Returning of the written off # 84 Invited only - Page 83

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

45.3k

Users

4

2.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Bikica

Nadice❤️🤗
I ovde da ti cestitam na ispunjene 3 godine boravka na ovoj planeti zvanoj IF.👏
Ti si jedna od retko aktivnih clanova svih ovih godina,uvek si bila tu za sve nas,
bila si ovde i kada nas nije bilo,ostajala si sama kada smo mi bili zauzeti svojim problemima i obavezama,Nisi dozvolila da ovaj chat bude pust i nikada ne bi dozvolila da se ugasi jer znam koliko volis ovo mesto,koliko volis nas,zato ti se ja u licno svoje ime od srca zahvaljujem sto si ovde sa nama,🤗
sto cuvas,pazis i svojim saljivim postovima izazivas osmeh na lice😃
Hvala ti na divnom prijateljstvu i poverenju koje si mi ukazala ovih godina...jos se secam kada si nas samo lajkovala na EXYU teardu i ja se pitala zasto se nikada ne javis i onda sam uvidela gde i sta skripi pa sam preduzela korake da nam upadnes ovde i BOGU dragom se zahvaljujem na tim znacima koje mi je dao i koji je prepoznao jedno divno bice koje se lagano i do srzi usetalo u moje srce i moju dusu.
BOGU hvala sto mi je podario nekog izuzetnog,nekog ko me nikada ni u jednom jedinom trenutku nije napustio...nekog ko je ulepsavao moje tuzne,bolne dane koje su mi se desavale pogotovu zadnju godinu dana ...nikad zaboraviti necu nicije dobro koje mi je neko ukazao a pogotovu tvoje❤️ Hvala ti i na mnogim provedenim nocima gde si nalazila nacina da me uvek nasmejes u mojim teskim trenutcima kao i u trenutcima radosti-Hvala od sveg mog srca i sve moje duse!🤗
Volim te prijatelju moj ❤️
Ja te volim takva kakva jesi...jer imas predivnu dusu🤗
Ziva i uvek mi zdrava bila❤️
I da nazdravimo 😆

😆

Hvala tebi . ❤️ Ti si mi otvorila vrta IF-a. 🤗 Hvala tebi, draga moja na svemu sto si podelila samnom, na poverenju i razumevanju. ❤️

Ponekad ne mogu da odredim granice izmedjuu sebe i ljudi koje volim: gdje zavrsavam ja, a gdje pocinju oni. Kao da smo svi mi jedno, kao da smo isti - ista dusa, zelja koja trazi nesto...zajednicko svima nama.
Svi smo u istom camcu. A opet, svi smo razliciti i posebni, izrazito individualni.
Postoji jedna posebna, rijetka vrsta ljudi koje ja zovem moji ljudi. To su ljudi koje pustam u svoj prostor, u sebe. Svi moji ljudi su u necemu isti: Njihovo trazenje je stvaralacko. Oni ne ruse, ves nesto grade. Ne zele da vladaju, jer vladanje gubi sjaj u ocima,...
Moji ljudi imaju isto osjecanje zivota. Nije vise bitno kako cemo nazvati nase odnose i koji ce oblik oni imati. Forme nasih odnosa se mogu mijenjati, ali to osjecanje povezanosti necim iznad nas, vecim od nas, sto nas zove i spaja, ostaje.
Mi nekako nabasamo jedni na druge i nase se sudbine pomijesaju zauvijek, cak i ako nismo zajedno. Kao da smo neke boje koje se lako mijesaju medjusobno, a mnogo teze sa drugom vrstom. Boje koje se rastvaraju pomocu svjetla.

Nebojsa Jovanovic

Edited by nn027 - 9 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dobar dan/vece devojcice🤗

Malo sam prelistala vas,neda mi da lajkujem postove😕
Vidim da ste se bavile Nikolom Teslom❤️
Ja sam malo bolje,mada vece kad stigne onda je teze.😕
@Dal❤️ Hvala na lepim zeljama🤗 i da RK- nasmejala sam se konstataciji😆
@Nadica❤️ Kao i obicno igra li igra,vrti se kao cigra😆

I da radila za fan klub i vama predstavljam❤️

Drago mi je da si bolje Biki..🤗

PS Ovo da Nada odmara oci na svojoj omiljenoj boji? ..😉

Edited by Daltoni - 9 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Zamislite, danas je zvanicno 3 godine kako sam na IF-u 😃 🥳

Cestitam na jubileju Nado 😳 🤗

Podstakla si me sada da i sama proverim koliko dugo sam ja na IF i kada sam prvi put postovala..I otkrila sam sam , bilo je to 11. 06. 2012. 😲

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fElUbBAatxE&feature=youtu.be&a[/YOUTUBE]

Mozda se vrati u BV. Da mu T bude mama 🤣 😭 🤣

Moze, ta uloga ce bas da joj legne 👍🏼 😆..A ako vrate Prats da bude odrasla Nimboli, svecano se zaklinjem da necu propustiti ni jednu epizodu..
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Dobro vece 😃