Zasto ove serije imaju tako slabe ocene?😲
Jer ovo nesto ko koreanski sex i grad?
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
KIARA EXPOSED 11.9
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
Navri and her eternal victimisation
Is it just me or…
HUM JEET GAYE 12.9
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
Zasto ove serije imaju tako slabe ocene?😲
Jer ovo nesto ko koreanski sex i grad?
Hoces reci obe smo zalupajke koje po ceo dan bulje u komp dok im deca i muzevi gladuju 😆
Goblin mozda dugo traje ali se toliko uneses da i ne primetis kasnije..😃
PS Adjume=dame u najboljim godinama 😆 Kad budes odgledala seriju nikad vise neces zaboraviti adjume a ni detektiva..😳
Taman posla, to mi nije ni na kraj pameti. Za mene ste vi najvrednije i najbolje. 🤗Sve sto radite radite temeljno i maksimalno posveceno. Tako i serije gledate. ❤️Ja sam malo pogubljena i slabo koncentrisana. Valjda me stize godina proizvodnje 😉😆
Ova serja o Sireni je stvarno mnogo dobra. Jedva sam se jutros naterala da odem na spavanje. 😃
I Goblin je bio EXTRA...odgledajte ga obavezno 😃
Nocas cu gledati na telefonu sledecu..Dvoumim se izmedju ove dve..
http://hwww.viki.com/tv/29455c-splash-splash-love
http://hwww.viki.com/tv/32198c-shopping-king-louieNocas cu je mislim zavrsiti i odmah krecem sa Gobin-om. Koju god odaberes javljaj kakva je.
Odgledala sam ovu drugu http://hwww.viki.com/tv/32198c-shopping-king-louie i odusevljena sam..Iskreno , medju najboljima koje sam pogledala ikada. Oni su najsladji par koji sam ikada videla..👍🏼
Nas tri smo kao one adjume iz serije, samo da se dogovorimo koja je Kleopatra, koja Vivijan a koja Odri..😆
Detektiv iz serije mi je 🤪..uh bas bas moj tip...😳Ti i Smeki gledate serije takvom brzinom... Obe ste za mene Brzi Gonzales 😆Ja sam tek na drugoj epizodi Goblin-a. Svaka epizoda traje skoro sat ipo.Sad si me bas zaintrigirala Dal. Moracu malo da pozurim da sto pre pocnem sa gledanjem .😃PS Dal adjume iz koje serije (sta znaci to adjuma? 😃), ja nikako da se setim(po obicaju 😆)
Hoces reci obe smo zalupajke koje po ceo dan bulje u komp dok im deca i muzevi gladuju 😆
Goblin mozda dugo traje ali se toliko uneses da i ne primetis kasnije..😃
PS Adjume=dame u najboljim godinama 😆 Kad budes odgledala seriju nikad vise neces zaboraviti adjume a ni detektiva..😳Taman posla, to mi nije ni na kraj pameti. Za mene ste vi najvrednije i najbolje. 🤗Sve sto radite radite temeljno i maksimalno posveceno. Tako i serije gledate. ❤️Ja sam malo pogubljena i slabo koncentrisana. Valjda me stize godina proizvodnje 😉😆
😲 🤣
Kako ide Goblin?😃 Ako se potrudis, mozes da nas sustignes bez problema, samo se posveti tome da te izbace iz kuce u dogledno vreme 🤣
Evo upravo sam se namestila i nasla link 😃
PS Zaboravila sam da komentarisem sliku Lepa si ❤️ Jesu li ono tvoje kuce?
Pa da ja onda odmah krenem sa Dr Kimom..😃Kreni sa dr Kimom odmah😆😆
Evo upravo sam se namestila i nasla link 😃
PS Zaboravila sam da komentarisem sliku Lepa si ❤️ Jesu li ono tvoje kuce?hvala ti,🤗jesu moje su
😲 🤣
Kako ide Goblin?😃 Ako se potrudis, mozes da nas sustignes bez problema, samo se posveti tome da te izbace iz kuce u dogledno vreme 🤣