Izdrzala sam nekako, ali me ceo dan boli glava..😕 Kazu da ce od sutra zahladjenje, ajde bas i to cudo da vidimo
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd September 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 03 Sep 2025 EDT
ABHEERA IN JAIL 2.9
LIFE IN JAIL 3.9
What’s the upcoming track??
Mrunal Thakur Called Mean Girl
Gen 5 - Posted on Saas Bahu Official Page
Anupamaa 02 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Finally a beauty queen who is star material!!
I wanted Abheera’s fate for Akshara
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Real Woman Power Farhana
New Entry : Manit Joura
A Missed Opportunity
Faridoon Giving Advice to Salman
Did Trump Just Remove ALL SANCTIONS on India ? (Doubtful news)
Izdrzala sam nekako, ali me ceo dan boli glava..😕 Kazu da ce od sutra zahladjenje, ajde bas i to cudo da vidimo
Prelepa serija, prelepa pesma, prelepa hemija.⭐️
Zaboravila sam da ti napisem koliko me ova nasa naivna podseca na moju snaju, ma kao da su po njenoj licnosti kreirali lik 😆 A sta kazes za strinu ? 😆 ma svi likovi su interesantni..😃
Vidi, tip je toliko dooobar, da sam ja bez teksta. Savrseno izgleda, savrseno glumi. Ona je prica za sebe. A zajedno su fantasticni. Slazem se i za strinu i za sve likove, ekstra serija, ekstra glumci. Gde li je Smeki i njoj bi se dopala, garant. 😃PS mama i veceras gledala epizodu 😆
Nocas je bilo "Mnogo buke ni oko cega" . Grmilo, sevalo, pale tri kapi kise i to je to 😕Za nijansu je dan podnosljiviji. Najavili su sutra ispod 30 i ja se nadam da ce tako i biti. Inace , ne znam kako cu sutra izdrzati da radim na suncu
Vidi, tip je toliko dooobar, da sam ja bez teksta. Savrseno izgleda, savrseno glumi. Ona je prica za sebe. A zajedno su fantasticni. Slazem se i za strinu i za sve likove, ekstra serija, ekstra glumci. Gde li je Smeki i njoj bi se dopala, garant. 😃PS mama i veceras gledala epizodu 😆
Gledala sa seriju vrhunska,prelepa ,nisam samo poslednje epizode odgledala nije bilo prevoda😃
Pricala sam vam o toj seriji,ali ste e ignorisale 😆😆😆
EE ona serija o vojinicima secate se ,glavni glumci se vencavaju u privatnom zivotu,posle tri godie veze,meni su super bili u seriji ,videla se hemija ,nisu hteli nikom da kazu da su u vezi dok im se nisu upoznali roditelji to kod njih tko valjda ide