Zdravlje Nado septembra ocekujemo,prinovu,a drugi put cu da vam pricam kakva sam svekrva hahaha kad me iznerviraju pa da vam se pozalim 😆
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Who is this actor?
KIARA THROWN 14.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
When a lie is repeated hundred times…
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Zdravlje Nado septembra ocekujemo,prinovu,a drugi put cu da vam pricam kakva sam svekrva hahaha kad me iznerviraju pa da vam se pozalim 😆
Mislim da ste ovu seriju vas dve gledale,ali ja nisam, pocecu je, a vi mi kazite kako se vama dopala..
http://www.viki.com/tv/1058c-the-great-doctorJesam, ja sam je gledala. Serija je OK samo napred,😃
ok..Kako ti napredujes sa W?Nikako. Jos sam na pola 2-ge epizode.Tek sad cu nastaviti s gledanjem. Ceo dan sam nikakva. Stalno mi se spava.😆Kakva je seija o sportskoj akademiji?
Tinejdzerska 😆 Ja vise volim ozbiljnije, ali ako volis gledaj..Ja sam je odgledala, ima samo 16 epizodaVolim 😃 To mi je jako simpaticno 😃Dal serija je vrh,meni se bas sviedela,Nado i ta tinejdzerska je dobra vraca u neke dane😃
Jeste, bas je bila dobra...👍🏼
Sad pocinjem sirenu..
http://hwww.viki.com/videos/1115637v-the-legend-of-the-blue-sea-special-episode-0
Potpuno sam pala na ovog glumca, mislim da sam sve njegove serije odgledala..😳I ja sam pala na tog glumca,pitala sam se da li sam normalna bre sin moze da mi bude ahahah ali eto nisam sama,ma da ti si dosta mladja,ja sam bakaaa auuu😡 i ja sam sve njegove serije odgledala😆
Ma i ja sam matora za njega..u svim serijama je bio dobar ali sirena me odusevila..Najbolja Koreanska koju sam dosad gledala..Fascinirana sam..👏 👏 👏Onda ja menjam raspored, Cim zavrsim W pocinjem Sirenu 😃Super je serija,,ja sam slabo rauzmela zanm sustinu ali nisam sve razumela ali mi se svidja bas👏
Ja sam je odgledala,nije losa ali sam je tesko shvatila,glumac mi je simpatican samo zbog toga sam odgledala do kraja,srecan kraj najbitnije
Postavili su seriju sa engleskim prevodom 😃
Savremena Indija..😃 Barun fenomenalan..👏