Originally posted by: Physics_girl
Why in all forums the limit is kept 150 pages?
No Idea. But it is good like if you want to read about a particular period you dont have to go through long list of pages. You can just read a particular edt.
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
HEALING SHUROO 18.9
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 19th Sept, 2025
Deepika Removed From Kalki 2
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
Buddhiya ki Nautanki
How quickly time changes
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Pari's hate for Tulsi
Alia bhatt special topic
Armaan has always been the victim
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Baseer rental house
Appreciation Post for Ruheen
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
No Idea. But it is good like if you want to read about a particular period you dont have to go through long list of pages. You can just read a particular edt.
Originally posted by: nikkiGarg
somebody on twitter said this .. but I didn’t find the dialogue
https://twitter.com/coffiimugz/status/1487816542884708357?s=21
Not exactly as she has written but Meety said on similar lines..
May be to help those who want to read, scrolling more than 150 pages would need some patience and really robust app that it doesn’t crash 😂
Raj Hubby luks useless… he is her biggest Phanka frm day 1😆… but yes I hve my hopes on Tej atleast!!! His wife is also mistreated and he isnt blind like Meetwa😆… Hes observing everything silently!!! Jus hope some day, he walks out with Sunaina n take Meety along with him, voicing that her elder bro is still alive and will protect her by every means… Ek bagal mei biwi aur doosre bagal mei behen😆 n tada trio walking out leaving the fuming Ahlawats behind🤣
i clearly can't understand how babita chose Raj like they r so different frm eo and tt pe ppl saying to bring babita n raj's divorce plsss makers😒 bcz raj papa deserves better seriously 🤔itne saal babita jaise wahiyaat aurat ko kaise bardasht kia aur pyaar hi kaise kia inko🤪
Originally posted by: Tvfanatic85
She didnt say it outright that it is pointless but yes she didnt like the fact that Babita said I want to decide who is better for my son. She is like what is there to decide he is my husband. Maybe we dont have that usual relationship but we are happy together. Of course Babita started her jaap. Also when she agreed she clearly said that the only reason I am agreeing is because you are my elder and I respect you.
Okay so it’s MBA . Now I feel she should get in return with interest. Seriously what a woman every where promoting polygamy indirect ways for no reason.
Now I am okay with meety
Manushi ka truth needs to be out ki she is already married. MBA has no feeling for her son. She is saying a girl who left her son in alter her s good for him. 🤪
Meet Ahlawat- Tej veere ruko .. aap apni biwi ko le ja re ho… meri wali ko kyu le ja re ho…😲
Tej- ye to Mom, Masoom and Manushi se puch…
is M-cube ne meri dost ka jeena mushkil kr rkha h… and tu bs khade khade chup chaap sunta rhta h…
Raj- are beta aisa ni h… meri bahu meri betiya h..
Tej- pr ap Mom k number 1 fan h .. or unke aage aap b kuch ni bol pate ..
Babita- Tej beta .. tum apni mom ko in ldkiyo k liye chd kr ja re ho…
Tej- Mom, phli baat ye ldkiya ni h .. 1 meri biwi h and dusri meri behen… so please aap roz roz inki insult ni kr skti… or because you guys can’t quit it.. to mai le ja ra hu dono ko..
Meet Ahlawat - Tej veere .. na mai apko Meet ko le jane dunga na apko jane dunga… biwi h meri wo .. or ap mere dil ka tukda…Meet smjhao na Tej veere ko..
Tej- to roz jo mom in dono ko sunati h .. tb tuje ye yaad ni ata.. now we are leaving.. tu rh Mom k sath.. and dhyan rkhna sbka … atleast ye to kr hi lena… or kuch to hua ni tujse …
and the trio leaves …🤣
Aap sabne Meetwa se umeed chod di hai??
Ladke ko pata chalne do.. M³ ko sunaayega wo.. 🤞
Meet Ahlawat- Tej veere ruko .. aap apni biwi ko le ja re ho… meri wali ko kyu le ja re ho…😲
is M-cube ne meri dost ka jeena mushkil kr rkha h… and tu bs khade khade chup chaap sunta rhta h…
Tej- Mom, phli baat ye ldkiya ni h .. 1 meri biwi h and dusri meri behen… so please aap roz roz inki insult ni kr skti… or because you guys can’t quit it.. to mai le ja ra hu dono ko..
Meet Ahlawat - Tej veere .. na mai apko Meet ko le jane dunga na apko jane dunga… biwi h meri wo .. or ap mere dil ka tukda…Meet smjhao na Tej veere ko..
Tej- to roz jo mom in dono ko sunati h .. tb tuje ye yaad ni ata.. now we are leaving.. tu rh Mom k sath.. and dhyan rkhna sbka … atleast ye to kr hi lena… or kuch to hua ni tujse …
and the trio leaves …🤣
Hahaha too good 👌🏻👌🏻👌🏻
Originally posted by: Eemasnia
i clearly can't understand how babita chose Raj like they r so different frm eo and tt pe ppl saying to bring babita n raj's divorce plsss makers😒 bcz raj papa deserves better seriously 🤔itne saal babita jaise wahiyaat aurat ko kaise bardasht kia aur pyaar hi kaise kia inko🤪
Cmon she has trained Raj to tolerate her for years now and be her fan. She won’t leave him easily 😂😂
and the trio leaves …🤣
Oh 😂😂 I can't stop laughing.
Fir MeetA becomes Devdas again.
Then Babita be like-Mere bete k khusi k liye mai usse ghr se nikal rahi hu. Tab wo toh apne Tej veere k paas chalein jayenge. Aur waha wo larki v hongi.
Raj- Nahi wo toh ped hai na, jharein toh ek hi jagah honge😂
and the trio leaves …🤣
aur meetwa sirf khade khade dekhte rahegi puppy face bana ke🤣🤣