BHAGODI MAIRA 8.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
SUPER HEROO 9.9
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
The Ba****ds of Bollywood trailer
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
3 Years Of Brahmāstra
Happy Birthday Akshay Kumar
Devojke, evo da se i ja javim, odavno me nije bilo, nisam znala da ste jo tu, samo koliko vidim sad su aktuelni Turci😊😉😛Veliki pozdrav svima, ja sam malo van svega trenutno samo pratim ta radi Cagatay Ulusoy, on mi je omiljeni, a bila je do pre par dana Hazal Kaya, dok se nije udala za onog odvratnog oveka
Cao Tijara 😊Ako nekad budes raspolozena za dobru romanticnu komediju, toplo preporucujem Ranoranilicu 😃
Mama je gledala, ali meni su te njihove serije ba teke, ne znam ni kako sam odgledala Ferihu, valjda zbog Cagataya i hemije izmeu njih dvoje, sad ne stiem nita jer mi je mama u ElBar fazonu, i po seo dan na FB sa prijateljicama iz grupe, nita me ne pitaj, znaju bukvalno svaku informaciju iz njihovog privatnog ivota, ak su nali i neku nau koja se udala tamo i mu joj radi u policiji...
😆 E slatko se nasmejah. Mama ti je 👍🏼Serija je stvarno dobra. A njih dvoje imaju dobru hemiju pa jos na kvadrat 😃
Da, ba kao u Ferihi Hazal i Cagatay, valjda e jednog dana i javno biti zajedno, nita me ne pitaj, moje kume zove mamu i njene drugarice sajber babe. Jedna zove sa groblja pre neki dan da obavesti da je izaao novi klip na Youtube, zamisli
😆 😭 😆 😭 Oplakah !Ma nemam sta da zamisljam.Sve mi je jasno, 😆 Da znas samo koliko ih je takvih. Ovu seriju gledaju zene sa svih kontinenata. Da sama nisam videla ne bih verovala. Reakcije svuda iste. Raspon godina je od 7 do 77. A u sustini "gledaju" se dve serije. Jedna ispred a jedna iza kamere 😆 2 u 1 😉
Da, i svaki dan nove, vesti, evo mama mi je sva sretna jer su nasle neku Rumunku koja zivi u komsiluku Barisa i sad im ona ujutro i uvece salje spijunske izvestaje, je li u kuci ili nije, ko mu dolazi i tako...
😆 Super! On je ozenjen koliko znam.Baris sad ima novu seriju. Gavran. Skoro pocela, Mislim da je bilo samo 2-3 epizode.Ja gledam samo Ranoranilicu. Ispred i iza kamere 😉 😆Samo nemam spijune 😆