Originally posted by: Daltoni
Cao Biki..🤗
Taj prvi deo je i meni bio dobar a najbolji mi je bio onaj gde joj boji lice u crveno , njihov prvi ples, i prva bracna noc...zapravo, meni se dopalo sve to sto su uradili s muzikom..bilo je tu jos prostora za nove numere ali neka..dalje, ono kod govornice , deo pre vencanja i tako dalje..nije mi se dopalo kad je ostavi na placu za kucu prvi put i onaj deo gde se ponasa kao lud..onda deo gde njega nema u seriji pa ga vracaju kao retarda..i njegova familija..uzas...Bituova zena i cerka da ne pricam..Sve u svemu vredi pogledati, a ko nema jake zivce moze i da preskace delove..tako sam barem ja ponekad 😳
Cao Dal🤗
Da prvi deo jeste bolji naravno u odnosu na drugi deo,dinamicnije,puno lepih scena,radnje-dok u drugom delu sam se smejala Raju-mislim Vivianu kako je odglumeo i spustio se na nivo deteta,pa one igracke itd to mi je bilo veoma smesno...dok njegova porodica oni seljani me smorili . Muzika u prvom delu jako mi se dopada i sve te scene koje si pomenula i jos mnoge ,sad ne mogu da se svega setim-pocela sam drugi krug -gledati da utvrdim gradivo😆 a da dopada mi se i haldi ceremonija pre vencanja i sve oko vencanja...a plakala sam kada je ostavio i slomio joj srce🥺,toliko sam plakala uzas a plakala sam takodje i kada je on patio za njom,kada je i njega bolelo-🥺 a bila sam istovremeno i srecna konacno da je shvatio da ne moze bez nje i da je i njemu neko ukrao srce❤️
E taka ,tacno treba imati jake zivce da se sve pogleda,ja jesam,nista propustila nisam,pa cak i one degenerike iz porodica.A da je vredna gledanja jeste itekako,mnogo pouka,zakljucaka se moze izvesti,mnogo toga shvatiti❤️
Edited by Bikica - 9 years ago