Originally posted by: Sneha...Love
Thank you for WU Padmaja ❤️ Agree with every word you wrote in your comment 👏
Translation/Prevod:
Padmajin komentar:
Gledajuci Pratyushu u negativnoj ulozi, ono sto ja osecam je da bi svi najbolji glumci/glumice koji nastupaju u vodecim ulogama, trebali jednom u zivotu da odglume neki negativni lik. Jer uprkos bezveznoj prici, serija ce sama po sebi postati hit zbog nacina na koji ti glumci ubedljivo glume. Ne znam da li ce se Pratyusha secati ove uloge i njene Mohini, ali mi, gledaoci cemo je se secatii ceniti zauvek...
Epizoda:
BW porodica se brine za Prema u tajnoj sobi.Upravo tada Amar i jos jedan clan porodice dolaze sa Premom, koji je onesvescen u invalidskim kolicima. Svi raspravljaju o tome sta ce sledece da rade. Simar im govori da moraju ostatui u sobi i da ni po koju cenu ne izlaze odatle. Rekla je Amaru da samo on komunicira sa njom, a ostali da budu mirni i tihi, inace ce Mohini da otkrije gde se kriju, i stvari ce se jos vise pogorsati.
Simar izlazi napolje, i bas u tom trenutku tamo dolaze Mohini i Sunanda. Srecu se licem u lice. Dijalozi i kontra dijalozi. Simar govori kao tipicna heroina, a Mohini u svoj svojoj slavnoj zlocestoci. Mohini je namerno uhvatila Simar za kosu, sto ovoj pricinjava veliku bol. Ona zeli da BW porodica izadje iz njihovog sklonista, kada cuje kako Simar vristi... Simar je razumela sta Mohini zeli i zato cuti. Mohini je provocira, ali Simar i dalje cuti i tolerise bol...Konacno joj Mohini predlozi nagodbu, da ce je pustiti, ako joj Simar preda Prema za zrtvovanje Na to joj Simar kaze da ce se ona sa njom boriti do njenog poslednjeg daha...Na to je Mohini pita kako se to ona planira boriti kada ce je ona strpati u cup, isto kao sto je to uradila i sa ostalim clanovima njene porodice...Rekla je svojoj majci da drzi Simarinu ruku, i pocela je da cita mantru za stavljanje u cup...
Svi su napeti...Simar je moli da ne radi to...
Precap: BW porodica se prisetila da Mohini cita istu onu Mantru koju je govorila kada je izvadila Sanjanu iz Cupa...Mataji i Amar razmisljaju...
Thank you Padmaja for WU 🤗
Thank you Branka 🤗