Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 25 Aug 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 25th August 2025
ANSHUMAN GONE 25.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai August 26, 2025 Episode Discussion Thread
A study On Miss Geetanjali Armaan Poddar
Deepika vs Katrina wars…World War 3 👀
Parineeti Chopra is pregnant
A Study on Miss Abhira "Jogan" Sharma
Anupamaa 25 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Navri’s Love
IMDB's most beautiful actresses in the world. Kriti & Hania in top 10
Why I'm least interested in watching CID Season 2 Upcoming Episodes?
Punishment to kill one or five is same
Who Brings a Song to Life: The Singer’s Voice or Actors’ Expressions?
KSBKBT FF: The broken ties Part1 : Gunjan threatens Bhoomi Pg1
New Katrina and Hrithrik Roshan ad for Rado
AFTER MATHh. 26.8
Who should cliff off
Navri - The Hawasi Mistress
Nashibvan: Star Pravaah new show
Kabakaba -- hi --1. Bhago DID know that anandi is singhs daughter now, not daughter-in-law... on the first day when bhago saw bhairon and dadisa, dadisa said "now divorce has taken place"... this upset bhago so much that she said "now that divorce is over, they will either make anandi a maid in their home, and eventually will turn her out to make space for jagya and gauri ... it is destined that she will be on the street"...Then bhairon said "yes, we will ensure that anandi leaves the home but not by throwing her out on the street, but by remarrying her. I am now her father, and I will do the 'kanya daan' (Kanyadaan is a ritual of giving away the bride which only the father performs in indian weddings)So bhairon made it clear that HE would do the ritual... they were not expecting bhago's husband to do the ritual... and so bhago had clarity about the fact that they were considering anandi a daughter.2. However, even if anandi is the daughter, bhago has enough common sense to distinguish between 'actually being a daughter' and 'being like a daughter'... and even if anandi is a daughter, that does not change bhago's own relationship with bhairon and dadisa. They are still in-laws in relation with each other.3. Finally, bhago may have reluctantly agreed to the idea of treatment if it were anandi's own independent money or independent hospital ... but since the money and hospital belongs to dadisa, she will never enter that arrangement ... because several times in the past dadisa has humiliated them for being poor ... so they will never ever show their poverty or helplessness to dadisa by taking her obligation ... it is not anandi's obligation... it is dadisa's obligation eventually.The sarpanch of a village earns very little, and anandi does not have any independent income right now to be able to manage to rent her own home or to pay for treatment independently.
Originally posted by: Gocilija
😊 Pozdrav svima ! Izvinjavam se sto nisam uradila WU na srpskom u cetvrtak, ali nisam stigla ni da se javim, bila sam par dana na putu, a kao sto znate nemamo uvek na rapolaganju internet. Inace sad sam pogledala sve epizode, i vidim da je Bago umrla, kako smo i ocekivali. Takodje citam da galame na DS zbog dolaska Shiva i njenog otvorenog zagovaranja braka izmedju An i Sh. u svim ovim okolnostima. I ja mislim da je malo preuranjeno i da nije bilo ni mesto ni vrema da TO bude tema tokom sahrane An majke, al kako oni kazu, to je nacin njihovog zivota i obicaja, pa hajde da oprostimo Ds takvo ponasanje.
Posebno sam se odusevila objasnjenjem koje Tinoo dala u vezi njihovih obicaja - njoj cu morati posebno da se zahvalim na engleskom i da joj kazem da
A vama svima imam da porucim da nije cudo sto se mnogo poistovecujemo sa nekim obicajima naroda Indije, ja imam knjigu od A.B Arsenovica, ciji je naslov: "OBREDNE PJESME DREVNIH SRBA IZ INDIJE" - mozete potraziti i na intenetu detalje, i videcete da je profesor Milos Milojevc sakupio u nasem narodu obredne pesme - cikljus pesama, koji govori o boravku naseg naroda u Indiji i Srednoj Aziji, i da su nakon nekih ratova i velikih stradanja napustili te teritorije i krenuli put danasjeg Balkana. Mozde mi danas i nesvesno, ili podsvesno osecamo da imamo nesto zajednicko sa tom kulturom... ko ce ga znati... uglavno, zanimljivo je pogledati malo istoriju...
Pozdrav svima !!
Originally posted by: cardigan
Lady_L, ako mislis na tinoo, njen maternji jezik je engleski a hindu zna jer je zivela u Indiji i dobro naucila jezik, tako da nam pomaze kad nesto ne shvatimo ili ako nas nesto zanima iz njihove kulture i tradicije, a prevodi nam i voice over tj. naravoucenije onda kada to ne urade oni koji pisu WU na engleskom. Ali kada smo joj objasnili da mi iz ex-Yu zemalja svi govorimo istim jezikom i odlicno se razumemo a, ipak, na google-u je videla da u svakoj od nasih zemalja postoji zaseban jezik npr. bosanski, hrvatski itd., pomislila je kako smo svi mi u startu poliglote, sto ju je fasciniralo, i tako je krenula prica. Objasnili smo joj da je u pitanju samo jedan jezik a vise dijalekata, koji su kasnije deklarisani kao razliciti jezici. Inace, tinoo ne zna nas jezik, ali je, uz razgovor sa nama, postala zainteresovana da ga nauci i vec zna neke reci, pa nam se obraca sa hvala itd. Sve u svemu, ona je predivna osoba i uvek je voljna da nam pomogne i prevede nesto sa hindi na engleski, tako da mozes s njom komunicirati na engleskom, pitati je sta te interesuje, ili razmeniti misljenje u vezi serije itd. Inace, ja sam se prijavila da petkom prevodim seriju na srpski zbog nasih drugara koji ne znaju engleski da bi mogli da uzivaju u seriji kao i mi ostali. Ako se nekad pojavi nesto interesantno u vezi serije npr. nesto sto ce se desavati u seriji a objavljeno je na hindiju, onda nam tinoo to prevede na engleski a mi prevedemo na srpski kad ko ima vremena. Ima jos cetvoro njih koji prevode, po sistemu jedan dan - jedan covek, tako da je jednostavnije. Pozzz, i cujemo se😊P.S. Pretpostavljam da i ti znas dobro engleski, tako da mozes da nam se pridruzis za prevodjenje ako zelis, 🤗, samo se konsultuj sa Daltoni ili kabakaba4.
Fridoom, cula sam za zemljotres na vestima, jer sve ok kod tebe ?
Thanks cardigan!! 🤗I will write this down in my 'word' notebook that i am keeping to learn srpski language script!!
Originally posted by: kabakaba4
A, da, ja videla na facebook-u, jedna moja prijateljica stavila, ali sam mislila da se sali.Nadamo se da nije jak zemljotres i da je Fredoom OK 🤗 a i ova moja!
Originally posted by: kabakaba4
http://www.smedia.rs/vesti/vest/97047/Zemljotres-Zemljotres-u-BiH-BiH-u-BiH-tresle-se-i-Srbija-Hrvatska.html