Here is a thnk u post fr some of my special friend 😊
Yaminnthida
Sissy...U r my first friend on india forum n my cute lovely sissy...v both hav many similarities like v look same serials etc etc...n v hav same opinions on every serials...iss liyae toh tum maeri sissy ho... 🤣 🤣 waisae how is ur sooraj??sissy mujhe tumhaari aur sooraj ki shaadi main bulaana mat boolna...ok?? 🤣 btw...when r coming to sinapore??jaldi aao...come to singapore soon...hope v can meet one day *finger crossed*...love u sissy ❤️ ...keep smiling... 😊
Ashishi
Mish...tumhae kaisae bulao yaar??tumharae paas bohot saarae name hai yaar...should i call u mish, mish mish mish, patlu, bulukkad or tarun ki wify??... 🤣 🤣 ur choice...waisae tumhara har time tarun kae saath hi mat bitaana...ok?? 🤣 thora time maerae saath bhi bitaana...u r so sweet n i luved ur bindaas style...always laughing...i luved it...dont change ur passion...ok??love u patlu ❤️ ...keep smiling... 😊
Meera.chaudhuri
Meera...injection waali...rahul ki beautiful wify 🤣 ...n my sweet n cute friend...whenever i need a friend u r always there to help me...thnk u fr it...u r so sweet cute lovely friendly kind...tumharae baarae main jitna boloon utna kam hai yaar... btw mainae suna hai keh tum raat ko chori chupae rahul sae jaakae rahul miltae ho 🤣 🤣 ...so romantic 😳 ...love u injection waali ❤️ ...keep smiling... 😊
MaaNeetLuv
Shru...kaisae ho??aaj kal kam online kyun aatae ho yaar...i miss u sooo much... ❤️ ❤️ u r so kind n friendly...u always send me testis n i loved it ❤️ ...tumharae aur maeri ek cheese bohot milti hai...tht v hate studying 🤣 ...uff...pata nahi kis nae shuru kiya yeh stdying 🤣 ...pata chalae ga toh hum dono uss ki aisi haal karae gae kae woh yeh zindagi bar yaad rakhae 🤣 ...ok??love u shru ❤️ ...keep smiling... 😊
Virmanfan013
Shiv...sorry yaar main ab dazzler ban gayi toh main taeri golden partner nahi rahi yaar...one solution hai...woh yeh keh tu bhi jaldi sae jaldi dazzler ban jaa aur maeri dazzler partner ban ja...ok?? 🤣 u r so kind n sweet friend ❤️ ...hope v can meet one day...love u shiv ❤️ ...keep smiling... 😊
Hninhayman
Tas...u r so sweet...n u r a kind-hearted girl...u n me make a good pair...iss liyae toh hamarae plan kae baarae mein abhi tak kisi ko nahi... 🤣 sshh...issae secret hi rehnae do 🤣 ...batao gi toh sab gussa ho gayae gae...btw when r u coming bak??i miss u so much...come bak soon...love u tas ❤️ ...keep smiling...😊
Nancy97
Ayesha...i bcame ur dazzler partner now...u r so cute...i luved to tease u...love u ayesha ❤️ ...keep smiling... 😊
Saba-ramisa
Rami...my sweet n kind friend ❤️...i luved all ur stories n vms...n u r a very talented writer...tum barae ho kar zaroor aagae jaaogae...love u rami ❤️ ...keep smiling... 😊
Preethi18
Preethi...my kind n cute friend...thnks fr being so kind to me...v dont talk so much nowadays...i missed u so much...hope v can talk more in future...love u ❤️ ...keep smiling... 😊
Shruthi13
Shruthi...thnks fr being a kind friend...i feel nice n confortable whenever i talk to u...i love u shruthi ❤️ ...keep smiling... 😊
I want to thank many more people like kulsum-virman, naina927, preeti pc, ArthyV, faatima06, ...many more...
Once again a big thnk u to everyone!! Love u all!! ❤️