Nadice❤️🤗I ovde da ti cestitam na ispunjene 3 godine boravka na ovoj planeti zvanoj IF.👏Ti si jedna od retko aktivnih clanova svih ovih godina,uvek si bila tu za sve nas,bila si ovde i kada nas nije bilo,ostajala si sama kada smo mi bili zauzeti svojim problemima i obavezama,Nisi dozvolila da ovaj chat bude pust i nikada ne bi dozvolila da se ugasi jer znam koliko volis ovo mesto,koliko volis nas,zato ti se ja u licno svoje ime od srca zahvaljujem sto si ovde sa nama,🤗sto cuvas,pazis i svojim saljivim postovima izazivas osmeh na lice😃Hvala ti na divnom prijateljstvu i poverenju koje si mi ukazala ovih godina...jos se secam kada si nas samo lajkovala na EXYU teardu i ja se pitala zasto se nikada ne javis i onda sam uvidela gde i sta skripi pa sam preduzela korake da nam upadnes ovde i BOGU dragom se zahvaljujem na tim znacima koje mi je dao i koji je prepoznao jedno divno bice koje se lagano i do srzi usetalo u moje srce i moju dusu.BOGU hvala sto mi je podario nekog izuzetnog,nekog ko me nikada ni u jednom jedinom trenutku nije napustio...nekog ko je ulepsavao moje tuzne,bolne dane koje su mi se desavale pogotovu zadnju godinu dana ...nikad zaboraviti necu nicije dobro koje mi je neko ukazao a pogotovu tvoje❤️ Hvala ti i na mnogim provedenim nocima gde si nalazila nacina da me uvek nasmejes u mojim teskim trenutcima kao i u trenutcima radosti-Hvala od sveg mog srca i sve moje duse!🤗Volim te prijatelju moj ❤️Ja te volim takva kakva jesi...jer imas predivnu dusu🤗Ziva i uvek mi zdrava bila❤️I da nazdravimo 😆😆

Ponekad ne mogu da odredim granice izmedjuu sebe i ljudi koje volim: gdje zavrsavam ja, a gdje pocinju oni. Kao da smo svi mi jedno, kao da smo isti - ista dusa, zelja koja trazi nesto...zajednicko svima nama.
Svi smo u istom camcu. A opet, svi smo razliciti i posebni, izrazito individualni.
Postoji jedna posebna, rijetka vrsta ljudi koje ja zovem moji ljudi. To su ljudi koje pustam u svoj prostor, u sebe. Svi moji ljudi su u necemu isti: Njihovo trazenje je stvaralacko. Oni ne ruse, ves nesto grade. Ne zele da vladaju, jer vladanje gubi sjaj u ocima,...
Moji ljudi imaju isto osjecanje zivota. Nije vise bitno kako cemo nazvati nase odnose i koji ce oblik oni imati. Forme nasih odnosa se mogu mijenjati, ali to osjecanje povezanosti necim iznad nas, vecim od nas, sto nas zove i spaja, ostaje.
Mi nekako nabasamo jedni na druge i nase se sudbine pomijesaju zauvijek, cak i ako nismo zajedno. Kao da smo neke boje koje se lako mijesaju medjusobno, a mnogo teze sa drugom vrstom. Boje koje se rastvaraju pomocu svjetla.
Nebojsa Jovanovic