Returning of the written off # 91 Invited only - Page 116

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.5k

Users

6

1.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 8 years ago

Originally posted by: Daltoni

https://static2.evz.ro/image-original-605-388/cache/2015-05/canicula-465x390.jpg

Kod mene se skupljaju oblaci 😃

Blago tebi. Ja vec u 5 idem da cekam red u socijalnom, po ladovini 😕
Seva vec gva sata u daljini i oseti se malo svezine. To je sve.
O Boze. Kako ces izdrzati? Mi sutra ocekujemo da bude malo svezije a u cetvrtak pad temperature. Ko zna kad ce to stici do vas.

Izdrzala sam nekako, ali me ceo dan boli glava..😕 Kazu da ce od sutra zahladjenje, ajde bas i to cudo da vidimo

Nocas je bilo "Mnogo buke ni oko cega" . Grmilo, sevalo, pale tri kapi kise i to je to 😕
Za nijansu je dan podnosljiviji. Najavili su sutra ispod 30 i ja se nadam da ce tako i biti. Inace , ne znam kako cu sutra izdrzati da radim na suncu

Nadam se da je kod tebe danas malo zahladilo. Kod nas ima nekog vetra i cini mi se da je za nijansu prijatnije,mada je tesko vreme, kad se naoblaci na trenutke a sparina udari..😕
Javi kako si prosla danas

Zahladilo i to dobro. Temperatura je niza za 10 stepeni 😃
Sto se tice vremena, bilo je super za rad. Ma samo da pozelis. Jedino sto sam spavala samo 4 sata, ustala pre pet, ceo dan bili na terenu i kao sl*g na tortu, veceras smo 4 sata pomagale. Neki drugari su vrcali, Sutra do rucka ne ustajem iz kreveta 😆

PS ubola me jedna za nos. Ne da boli...
Edited by nn027 - 8 years ago
nn027 thumbnail

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=_ggNuXj0QqQ[/YOUTUBE]

Od IPPKND nisam gledala seriju da mi se toliko dopala. Obozavan ovu pesmu 😃

Prelepa serija, prelepa pesma, prelepa hemija.⭐️
Zaboravila sam da ti napisem koliko me ova nasa naivna podseca na moju snaju, ma kao da su po njenoj licnosti kreirali lik 😆 A sta kazes za strinu ? 😆 ma svi likovi su interesantni..😃

Vidi, tip je toliko dooobar, da sam ja bez teksta. Savrseno izgleda, savrseno glumi. Ona je prica za sebe. A zajedno su fantasticni. Slazem se i za strinu i za sve likove, ekstra serija, ekstra glumci. Gde li je Smeki i njoj bi se dopala, garant. 😃

PS mama i veceras gledala epizodu 😆

Jeste, on je savrsen..Ja oci napajam na njemu konstantno..☺️ I ona je prelepa, visoka, sa onim dugim nogama i lepim licem..Idealan par 😳

PS Super za mamu
PSS Mineee!!!! 🤣 Moj omiljeni deo ⭐️

👍🏼 🤣

Strina je svet za sebe, Serija u seriji 😆😆😆 Fenomenalan lik a glumica je odglumila za desetku. Obozavam je, 😃

Jesu, njih su dvoje su izuzetan par 😃

nn027 thumbnail

Ne brini i ja i nada smo pocele s tim. Ja kupujem nudle i jedem ih svakodnevno 😃
PS Koreanska dijeta 🤣

😆 😆 😆

Cisto da znas, da nisi jedina 😆😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

UHHH znaci nisam sama u ludilu,mislim znala sam ja da ste vas dve iste ali ajde da ne kazem ja 😆😆 da korejska dijeta 😆😆

Reci slobodno, nemoj se ustrucavati 😆😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

UHHH znaci nisam sama u ludilu,mislim znala sam ja da ste vas dve iste ali ajde da ne kazem ja 😆😆 da korejska dijeta 😆😆

Ma slobodno kazi..Nasle smo se❤️
Edited by Daltoni - 8 years ago
Daltoni thumbnail
Daltoni thumbnail

Pisala sam vam ,da sam je gledala ali da me mrzi da cekam epizodu,po epizodu tad je bila u fazi prevoda,jeste srecan je kraj ,morala sam da procitam hahha nisam mogla da ostavim tako 😛

Hvala za info, i ja sam se nadala da ce biti srecan 😃
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Zahladilo i to dobro. Temperatura je niza za 10 stepeni 😃
Sto se tice vremena, bilo je super za rad. Ma samo da pozelis. Jedino sto sam spavala samo 4 sata, ustala pre pet, ceo dan bili na terenu i kao sl*g na tortu, veceras smo 4 sata pomagale. Neki drugari su vrcali, Sutra do rucka ne ustajem iz kreveta 😆

PS ubola me jedna za nos. Ne da boli...

au , pa gde bas za nos..Sad zamisljam da je mene ubola za moju surlu na sta bi to licilo 😕 🤣
I kod nasje malo zahladilo..moze da se dise, zamisli terasa mi je otvorena ceo dan i nije mi pretoplo 😃

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

👍🏼 🤣

Strina je svet za sebe, Serija u seriji 😆😆😆 Fenomenalan lik a glumica je odglumila za desetku. Obozavam je, 😃

Jesu, njih su dvoje su izuzetan par 😃

Jao 😆, ja cu biti kao strina za neku godinu , samo jos da nadjem gej druga i Mine 🤣

nn027 thumbnail

au , pa gde bas za nos..Sad zamisljam da je mene ubola za moju surlu na sta bi to licilo 😕 🤣
I kod nasje malo zahladilo..moze da se dise, zamisli terasa mi je otvorena ceo dan i nije mi pretoplo 😃

Za nos, sestro slatka, za nos!! 🤢 😆😆😆
Boooliii ... ma da ti ne pricam. A sto curi nos i suze teku 10 minuta sam plakala 😆
Od svih mesta, a bilo ih je :noga , ruka,du..e, obrva (bila sam ko Majk Tajson kad izadje iz ringa), gornja usna ( tu sam bila Mimi Oro 50%), najvise boli kad ujede za nos. Jedina prednost, u odnosu na ostala mesta je, sto je otok bas mali pa se i ne vidi, 😃

Lepo vreme , uzivam. Daj Boze samo da potraje sto duze 😃