Returning of the written off # 91 Invited only - Page 114

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.5k

Users

6

1.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 8 years ago

Originally posted by: Daltoni

Izdrzala sam nekako, ali me ceo dan boli glava..😕 Kazu da ce od sutra zahladjenje, ajde bas i to cudo da vidimo

Nocas je bilo "Mnogo buke ni oko cega" . Grmilo, sevalo, pale tri kapi kise i to je to 😕
Za nijansu je dan podnosljiviji. Najavili su sutra ispod 30 i ja se nadam da ce tako i biti. Inace , ne znam kako cu sutra izdrzati da radim na suncu
Edited by nn027 - 8 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Prelepa serija, prelepa pesma, prelepa hemija.⭐️
Zaboravila sam da ti napisem koliko me ova nasa naivna podseca na moju snaju, ma kao da su po njenoj licnosti kreirali lik 😆 A sta kazes za strinu ? 😆 ma svi likovi su interesantni..😃

Vidi, tip je toliko dooobar, da sam ja bez teksta. Savrseno izgleda, savrseno glumi. Ona je prica za sebe. A zajedno su fantasticni. Slazem se i za strinu i za sve likove, ekstra serija, ekstra glumci. Gde li je Smeki i njoj bi se dopala, garant. 😃

PS mama i veceras gledala epizodu 😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Vidi, tip je toliko dooobar, da sam ja bez teksta. Savrseno izgleda, savrseno glumi. Ona je prica za sebe. A zajedno su fantasticni. Slazem se i za strinu i za sve likove, ekstra serija, ekstra glumci. Gde li je Smeki i njoj bi se dopala, garant. 😃

Gledala sa seriju vrhunska,prelepa ,nisam samo poslednje epizode odgledala nije bilo prevoda😃
smeker thumbnail
Pricala sam vam o toj seriji,ali ste e ignorisale 😆😆😆
EE ona serija o vojinicima secate se ,glavni glumci se vencavaju u privatnom zivotu,posle tri godie veze,meni su super bili u seriji ,videla se hemija ,nisu hteli nikom da kazu da su u vezi dok im se nisu upoznali roditelji to kod njih tko valjda ide
smeker thumbnail
https://www.dailymotion.com/Korejske_serije
Evo ovde ima nekih serija sa prevodom,pa da sacuvamo link
smeker thumbnail
Samo da vam docaram koliko nisam normalana,ovo je inace u vikendici i zdravo se hranim 😆😆😆 pocela sam da zivim kao Korejci

Edited by smeker - 8 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Nocas je bilo "Mnogo buke ni oko cega" . Grmilo, sevalo, pale tri kapi kise i to je to 😕
Za nijansu je dan podnosljiviji. Najavili su sutra ispod 30 i ja se nadam da ce tako i biti. Inace , ne znam kako cu sutra izdrzati da radim na suncu

Nadam se da je kod tebe danas malo zahladilo. Kod nas ima nekog vetra i cini mi se da je za nijansu prijatnije,mada je tesko vreme, kad se naoblaci na trenutke a sparina udari..😕
Javi kako si prosla danas

Daltoni thumbnail

Jeste, on je savrsen..Ja oci napajam na njemu konstantno..☺️ I ona je prelepa, visoka, sa onim dugim nogama i lepim licem..Idealan par 😳

PS Super za mamu
PSS Mineee!!!! 🤣 Moj omiljeni deo ⭐️

Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Gledala sa seriju vrhunska,prelepa ,nisam samo poslednje epizode odgledala nije bilo prevoda😃

Znala sam da mi je serija odnekud poznata.😃 Nisi li nam je ti bila preporucila, ili je to mozda moja snaja bila 😕 ?
Steta sto nisi pogledala kraj, bas sam htela da te pitam jel srecan..

Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Pricala sam vam o toj seriji,ali ste e ignorisale 😆😆😆

EE ona serija o vojinicima secate se ,glavni glumci se vencavaju u privatnom zivotu,posle tri godie veze,meni su super bili u seriji ,videla se hemija ,nisu hteli nikom da kazu da su u vezi dok im se nisu upoznali roditelji to kod njih tko valjda ide

Ja tu seriju jos nikako da odgledam, kod nas je nedostupna. Ima li je negde sa prevodom?