Returning of the written off # 84 Invited only - Page 88

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

45.3k

Users

4

2.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Daltoni

😲 🤣 🤣

Ja bih ga "ocerupala" do kraja. Ni ove fronsle mu ne bi ostale 🤣

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

😲 😔 😔 😔

U ponedeljak jedino sto zelim da cujem je da si bila kod zubara i ekspres resila to. Ostatak onog sto bih ti sad napisala cu precutati.

Znam, znam...😭

Najgora sam...Ali , ako se secas, rekli su mi da ce se ponovo desiti da zagnoji i da cu tada morati da ga izvadim..To je dvojka...Razumi me...a i da ne pricamo o estetici, pomisli samo na cenu celog tog izleta..antibiotici, snimanje, pregled kod hirurga, vadjenje..pa onda neko vreme jedes na slamcicu ..i onda 100 evra ili vise za nove zube ako budu samo dva...i to ce zdravu trojku morati da mi struze..moj jedini zdrav zub u celoj vilici..😭 😭 😭

Daltoni thumbnail

Mislim da bi bilo najbolje da mu bude parterka a ne sestra. Da zavrse tu ljubavnu pricu, to su nam ostali duzni a i seriju.
A T bi "blistala" 🤣

Slazem se, samo sto bi mogli ovog puta da naprave savremenu ljubavnu pricu, Prats i Sid bi "pojeli" ulogu..😳
nn027 thumbnail

Dobru i lepu noc vam zelim moje devojcicešŸ¤—

Koristim vreme pauze,uz kaficu da brzinski obidjem neka mesta na netu...a naravno ovde se prvo javljamšŸ¤—
Meni je stisla prehlada,popustile kocnice na sve strane,ali proci ce,nije nista strasno.

I ā¤ļø

Zao mi je sto si i dalje prehladjena Biki...Bas sam danas vise puta pomislila na tebe..Nadam se da ces uskoro biti bolje..

Ni ja nisam nesto, ubi me glavobolja ,evo vec par dana tako..Verovatno je strah..Secas se onog zuba koji sam operisala (apikotomija) , u stvari , mislim da su dva bila, pre dve godine...E pa, ponovo mi je zagnojio na nepcu ...a ja, kreten, mislim ako ne pricam i ne odem kod zubara ,problem ce nestati..kad ono corak...I evo, sad se opet nerviram, ne spavam nocu..a gnoj i infekcija se siri...😭

😲 😔 😔 😔

U ponedeljak jedino sto zelim da cujem je da si bila kod zubara i ekspres resila to. Ostatak onog sto bih ti sad napisala cu precutati.

Znam, znam...😭

Najgora sam...Ali , ako se secas, rekli su mi da ce se ponovo desiti da zagnoji i da cu tada morati da ga izvadim..To je dvojka...Razumi me...a i da ne pricamo o estetici, pomisli samo na cenu celog tog izleta..antibiotici, snimanje, pregled kod hirurga, vadjenje..pa onda neko vreme jedes na slamcicu ..i onda 100 evra ili vise za nove zube ako budu samo dva...i to ce zdravu trojku morati da mi struze..moj jedini zdrav zub u celoj vilici..😭 😭 😭

A mozda, da si odmah otisla, sve ovo ne bi ni bilo potrebno. Mozda se cela ta stvar mogla antibioticima sanirati. A i da nije, odugovlacenjem ne dobijas nista. Samo te vise boli i lecenje ce sigurno trajati duze. I sad, dok god to dr ne pogleda i ne kaze sta i kako dalje ne mozes biti sigurna da ces ostati bez zuba. Secam se kako je to bilo prosli put kad si isla da ti to sredjuju. Hebes sve zdravlje je najvaznije nemoj da ti se to iskomplikuje. Ipak je to glava Dal. Molim te idi u ponedeljak kod dr.
nn027 thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fElUbBAatxE&feature=youtu.be&a[/YOUTUBE]

Mozda se vrati u BV. Da mu T bude mama 🤣 😭 🤣

Moze, ta uloga ce bas da joj legne šŸ‘šŸ¼ šŸ˜†..A ako vrate Prats da bude odrasla Nimboli, svecano se zaklinjem da necu propustiti ni jednu epizodu..
A jel' bi to onda on i Prats glumili brata i sestru? 😲 šŸ˜† šŸ˜†
Al' bi to bio hit. Mislim da bi tu T profitirala najvise 🤣

Da...iako bi to bila steta...

A sta reci za T...zelim joj sve to od srca..😈

Mislim da bi bilo najbolje da mu bude parterka a ne sestra. Da zavrse tu ljubavnu pricu, to su nam ostali duzni a i seriju.
A T bi "blistala" 🤣

Slazem se, samo sto bi mogli ovog puta da naprave savremenu ljubavnu pricu, Prats i Sid bi "pojeli" ulogu..😳

Ma ne da bi "pojeli" oduvali bi. Dobra su glumacka kombinacija njih dvoje, imaju to "nesto".

Daltoni thumbnail

A mozda, da si odmah otisla, sve ovo ne bi ni bilo potrebno. Mozda se cela ta stvar mogla antibioticima sanirati. A i da nije, odugovlacenjem ne dobijas nista. Samo te vise boli i lecenje ce sigurno trajati duze. I sad, dok god to dr ne pogleda i ne kaze sta i kako dalje ne mozes biti sigurna da ces ostati bez zuba. Secam se kako je to bilo prosli put kad si isla da ti to sredjuju. Hebes sve zdravlje je najvaznije nemoj da ti se to iskomplikuje. Ipak je to glava Dal. Molim te idi u ponedeljak kod dr.

Obecavam..ako prezivim ,idem u ponedeljak...
Daltoni thumbnail
http://www.ljubavneporuke.info/wp-content/uploads/2015/03/ljubavi-laku-no%C4%87-ti-%C5%BEelim.jpg
nn027 thumbnail

Laku noc ā¤ļø

nn027 thumbnail

http://momenat.info/baka-objasnila-zasto-se-nekad-gace-nisu-nosale-i-sta-se-radilo-prvo-vece-video/?fb_ref=Default
A vatra, gori li gori 🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Zao mi je sto si i dalje prehladjena Biki...Bas sam danas vise puta pomislila na tebe..Nadam se da ces uskoro biti bolje..

Ni ja nisam nesto, ubi me glavobolja ,evo vec par dana tako..Verovatno je strah..Secas se onog zuba koji sam operisala (apikotomija) , u stvari , mislim da su dva bila, pre dve godine...E pa, ponovo mi je zagnojio na nepcu ...a ja, kreten, mislim ako ne pricam i ne odem kod zubara ,problem ce nestati..kad ono corak...I evo, sad se opet nerviram, ne spavam nocu..a gnoj i infekcija se siri...😭

Dal ā¤ļø Hvala sto mislis na mene,prehlada kao prehlada,samo sto coveka slomi,umorno se oseca...a proci ce to nista strasno
Secam se tvoje intervencije i svega sta si prosla tada.
Nego sta zelim reci,nikad covek da se nauci pameti i da vise povede racuna o sebi i svom zdravlju. Oprosti malo na grubosti... ali imam razlog-a to je zbog tvoje nemarnosti prema samoj sebi,jos znas sta si prosla i namucila se i ponovo dopustas sebi tako nesto!!
Sad sam stvarno besna...da si mi ovde lepo bi ja tebe naucila lekciji kao sto ove moje momke resetam ,a resetam jedino kada se radi od njihovom zdravlju,pa sad tako i tvom...tako radim sa osobama do kojih mi je stalo i koji mi znace,pre svega koje volim-sad znas razlog mojih grubosti!
Sta sam sve u zivotu prosla i dozivela ne bi pozelela ni neprijatelju a ne onima koje VOLIM!!!
I ne znam zasto ljudi tako kao i ti,pate za jednim izvadjenim zubom...i da se jedan ostruze da se urade dve navlake-kazem iz ovih razloga:
Mene je moj otac celog svog zivota upozoravao na zube,znam sta znace svoji zubi jedan ali vredan,ali kada dodjes u situaciju i tolike muke-sto komplikovati nego jednostavno resiti.
Ja sam mnogo zdravlja izgubila...da je samo taj jedan zub...😭
Druga stvar ja sam takodje dozivela da sam prosto morala staviti napred navlake ne dve nego 6 -i to kada sam imala 26 god...mislis li da mi je bilo svejedno ne nije nimalo,da je to bio jedan u pitanju za vadjenje nego tri-sve zahvaljujuci ratnoj ishrani i trudnocama-tako su propali i onda su brusili moja tri zdrava i tako imam 6 navlaka.
I jos nisam u situaciji da zamenim-zbog love 😭a imam cistu u dvojci(mojoj) u korenu a zub je pod navlakom. Pre dve godine tako mi se upalilo otekla cela leva strana lica ni na oko nisam mogla gledati-te lekaru inace odmah otisla,nema sta mi nije dao da to saniram,koliko muke sam ja prosla sa zubima...a sad da sam imala odmah lovu posle te sanacije odmah bi to resila istog momenta,iako bi mi morali sve skinuti i ko zna sta bi mi radili ,mozda i protezu staviti...
Draga samo ako imas lovu ...nema prepreke da se to sredi..i to da si na vreme uradila i sad da si na vreme otisla nego ne znam sta cekassama sebi zadajes bol jos veci...šŸ˜•
Problem lezi znaci u nama samima i nemarnosti koje imamo prema sebi i svom zdravlju.
Uzalud nam je vikati,plakati,bolovati ako mi sami ne potrazimo resenje za to,a resenja ima...
Jos jednom oprosti mi na grubosti...ali veruj mi da mi se digao pritisak kada sam videla sta dozvoljavas sebi i kako svoje zdravlje cenis!
Nadam se da mi neces zameriti i da ces me razumeti šŸ¤—
Pod hitno to da resis jer zelim cuti da si dobro i nema placa za jednim-dva zuba,da'li si me cula!ā¤ļøVoli te i brine za tebe -Biki

Edited by Bikica - 9 years ago