Today's Voice over: In spite of being wounded, A man's ego considers getting forgiven from his wife as his right. But he forgets that his wife too has an equal right to refuse forgiving him.
MAIRAs REJECTION 4.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 05 Sep 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 04 Sep 2025 EDT
GEETU vs MAIRA 5.9
Maira Armaan Poddar
Akshara’s karma
Writers: Mad Dreamers or Silent Sages?
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 2
🏆ANUPAMA WINS dance contest !!🏆
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread ~ 5th Sept, 2025
The Soul Remembers - PraShiv SS
Should Janhvi Kapoor Get Married And Quit Acting
My Box Office Predictions for Baaghi 4
Alia is new global brand ambassador of Levis
The most successful jodi in history of BW!
Agree or not?
A clean-shaven Ranveer spotted at the airport
Alia recent clicks
Varun Vs Sonu - who danced better on Bijuriya
SRKs looks for King
Originally posted by: kabakaba4
Thanks Anita for your very detailed and long WU 😊Now it's my turn to translate it all 😆 🤗
Jag me danas nije iznenadio sa svojom sebicnoscu samo je potvrdio ono sto sam mislila o njemu.🤢 Taj covjek se nikad nece promijenit!!!! U njemu se slila sva ona zloca,posesivnost i misao da se svijet vrti oko njega,koju je nekad Dadisa imala u sebi. Srecom ona se promijenila u pozitivca,ali zato je njen unuk nastavio tamo gdje je ona stala. Nazalost!!! Jag je danas zakljucio da to nije vise ona An sto je bila. Pa on je od nje napravio ovo sto je danas!!! Precap nam pokazuje da ce jag otvoriti vrata pakla sirom i da zeli An gurnuti kroz njih.Zao mi je An jer njezin hod trnovitim putem nije jos zavrsen.😭 Nadam se da ce Sh ostati ovo sto je danas prema An.Jak,bez sumnji u An,otvoren,zastitnicki nastojen prema njoj,pun ljubavi,razuman...idealan partner za nju.Ona je jaka osoba ali zivot ju je toliko puta ranio 😭 pala je na koljena i opet ustala x-puta ali ipak potreban joj je ovakav muskarac kao Sh da joj da podrsku,toplinu vjeru u bolji zivot i osmjeh na licu koji dolazi iz srca.
Sta mislite kako ce jag probat unistit An???😕 Imam osjecaj da bi mozda on mogao zavesti Sh sestru,ozenit je, uvuci se u Sh obitelj i praviti probleme. Strina bi jedva docekala da moze okriviti An da su s njom dosli svi problemi u kucu,a to bi okrenilo i Sh majku protiv An.😔 Het bi mogao jag dati posao da bude njegov "stakor"koji ce da proba unistiti An i Sh na poslovnom planu. U seriji imali smo svasta ali ne i ubicu!! Mozda jag pokusa biti???😕
Nadam se da ce Sh u svim problemima stajati uz An.❤️ Inace svasta bi moglo da bude.😭 Zena i prava imati, kod njih ,tesko idu zajedno!!!
Mislim da ce poceti da govori ruzno o njoj, pred Shivovom porodicom narocito, a mozda i namesti neku situaciju gde ce da se pravi da je povredjen ili tako nesto a An ce da nasedne i upadne u zamku, mozda namesti tako nesto da izgleda da mu je ona ljubavnica pred Shivom..ko zna sta sve pokvareni um zeljan osvete moze da smisli, pogotovu sto je veoma dobro poznaje i zna joj sve slabosti...Iskreno, ovo mi se ni malo ne dopada..😡