Originally posted by: VerboseG
Pappi runs to tell Pappu
She is a big gossip
B & Sags have never done it 😆
Pappu - 2 weeks and they haven't touched? Bunty has gone mad
Has FBs of how B avoids
Sees B hugging a guy... wonders if there is something wrong and if B is affected by Eng movies and become a gay 🤣
Prays to God, using the swimming pool water
Decides to put things right; wants Pappi to hel
Bunty is holding a guys hands
Pappu is suspicious - doesnt shake hands
Is perturbed when he hears the guys is a bachelor😆
Stops B from following the guy
Pappu gives a lecture
Tells him to take a drink
B - whats up
Pappu - I am also asking the same - whats up?
B looking for Sags
Pappu - u had a love marriage, now what
Pappu - u r my bro - before ur wife thinks there is something wrong with u, show ur masculinity
if u have a prob, tell me, I will take u to the doc
B - I have no probs, I am hungry - runs off
Pappu - what will I tell dad - what has our Bunty become?
🤣
Translation/Prevod: hope it will land on Pg. 150😆
Pappi trci kod Pappu da mu kaze sta je cula
Ona je tracara nevidjena
Bunty i Sagz nisu to nikada uradili!😆
Pappu: Dve nedelje a nisu se ni dotakli??! Bunty je potpuno poludio
Seca se kako Bunty izbegava
Vidi kako Bunty grli nekog momka...pita se da li je nesto pogresno, i da nije mozda Bunty previse pod uticajem engleskih filmova i postao je gay 🤣
Moli se bogu, koristeci vodu iz bazena
Odlucio je da ispravi stvari, zeli Pappi da ???
Bunty drzi ruke tog momka
Pappu nalazi to sumnjivim, ne zeli da se rukuje sa momkom
Potpuno se pogubio kada je cuo da taj momak nije ozenjen
Sprecava Buntyja da sledi tog momka
Pappu mu drzi predavanje, kaze mu da nesto popije
B: Sta se desilo?
Pappu: I ja se pitam isto, sta se desilo?
Bunty trazi Sagz
Pappu: Ti si se ozenio iz ljubavi, i sto sada?
Pappu: Ti si moj brat, pre nego sto tvoja zena pomisli da nesto nije u redu sa tobom, pokazi svoju muskost. Ako imas nekakvih problema, reci mi, ja cu te povesti kod doktora.
Bunty: Ja nemam problema, ja sam gladan...pobeze odatle
Pappu: Sta cu da kazem tati, sta je to nas Bunty postao??🤣
Posto sam na 150-toj stranici, ja cu ceo prevod LU da postavim ovde, pa se vi vratite da procitate..moj PC se uslogirao a i ja bas nisam pri sebi danas, pa sve ide sporije...uglavnom ceo prevod LU ce biti ove 😊
Thank you Padmaja for LU 🤗:
Scene starts with Pool side party, Sag's and rani in Gowns. Pappu nazar utoring rani. Pappu appreciates Sag's but Rani does not want to give credit to Sag's. Pappu some how avoides.
There is an announcement that Sara on Dance floor and Couples can come on dance floor. Pappu gets carried away. Sara on dance floor. Pappu joins Sara and comes back Rani all Jealous. Sara still on dance floor and every body enjoying. Performance over and Sara invites the couples. Rani and Pappu on dance floor. Sag's goes on dance floor but Bunty hesitates. Sara insists them. Bunty remembers Amma's promise and tries to move away, Sag's trying to make him dance. Bunty half heartedly dances. Sara observing from distance.
After performance, Sag's meets Saraa, Saraa asks about Sag's marriage. Asks is it Love marriage or Arranged marriage? Sara talking to Sag's. Sara asks to share her feelings and advices Sag's to take initiative. Rani observing from distance and tries to listen what they are conversing. Sag's in thoughts.
Rani pulls Pappu and informs what she heard. Pappu understood that Sag's and Bunty are not man and wife yet. Pappu thinks other wise and thinks Bunty is impotent. Pappu really feels about Bunty and wants to help Bunty. He wants to fulfill his duty as elder brother and asks Rani to support him.
Bunty meet somebody from Allahabad and introduces him to Pappu. Pappu somehow sends him away. Pappu takes Bunty near bar and tries to give him gyan. He offers drink. (I like Pappu today for giving Gyan to Bunty). Bunty escapes from Pappu. But Pappu is determined.
Sag's came into room and remembers Saraas words and getting happy.
Translation/Prevod:Pored bazena pocinje zabava, Sagz i Rani su u dugim haljinama. Pappu se ubio hvaleci Rani, Pappu je pohvalio i Sagz, ali Rani ne zeli da hvali Sagariku, i Pappu nekako izbegne.
Sara je objavila poziv svim parovima da dodju na plesni podijum. Pappu se potpuno izgubio. Saraa je na podijumu i Pappu joj se pridruzio, i posle vratio, Rani je grozno ljubomorna. Saraa je i dalje na plesnom podijumu i svi uzivaju.Njena tacka je zavrsena i Saraa poziva parove da ponovo dodju na podijum. Rani i Pappu plesu, Sagz odlazi na podijum, ali Bunty okleva.Sara dolazi i inzistira da dodje i dovodi ga na podijum. Bunty se seti obecanja koje je dao Ammi i pokusava da se odmakne. Sagz pokusava da ga navede da plese. Bunty plese bezvoljno. Saraa sve to posmatra iz daljine.
Nakon Sarine tacke, Sagz se srece sa Sarom. Sara se raspituje za Sagarikin brak.Pita da li je to bio brak iz ljubavi ili ugovoreni brak? Sara prica sa Sagz. Kaze joj da podeli sa njom svoje osecaje i savetuje ju da preuzme inicijativu u svom braku. Rani sve to posmatra iz daljine i prisluskuje sto ove dve pricaju. Sagz je zamisljena.
Rani dotrci do Pappua i kaze mu sto je cula. Pappu je shvatio da Bunty i Sagz jos uvek nisu muz i zeena. Pappu misli da tu mora da je nesto drugo u pitanju i da je Bunty impotentan. Pappu je stvarno zao Buntyja i zeli da mu pomogne. Zeli da ispuni svoju duznost starijeg brata, i trazi od Rani da ga u tome podrzi.
Bunty srece nekog poznanika iz Allahabada i upoznaje ga sa Pappu. Pappu ga otera. Pappu odvodi Buntyja pored bara, i pokusava da ga poduci. Nudi mu pice. Bunty bezi od Pappua, ali Pappu je odlucan (Padmaji se veceras svidja Pappu jer pokusava pomoci Buntyju).
Sagz dolazi u sobu i seca se Sarinih reci i srecna je. Priprema atmosveru (crvene svijece i baloni) da zavede Buntyja
Gina:Sags: Sara is correct; I have to take the lead
Looks for the nighty
Dismayed
Then thinks: I dont need a nighty
Pappu comes to B with a cold drink
Both drink it up
Think its spiked cos its bitter
P - I had to use unfair means
Waiter comes with a bottle
B refuses
P is sad; u dont consider me ur older bro
B agrees to drink
S is setting up the scene of seduction
AD:
Sags is in a dress; Amma appears behind her 😆
Translation/Prevod:Sagz: Sara je u pravu, moram da preuzmem inicijativu
Trazi spavacicu
Nigde je nema
Onda misli: Nema veze, ne treba mi spavacica
Pappu dolazi kod Buntyja sa picem
Oboje popiju pice
Misli da nesto ima u njemu jer je gorko
Pappu: Moram da se posluzim prljavim trikovima
Konobar dolazi sa bocom
Bunty odbija
Pappu je tuzan: Zar me ti ne smatras svojim starijim bratom?
Bunty pristaje da popije pice
Sagz priprema scenu za osvajanje
AD (dolazi u sledecoj sceni)
Sagz je u haljini, Amma se pojavljuje iza nje😆
Padmaja:Sag's thinking of seducing Bunty. Sag's searching the nighty which Pub's gave, but could not find. And thinks never mind she will seduce in any cloths.
Bunty having dinner. Pappu comes there with drinks. In one glass he gets drink and in another glass cool drink with drink mixed. Bunty drinks thinking it to be cola but gets suspicious. Asks about the same to Pappu and Pappu say's when things won't work in straight manner got to twist the work. He agrees of mixing.
Waiter brings drinks, Pappu asks Bunty for another peg, Bunty refuses Pappu emotional blackmail. Bunty obliges.
Translation/Prevod:Sagz razmislja o zavodjenju Buntyja. Trazi svoju spavacicu koju joj je Pubali poklonila, ali ne moze da je nadje. I misli u sebi: Nema veze, mogu da ga zavedem u bilo kojoj odeci.
Bunty vecera. Pappu dolazi kod njega sa picem. U jednoj casi ima bezalkoholno pice, a u drugoj to isto samo sa dodatkom alkohola. Bunty pije, mislecoi da je kola, ali postaje sumnjicav jer je gorko. Pita o tome Pappu-a, koji mu odgovara da kada se stvari ne desavaju ispravnim putem, treba malo da se pripomogne i bunty se slaze sa mesanjem pica.
Konobar donosi pica. Pappu kaze Buntyju da drmne jos jednu, no Bunty odbija. Pappu ga emocionalno ucenjuje (vidi gore kod Gine) i Bunty pristaje.
Gina:B & P are still at it
Then call it a day
Sags is wrapped in the pink shawl on a kurta only (I think)
Uses perfume etc
knock on the door
she unbolts and turns her back, shy after dropping the shawl
Its amma staring her up and down from the back
S: come I was waiting for u
turns and is shocked
Amma more shocked
Precap: Amma: u r trying to lure my son and break the promise he made me
where is B
B is totally drunk, enters, stating today no one can stop me, i will love us so utterly that all lovers will cite my example
Amma holds her nose and is disgusted
Translation/Prevod:
Bunty i Pappu su jos za barom i piju
Onda odluce da je dosta
Sagz je umotana u ruzicastu maramu koju je ogrnula preko tunike samo (misli Gina)
Namirisala se
Neko kuca na vrata
Ona otkljuca vrata i okrene se ledjima prema vratima, stidljivo spustivsi maramu
Na vratima je Amma koja je gleda od glave do pete, s ledja
Sagz: Udji, cekala sam te
Okrene se i mal se ne uslogira ...mos mislit uzasa😆
Amma je jos vise sokirana
Precap:
Amma: Da li ti to pokusavas da zavedes moga sina i navedes ga da prekrsi obecanje koje mi je dao? Gde je Bunty???
Dolazi Bunty, mrtav pijan i kaze: Danas me nitko nece moci zaustaviti, Volit cu te tako snazno, da ce me svi ljubavnici uzimati kao primer!!!😳
Amma se drzi za nos totalno zgadjena.😆
Padmaja:
Bunty say's it is enough. Pappu insists for one more. Both gets up for their rooms.
Sag's all ready for seduction. Back ground song "Bahoon main chale aoo". Door knock Sag's opens the door, In comes Amma and finds Sag's in shorts. Sag's invites thinking of Bunty and gets shocked seeing Amma there😡
Precap: Amma scolding Sag's for seducing Bunty and making him break the promise he gave it to her. Just then Bunty arrives fully drunk and opens up what ever he have in his heart. He say's that he want to keep all the promises aside and love Sag's like never before. Amma and Sag's shocked.
Translation/Prevod:
Bunty kaze da je bilo dosta. Pappu insistira na jos jednoj turi pica. Oboje idu do svojih soba.
Sag je spremna za zavodjenje. U pozadini svira "Bahoon main chale aoo". Neko kuca na vrata, Sagz misleci da je Bunty otvara vrata i unutra ulazi Amma i vidi Sagz u sorcu. Sagz se sokirala kada je ugledala Ammu ovde.😡
Precap:
Amma grdi Sagz sto zavodi Buntyja, i tera ga da prekrsi obecanje koje joj je dao. Upravo tada dolazi Bunty potpuno pijan i isprica sve sto mu lezi na srcu. Kaze da zeli da stavi sva obecanja sa strane i da voli Sagariku ko nikada pre. Amma i Sagarika su obe sokirane.
Thank you Gina❤️ 🤗 i Padmaja for LU. ❤️ 🤗
Edited by loveansh - 11 years ago