😲 😲 Hibrid..🤣
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Conceiving of PL…
Katrina Kaif Is Pregnant
Sidvi FF: Chocolate (continued)
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
BHAJAN & DANCE 16.9
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
😲 😲 Hibrid..🤣
Dobra i ugodna noc devojcice🤗
Kao sto biva ,ponovo u ko zna koja doba noci da se oglasim...da reportiram..😆Veoma sam zauzeta,slede dani rada ,tako ako ne dodjem ova dva tri dana nemojte se cuditi sto me nema😉A sad jedan nocni tango...❤️[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=V23R_gYEsAU[/YOUTUBE]I nesto od mene...u mojim omiljenim nijansama-sa ljubavlju❤️
Avaj Nadice hoces da me unistis🥺Sta mi samo radis ,taman sam smirila strasti🤣Na prvoj fotki tako blazeni pogled bas kao sto je Rishab,a na drugoj ubitacni,ocaravajuci ostriji pogled -nekako kao RK. U oba slucaja izaziva buru pozitivnih vibracija i emocija❤️I na kraju cu da se onesvestim🤪...sreca pa imam vodu na radnom stolu...tako da nemoj da se brines😉
Dobro vece 🤗Hvala draga za tango i za divne siggie. 😊Znaci mozemo da nam napravis ocekivati svasta nesto lepo narednih dana 😃
Hvala Nadice🤗Nista ne ocekuj i ne zelim da ocekujete tako uvek kada spomenem da radim,jer to ne znaci da cu uraditi nesto poput ovog,ja imam puno obaveza posla i uopste rada,jer kad spomenen rad-tu je puno toga,zastupljeno sredjivanje,pripremanje,skidanje itd...tako da ti odmah saopstim da se ne nadas. I stvar je u tome kako meni naidje, a ja volim sama da iznenadjujem tako a da to neko i neocekuje od mene,kao sto volim sama uraditi za nekog nesto i iznenaditi a ne da on ocekuje da cu to uraditi...Ja volim iznenadjenja ne volim ocekivanja...😉Nemoj me shvatiti pogresno...nadam se da razumes sta sam zelela reci.😉