š² š¤£ š¤£
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 18th Sept 2025
HEALING SHUROO 18.9
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
Deepika Removed From Kalki 2
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
The Ba***ds Of Bollywood - Reviews
Abhishek reminds me of young Puneet Issar
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
Buddhiya ki Nautanki
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
How quickly time changes
Alia bhatt special topic
Pari's hate for Tulsi
Armaan has always been the victim
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Appreciation Post for Ruheen
š² š¤£ š¤£
š² š” š” š”U ponedeljak jedino sto zelim da cujem je da si bila kod zubara i ekspres resila to. Ostatak onog sto bih ti sad napisala cu precutati.
Mislim da bi bilo najbolje da mu bude parterka a ne sestra. Da zavrse tu ljubavnu pricu, to su nam ostali duzni a i seriju.A T bi "blistala" š¤£
Dobru i lepu noc vam zelim moje devojciceš¤
Koristim vreme pauze,uz kaficu da brzinski obidjem neka mesta na netu...a naravno ovde se prvo javljamš¤Meni je stisla prehlada,popustile kocnice na sve strane,ali proci ce,nije nista strasno.I ā¤ļø
Zao mi je sto si i dalje prehladjena Biki...Bas sam danas vise puta pomislila na tebe..Nadam se da ces uskoro biti bolje..
Ni ja nisam nesto, ubi me glavobolja ,evo vec par dana tako..Verovatno je strah..Secas se onog zuba koji sam operisala (apikotomija) , u stvari , mislim da su dva bila, pre dve godine...E pa, ponovo mi je zagnojio na nepcu ...a ja, kreten, mislim ako ne pricam i ne odem kod zubara ,problem ce nestati..kad ono corak...I evo, sad se opet nerviram, ne spavam nocu..a gnoj i infekcija se siri...šš² š” š” š”U ponedeljak jedino sto zelim da cujem je da si bila kod zubara i ekspres resila to. Ostatak onog sto bih ti sad napisala cu precutati.
Znam, znam...š
Najgora sam...Ali , ako se secas, rekli su mi da ce se ponovo desiti da zagnoji i da cu tada morati da ga izvadim..To je dvojka...Razumi me...a i da ne pricamo o estetici, pomisli samo na cenu celog tog izleta..antibiotici, snimanje, pregled kod hirurga, vadjenje..pa onda neko vreme jedes na slamcicu ..i onda 100 evra ili vise za nove zube ako budu samo dva...i to ce zdravu trojku morati da mi struze..moj jedini zdrav zub u celoj vilici..š š š
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fElUbBAatxE&feature=youtu.be&a[/YOUTUBE]Mozda se vrati u BV. Da mu T bude mama š¤£ š š¤£
Moze, ta uloga ce bas da joj legne šš¼ š..A ako vrate Prats da bude odrasla Nimboli, svecano se zaklinjem da necu propustiti ni jednu epizodu..A jel' bi to onda on i Prats glumili brata i sestru? š² š šAl' bi to bio hit. Mislim da bi tu T profitirala najvise š¤£
Da...iako bi to bila steta...
A sta reci za T...zelim joj sve to od srca..šMislim da bi bilo najbolje da mu bude parterka a ne sestra. Da zavrse tu ljubavnu pricu, to su nam ostali duzni a i seriju.A T bi "blistala" š¤£
Slazem se, samo sto bi mogli ovog puta da naprave savremenu ljubavnu pricu, Prats i Sid bi "pojeli" ulogu..š³
A mozda, da si odmah otisla, sve ovo ne bi ni bilo potrebno. Mozda se cela ta stvar mogla antibioticima sanirati. A i da nije, odugovlacenjem ne dobijas nista. Samo te vise boli i lecenje ce sigurno trajati duze. I sad, dok god to dr ne pogleda i ne kaze sta i kako dalje ne mozes biti sigurna da ces ostati bez zuba. Secam se kako je to bilo prosli put kad si isla da ti to sredjuju. Hebes sve zdravlje je najvaznije nemoj da ti se to iskomplikuje. Ipak je to glava Dal. Molim te idi u ponedeljak kod dr.
Zao mi je sto si i dalje prehladjena Biki...Bas sam danas vise puta pomislila na tebe..Nadam se da ces uskoro biti bolje..
Ni ja nisam nesto, ubi me glavobolja ,evo vec par dana tako..Verovatno je strah..Secas se onog zuba koji sam operisala (apikotomija) , u stvari , mislim da su dva bila, pre dve godine...E pa, ponovo mi je zagnojio na nepcu ...a ja, kreten, mislim ako ne pricam i ne odem kod zubara ,problem ce nestati..kad ono corak...I evo, sad se opet nerviram, ne spavam nocu..a gnoj i infekcija se siri...š