ne znam o čemu se radi, nisu rekli, valjda hoće da drže fanove na ledu...sve u svemu šta god da je svi su sretni...a vidim da su neki mediji iskopali onaj stari Džanov intervju gde je rekao da nije voleo Demo...pa dodali njen odgovor i tako...zašto ne znam, da li neko želi da minira projekat ili čisto nemaju o čemu da pišu, a on je u zadnje vreme sve više omiljen...
ma padnem i ja...veruj mi...najteže mi pada što ne viđam ljude...mi smo se doselili 1997 iz Banja Luke...ceo rat sam provela tamo...za vreme uličnih borbi u Prijedoru i dok je trajalo čišćenje grada nismo bukvalno 2 meseca ni na prozor ni na terasu izašli...ali družili smo se sa komšijama...mi deca u jednom stanu, stariji u drugom...delili smo hranu jer nije bilo struje da se ne bi pokvarila, bukvalno je ceo ulaz bio kao jedna porodica...
Pa valjda zato jer se ništa ne dešava pa su onda novinari morali da se bave nečim. Izvukli iz naftalina te stare vesti. Inače nisam to videla.
Učestvuje u humanitarnim akcijama u Turskoj a i velika je podrška u ovim teškim danima Italijanima i Špancima. Valjda zato ima sada više pozitivnih članaka o njemu.
Našla sam na inst onaj profil al nisam našla ništa u vezi tog zajedničkog projekta Can i Demo. Valjda će opet pisati o tome.
Eto, tvoje iskustvo je naspram ovog, kud i kamo gore. Sada samo treba biti kući i ubijati dosadu. Nisu nam životi ugroženi dok ne izlazimo. Valjda smo razmaženi. Treba samo još malo strpljenja. I ovo će proći.