Returning of the written off # 84 Invited only - Page 8

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

45.2k

Users

4

2.1k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Daltoni

Cao Biki..🤗

Taj prvi deo je i meni bio dobar a najbolji mi je bio onaj gde joj boji lice u crveno , njihov prvi ples, i prva bracna noc...zapravo, meni se dopalo sve to sto su uradili s muzikom..bilo je tu jos prostora za nove numere ali neka..dalje, ono kod govornice , deo pre vencanja i tako dalje..nije mi se dopalo kad je ostavi na placu za kucu prvi put i onaj deo gde se ponasa kao lud..onda deo gde njega nema u seriji pa ga vracaju kao retarda..i njegova familija..uzas...Bituova zena i cerka da ne pricam..Sve u svemu vredi pogledati, a ko nema jake zivce moze i da preskace delove..tako sam barem ja ponekad 😳

Cao Dal🤗
Da prvi deo jeste bolji naravno u odnosu na drugi deo,dinamicnije,puno lepih scena,radnje-dok u drugom delu sam se smejala Raju-mislim Vivianu kako je odglumeo i spustio se na nivo deteta,pa one igracke itd to mi je bilo veoma smesno...dok njegova porodica oni seljani me smorili . Muzika u prvom delu jako mi se dopada i sve te scene koje si pomenula i jos mnoge ,sad ne mogu da se svega setim-pocela sam drugi krug -gledati da utvrdim gradivo😆 a da dopada mi se i haldi ceremonija pre vencanja i sve oko vencanja...a plakala sam kada je ostavio i slomio joj srce🥺,toliko sam plakala uzas a plakala sam takodje i kada je on patio za njom,kada je i njega bolelo-🥺 a bila sam istovremeno i srecna konacno da je shvatio da ne moze bez nje i da je i njemu neko ukrao srce❤️
E taka ,tacno treba imati jake zivce da se sve pogleda,ja jesam,nista propustila nisam,pa cak i one degenerike iz porodica.A da je vredna gledanja jeste itekako,mnogo pouka,zakljucaka se moze izvesti,mnogo toga shvatiti❤️
Edited by Bikica - 9 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

A sta kazes na ovo: Namerno me nije podsetio da trebam da sipam antifriz u kola ,pa postoji mogucnost da mi je pukao blok motora..😡

😲 Ako si imala i malo antifriza od prosle godine, ne verujem da se to desilo. Ne znam kako je kod tebe bilo ali kod nas temperatura nije padala ispod minus 10. Sutra dospi antifriz i vidi sa majstorom sta ti je sa motorom.
Ne kapiram, zasto namerno nije rekao, sta ima od toga?
nn027 thumbnail
nn027 thumbnail
Bombardovali su nas 78 dana i bacali osiromaseni uranijum. Treba li nam vise od toga?
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Cao Dal🤗
Da prvi deo jeste bolji naravno u odnosu na drugi deo,dinamicnije,puno lepih scena,radnje-dok u drugom delu sam se smejala Raju-mislim Vivianu kako je odglumeo i spustio se na nivo deteta,pa one igracke itd to mi je bilo veoma smesno...dok njegova porodica oni seljani me smorili . Muzika u prvom delu jako mi se dopada i sve te scene koje si pomenula i jos mnoge ,sad ne mogu da se svega setim-pocela sam drugi krug -gledati da utvrdim gradivo😆 a da dopada mi se i haldi ceremonija pre vencanja i sve oko vencanja...a plakala sam kada je ostavio i slomio joj srce🥺,toliko sam plakala uzas a plakala sam takodje i kada je on patio za njom,kada je i njega bolelo-🥺 a bila sam istovremeno i srecna konacno da je shvatio da ne moze bez nje i da je i njemu neko ukrao srce❤️
E taka ,tacno treba imati jake zivce da se sve pogleda,ja jesam,nista propustila nisam,pa cak i one degenerike iz porodica.A da je vredna gledanja jeste itekako,mnogo pouka,zakljucaka se moze izvesti,mnogo toga shvatiti❤️

Koliko sam shvatila ,ti si ponovo pocela da gledas...? Ako jesi, zanima me do koje si epizode stigla u drugom krugu?