjecaj da bi mozda on mogao zavesti Sh sestru,ozenit je, uvuci se u Sh obitelj i praviti probleme. Strina bi jedva docekala da moze okriviti An da su s njom dosli svi problemi u kucu,a to bi okrenilo i Sh majku protiv An.😔 Het bi mogao jag dati posao da bude njegov "stakor"koji ce da proba unistiti An i Sh na poslovnom planu. U seriji imali smo svasta ali ne i ubicu!! Mozda jag pokusa biti???😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kop93

Sta mislite kako ce jag probat unistit An???😕 Imam osjecaj da bi mozda on mogao zavesti Sh sestru,ozenit je, uvuci se u Sh obitelj i praviti probleme. Strina bi jedva docekala da moze okriviti An da su s njom dosli svi problemi u kucu,a to bi okrenilo i Sh majku protiv An.😔 Het bi mogao jag dati posao da bude njegov "stakor"koji ce da proba unistiti An i Sh na poslovnom planu. U seriji imali smo svasta ali ne i ubicu!! Mozda jag pokusa biti???😕

Mislim da ce poceti da govori ruzno o njoj, pred Shivovom porodicom narocito, a mozda i namesti neku situaciju gde ce da se pravi da je povredjen ili tako nesto a An ce da nasedne i upadne u zamku, mozda namesti tako nesto da izgleda da mu je ona ljubavnica pred Shivom..ko zna sta sve pokvareni um zeljan osvete moze da smisli, pogotovu sto je veoma dobro poznaje i zna joj sve slabosti...Iskreno, ovo mi se ni malo ne dopada..😡
kop93 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Mislim da ce poceti da govori ruzno o njoj, pred Shivovom porodicom narocito, a mozda i namesti neku situaciju gde ce da se pravi da je povredjen ili tako nesto a An ce da nasedne i upadne u zamku, mozda namesti tako nesto da izgleda da mu je ona ljubavnica pred Shivom..ko zna sta sve pokvareni um zeljan osvete moze da smisli, pogotovu sto je veoma dobro poznaje i zna joj sve slabosti...Iskreno, ovo mi se ni malo ne dopada..😡

Nadam se da ce Sh u svim problemima stajati uz An.❤️ Inace svasta bi moglo da bude.😭 Zena i prava imati, kod njih ,tesko idu zajedno!!!
Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Eto, sad se vidi dokle moze da ide muska sujeta i povredjen ego. Naravno, ne treba generalizovati, nisu svi muskarci isti, i hvala Bogu da je tako, ali vecina tako reaguje.
Valjda je to malo i priroda tako udesila, Alfa muzjak ne trpi konkurenciju niti da isgubi svoje "stado" - on moze da svrlja, da poseduje koju hoce i kad hoce, ali njegove "zenke"nesme niko drugi da takne ! Tako je u prirodi, pa valjda i pored sve emancipacije i svesti"" koju kazu jedino ima homosapiesn, nazalost "priroda " proradi u ovakvim situacijama.
Slazem se da se ovde ( kod JG) nije nikad ni radilo o ljubavi, on je bio i ostao pre svega sebican, infantilan, nezreo, razmazen a uz sve to umisljen, misli da se ceo svet okrece oko njega i da svi treba da budu u njegovoj funkciji, podredjeni njegovim zeljama i potrebama.
Ocigledno da jos nije dotakao dno dna - jos nije svestan svoje mizerije, svoje ljudske bede, svojih gresaka ! Taman smo pomislili - evo ga, konacno se opasuljio i pokajao, postao svestan svojih gresaka, iskreno je dosao da moli za oprostaj, kad ono hoces vraga!
Cim se suocio sa prvim NE - i to od koga ? Od Anandi !! Pa zar on nije i dalje njen BOG, u koga je AN zaljubljena , zaboga ona je osudjena da ga dozivotno voli i da mu sve prasta ! Pa kako joj je uopste palo na pamet da mu kaze da ne moze da mu oprosti !!!
Eee, pa odmah se probudilo svo ZLO u njemu, sav se pretvorio u jednu veliku NULU, nistariju od coveka, bez imalo savesti i svesti o svojoj krivici i svojim nedelima.
UZAS !!! Ja sam se zgrozila nad ovakvim karakterom. Da budem iskrena jos sam gajila trunku nade da JG prolazi kroz cistiliste, kroz katarzu i da ce posle ovoga iskustva postati sasvim drugi covek. Na moju veliku zalost ali na An radost, JG zaista nije vredan paznje. Ne verujem da ce uspeti da se tako jadan i bedan suprostavi karakteru kakav je Shiv i AN - nema sanse da bilo sta vise uradi sto bi moglo da im naskodi.
Edited by Gocilija - 12 years ago