O pa to je Smekicin Gurmet ako se ja ne varam 😃Ne znam, mozda i pogledam,
Ja evo pogledala prve tri do sada...cini mi se da je dobra..😃
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 18th Oct 2025 - WKV
GREENE FLAG ⛳
KUJILI STARTED 18.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 18, 2025 EDT
Alia and Ranbir to move to their new house - Krishna Raj
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Alia and Deepika meet for Pickleball.
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
SRK talking about Deepika
Buddhiya Ka Naya Roop
Gloves Off! Smriti vs Rajan Shahi, Anupamaa crew war intensifies.
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 1st ODI Perth🏏
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
15 Years of PKYEK
O pa to je Smekicin Gurmet ako se ja ne varam 😃Ne znam, mozda i pogledam,
Ja evo pogledala prve tri do sada...cini mi se da je dobra..😃
Jao, tek sad vidim da sam pogresan post quote 😆Ajde pa kad pogledas desetak epizoda javi da li t se jos svidja.
http://uspesnazena.com/nedeljni-horoskop/
Dobar dan...
Meni uboli 👍🏼..a izgleda da su i prognozu uboli 😡O pa to je Smekicin Gurmet ako se ja ne varam 😃Ne znam, mozda i pogledam,
Ja evo pogledala prve tri do sada...cini mi se da je dobra..😃Jao, tek sad vidim da sam pogresan post quote 😆Ajde pa kad pogledas desetak epizoda javi da li t se jos svidja.
Sad sam pogledala 5. epizodu..Bas bas je dobra...👍🏼 Prica se vti oko Git, 18-togodisnje devojke koju porodica planira da uda protiv njene volje. U isto vreme desava se nestanak njene drugarice u koji je umesan njen brat od strica. Momak i njegova porodica dolaze da vide Git ali ona dozivi saobracajnu nezgodu i zavrsi u pilicima i senu..ipak, momak je dobar i pazljiv ,a i zgodan bogami pa se onako polako predomislja...on je s druge strane skroz ocaran njome..medjutim desava se niz okolnosti koje prete da sprece brak...Majka nestale devojke napada Gitinog brata da joj je ubio cerku a on priznaje da je kaznio jer je brukala zajednicu, to sve vide mladozenjini...
Nije...To je neki drugi momak, iz Kanade, i sto ga vise gledam sve mi je bolji..Ali majka one nestale devojke je proklela celu njenu porodicu a nju da nikada ne bude srecna i da pati kao sto je njena cerka patila..Izgleda da je na Git navukla prokletstvo..
Pocni da gledas Nado, neces se pokajati, obecavam ti ! 😃
Odgledala do 15-te 😃 Bas mi se svidja serija, kad krenes da gledas,samo te vuce a prevod je odlican..😃