Ok, mislim da bi se i BIkici dopao...Zapravo garantujem..😃
PS Hocu da cujem utiske..😉
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Katrina Kaif Is Pregnant
Welcome Baby Boy ❤️🧿
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
Two much official trailer- Varun Alia Salman Aamir Govinda
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
BACK TO MUSSORIE 17.9
Is Janhvi Kapoor going to be known as a one-hit wonder?
Ok, mislim da bi se i BIkici dopao...Zapravo garantujem..😃
PS Hocu da cujem utiske..😉
Kada je pocela da glumi...i ova prva scena...prelepo..koliko joj on uvece dao saveta i snage da uspe i bila je fenomenalna,on odusevljen...prelepi suSamo mi krivo sto nema svih epizoda na YT zbog capsa😕Pre pocetka snimanja...ona stize...a on...bez dahaSnimanje
Sad cu prvo da pogledam Madhubalu. Kad zavrsim onda mozda i bacim pogled. Do tad ti gledaj pa ces mi preneti utiske. 😛
Ja cu nadam se zavrsiti do vikenda pa cu onda vikendom gledati celu nedelju kao sto i inace gledam serije..Za sada su mi utisci jaki..ali ne mogu da tvrdim da se nece pokvariti, ipak je to MN 😆 Sada gledam epizode u kojima su zamenili i Shankija..da mu samo vidis zamenu..😆 ne znam sto ne izbace badi haveli iz serije, i tako se pojavljuju samo na par minuta..ovi drugi su mnogo zanimljiviji, a mala Nandini me neprestano iznenadjuje..Mogu da ti kazem da mnogo dobro glumi , i kao sto sam volela malu Anandi,sada sam tako zavolela nju...
Mogli su tu pricu zapoceti i kao novu seriju. I onako nema nikog sem Babe i T od starih glumaca.Devojcica koja je glimi stvarno je simpaticna. Pretpostavljam da ce i ona jednom morati da odraste. Videcemo sta ce onda biti.
Devojcica je iz Vijetnama 😃
Gledam i po ostalim sajtovima, na svima je MN Pratysha...😃Pa naravno. Ona je obelezila seriju.Svaka cast Aviki, sjajno je odglumila malu Anandi a TR nije vredna spomena. Prats je zaista najupecatljivija Anandi. I to svi i vide i osecaju.
I ova malena Nandini, odnosno Nimboli je preslatka, pocecu da gledam opet zbog nje, T. se i tako vise ne pojavljuje duze od par sekundi nedeljno..😃Jeste, malena je stvarno preslatka samo sto ja pojma nemam o cemu se u seriji sad radi. Mislis , T je sad kao fikus. S vremena na vreme im zatreba da zapusi rupu da ih ne ubije promaja 😆
Da, bas je ko fikus..a gluma joj je 🤢..ali hvala Bogu nema je pa serija moze da se gleda...
Sada je potpuno nova prica ..Nisam bas gledala od pocetka, jer nisam mogla da podnesem zablje suze,pa sam preskocila ili citala WU..ukratko, Anandi je sprecila deciji brak u jednom selu ali je otac tog decaka bio ubica i zlotvor. Kao osvetu je Anandi oteo bebu devojcicu i udao je za svog sina decaka dok je jos bila u pelenama. Prema njoj su se svi ophodili kao prema sluzavci i kaznjavali je na najgore moguce nacine..ali nikako nisu uspeli da joj slome duh..Taj decak ima i stariju sestru koja se zaljubi u momka iz sela ali je njen otac ne da njemu i resi da je uda za starog udovca. Ona bezi sa svojim voljenim ali ga njen otac ubija macem u ledja, a nju udaje za psihicki zaostalog mladica. Svom sinu dovodi drugu zenu koja se u pocetku odnosi lose prema Nimboli..ali kasnije postaju prijateljice..Muz siluje ovu drugu zenu , ona umire na porodjaju...U ostalom pogledaj...Evo ti link od prevoda i od epizoda..
http://turske-serije.net/category/indijske-serije/serija-mala-nevesta/page/27/
http://www.youtube.com/watch?v=X6n8F16mtME
Imas svaku narednu epizodu gore u prostoru desnoOvo su , koliko vidim, epizode od februara prosle godine. Jesi li te pocela gledati ili ove najnovije?
Ja sam pocela od ove epizode koju sam ti postavila na YT, sada sam stala do 22. avgusta..Puno epizoda nisam pogledala, vec samo procitala WU, prvo procitam WU pa vidim isplati li se da gledam..uglavnom se isplati osim kada bude Anandi i pirinac pa pogledi...😆 Mnogo sam zavolela Nimboli...😛Sad cu prvo da pogledam Madhubalu. Kad zavrsim onda mozda i bacim pogled. Do tad ti gledaj pa ces mi preneti utiske. 😛
Ja cu nadam se zavrsiti do vikenda pa cu onda vikendom gledati celu nedelju kao sto i inace gledam serije..Za sada su mi utisci jaki..ali ne mogu da tvrdim da se nece pokvariti, ipak je to MN 😆 Sada gledam epizode u kojima su zamenili i Shankija..da mu samo vidis zamenu..😆 ne znam sto ne izbace badi haveli iz serije, i tako se pojavljuju samo na par minuta..ovi drugi su mnogo zanimljiviji, a mala Nandini me neprestano iznenadjuje..Mogu da ti kazem da mnogo dobro glumi , i kao sto sam volela malu Anandi,sada sam tako zavolela nju...Mogli su tu pricu zapoceti i kao novu seriju. I onako nema nikog sem Babe i T od starih glumaca.Devojcica koja je glimi stvarno je simpaticna. Pretpostavljam da ce i ona jednom morati da odraste. Videcemo sta ce onda biti.
Gedacemo mi njene unuke kako se meni cini..😆
Ja sam se nadala da ce ona zavoleti svoju popularnost i da joj on to svojom ljubomorom nece otezati..Ali na zalost jeste..njegov super ego je uvek pobedio ljubav koju je osecao za nju..i kad je to napokon sredjeno, oni su poginuli...Kako neko moze da smisli takav scenario..😕
Ja se nisam nadala da ce ona voleti svoju popularnost,jer je njoj od samog pocetka porodica na prvom mestu,nikad nije ni sanjala o tome,skromnost je njena vrlina i jos mnoge vrline koje je posedovala za razliku od njegovog visokog ega koji je nju gusio a i njega jer nije bio svestan svoje ljubavi upravo zbog tog ega a i proslost ga je unistila-i dovela takvog kakav jeste.Da veoma mi je tesko palo da nakon toliko vremena i borbe,njene zrtve da sve bude napokon super,srecni -za kratko vreme scenaristi napravise veliku gresku u par tih epizoda srece da poginu 😭😭😭 to mi je jako tesko palo,ne znam koliko puta sam gledala ti par zadnjih epizoda,njena trudnoca pa do same pogibije😭😭😭...nije mi jasno kako nisu uradili vise epizoda "srece i kompletne predaje ljubavi"nego u tih par ..i na kraju bum pravo u ❤️🥺Ja ne pamtim kada sam toliko plakala u nekoj seriji...jer sam se kao obicno totalno predala svim emocijama u istoj,svoj toj prici...usla sam jako duboko u sve to...tako da me je puno bolelo sve sto se desavalo,ali i radovalo-jer iz svake borbe i te cudne ljubavi --na kraju proizadje upravo pobeda -jer ljubav pobedjuje sve-pa sto smo i videli pobedila je i smrt-gledajuci na drugi deo serije gde njihova kcerka koja je ista majka udaje se za coveka koji je likom isti njen otac, i tako da novi RK(Raja) i Madhubala oziveli zapravo one prve❤️Rishbalu❤️ I u tome je na kraju je poenta -da BOG ❤️ cini cuda i da ljubav uvek zivi❤️ps.Film cu pogledati cim stignem-hvala na linku🤗edit-I da jos...Meni ne pada na pamet vise da pogledam BV-taman da se i Prats vrati,zbog svega onog osecaja koje dozivesmo one godine...gde su unistili moju prvu indijsku seriju koju sam pogledala...tako da se ne vracam na to...pa taman gledala 100X IPKKND i Madhubalu...ali BV je za mene zavrsena jos te godine...