Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
ABHEERA IN JAIL 2.9
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd September 2025
UMAR KHAYID 1.9
What’s the upcoming track??
Bacha chor is such an incompetent lawyer🤦♀️
Mrunal Thakur Called Mean Girl
I wanted Abheera’s fate for Akshara
Janhvi Kapoor In Talks For Chaalbaaz Remake
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Anupamaa 02 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Real Woman Power Farhana
Jee Le Zaraa Is Happening
24.09.
Anjali razgovara sa Asthom. Astha je pita o meniju za hranu koji zeli za proslavu. Anjali kaze da ce Shlokdno sa njom. Dolazi Sojal. Anjali daje spisak Asthi. Astha pogleda spisak. Anjali je pita da joj pokaze primerak kako ce izgledati pozivnice. Astha kaze da ih je donela. Anjali je grdi i kaze da je Astha oportunista. Ona kaze da kada devojka radi onda reputacija njene porodice postaje losija. Astha kaze da onsa radi iz potrebe. Ona daje dobre odgovore i kaze da po pitanju rada ne treba da bude razlike izmedju muskaraca i zena. Pokazuje anjali primerak pozivnice. Anjali je pita sta je to. Ona kaze da je napisano njeno i Niranjanovo ime i da to treba da promeni. Pita je zasto je napisala Sojalino ime?
Anjali joj kaze da ne upisuje na pozivnicu zenska imena. Astha je pita sta ima u tome lose, ime je vazno. Anjali joj kaze da ne pokusava da promeni njihova pravila i da se fokusira na svoj posao. Astha dovodi strucnjaka za unutrasnju dekoraciju. Sojal ih vodi da razgledaju kucu.
Astha ide za njima. Pita Sojal gde je gospodin Shlok? Shlok spava i sanja svoju bivsu devojku. Astha misli kako joj je jucer mnogo pomogao i spasio je i sta ce misliti jer mu nije zahvalila. Misli kako treba da mu zahvali. Shlok nemirno sanja. Astha trazi Sojal i dekoratera i ulazi u Shlokovu sobu. Vidi Shloka kako spava.
Astha prilazi Shloku i gleda ga. Pokriva ga sa prekrivacem. Okrene se da ode, a Shlok je uhvati za ruku i povuce je prema sebi. Kaze u snu: Ne ostavljaj me! Nemoj da ides!! Astha padne na njega i on se probudi. Zaprepascen je sto je vidi i kaze: Ti!!! Sta radis u mojoj sobi? Bez moje dozvole!!
Anjali dolazi i pita Asthu sta radi tu? Kaze joj da se nikada nece promeniti i da ne razume zasto joj je Shlok poverio tako odgovoran posao. Kaze Asthi da odlazi odatle! Shlok kaze da ju je on pozvao zbog posla oko proslave. Pita Asthu za izvestaj. Astha kaze da ce da ga uradi. Shlok joj kaze: Razgovaraj samnom.
Astha je zaprepascena.
Astha kaze Anjali: Gospodjo dajte mi spisak.
Shlok: Zaboravi, uradi onako kako sam ti ja rekao.
Anjali: Uradit ces onako kako sam ja rekla.
Shlok kaze Asthi: Ne! Odlazi odavde, Doci cu. Astha kaze dobro i odlazi. Anjali grdi Shloka sto ju je uvredio pred Asthom. Shlok je ne slusa. Anjali kaze da ce ona da izabere meni. Shlok joj kaze da ne treba da se mesa u to. Pita je da li joj je Niranjan rekao da ona odredi meni, nije, zar ne?
Astha stoji pred sobom i ceka Shloka. Pomisli: Hvala Bogu, Shlok me spasio od Anjali.
Pomisli kako treba da mu vrati sako, i kako mu se mora dva puta zahvaliti. Pomisli kako je ostavila sako dole. Anjali je besna i izlazi. Astha vidi da su vrata ostala otvorena. Prilazi vratima i vidi da je sve palo na pod i pokusava jos da vidi. Shlok dolazi tamo i vidi Asthu kako viri u sobu. Naljuti se. Povuce je i pita je sta to radi?Astha kaze: Ja sam... Shlok je pita da li zeli da gleda u privatnost drugih ljudi? Ona mu kaze da je cekala na njega.
Shlok zatvori ta vrata i zakljuca ih. Kaze joj da podje sa njim. Ona ga pita: Gde? i podje za njim.
Niranjan dolazi u Atulovu kancelariju. Atul je iznenadjen sto ga vidi. Niranjan kaze da ima sa njim nesto da poprica. Atul je srecan sto ga vidi i ponudi mu da sedne. Pita Niranjana kako to da je dosao? Niranjan ga pita za zemljiste. Atul mu kaze da ne moze da dobije to zemljiste, da je on sve pokusao, ali da postoje vladini zakoni, i da on ne moze da ide protiv njih. Niranjan odlazi. Atul pokusava da ga zaustavi, ali on odlazi. Atul je napet.
Shlok dovodi Asthu do ostave. Astha sve vidi. Shlok joj kaze da je tu sve i da ne napravi sada nikakvu gresku. Astha je srecna, iznenada ugleda gustera i vrisne. Zagrli Shloka i vristi. On joj kaze: Pusti me! Sta je ovo? Ona i dalje vristi. Shlok vikne: Astha!! Astha se trgne, pogleda okolo i odlazi. Shlok vidi gustera.
Astha je uplasena. Njena marama se zakacila za Shlokov sako. On joj daje instrukcije i ona ga sledi da oslobodi maramu koja se zakacila. On joj kaze da uradi sve poslove na vreme i kako treba. Astha mu se zahvali sto ju je spasio od svega. Shlok: Hvala i Izvini to su dve reci koje sve devojke stalno koriste. Astha kaze da ne razume. Shlok joj se podsmeva i kaze da ga ne cudi sto ne razume. Kaze joj da ona nema nikakvu vrednost bez muskaraca. Ona ga pita sta to govori?? On kaze da on oseca da zene ne mogu biti iste sa muskarcima u bilo cemu. Astha mu kaze da gresi i pita ga zasto joj je onda jucer pomogao? Shlok joj se priblizi. Ona mu kaze: Ti ne mozes da promenis istinu, moja je greska sto uopste pricam sa tobom, ali moram zbog posla. Pokusat cu da te ne srecem cesto. Gledaju se. Shlok je gleda i ona odlazi.
Precap:
Shlok ide prema Asthi a ona se povlaci natraske. On joj kaze: Spremi se! Imas dvadeset minuta!! Ona ga pita: Gde treba da idemo??
Originally posted by: sladjana333
Kop, nisam mogla da cekam prevod, morala sam da odledam sta se desilo sa ovim😕
Sladjo jesi vidjela scene kad je vidjela gustera,pa se objesila o Slocka vristeci ,razderljila mu kosulju,hahahaha🤣,kad covjek ne dozivi srcani 🤣
Nju prepao guster ,a ona jos gore Slocka 🤣,joj boli me stomak od smijeha 🤣Mala je otkacita totalno hahahahaha 🤣😭🤣
Sladjo ,ja uvijek prvo odgledam epizodu pa onda procitam prevod.Nema strpljenja cekati 😆,a danasnja epizoda je bila super,tako sam se ismijala ajoj 🤣
Originally posted by: sladjana333
Svekrva se ponovo ljutila na Asthu, zbog neceg...izgleda da joj se ne svidjaju pozivnice...ili je nesto drugo u pitanju...a tek kad je zatekla u sobi🤣