Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
TRAUMA KAHA 🤧24. 9
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
New timslot of Show
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 24, 2025 EDT
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
OSO was based on Divya Bharti death?
Abhira is most pathetic character in gen4
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Jitesh pillai on Deepika's exit from kalki
Back to square one: Tosu is forgiven 🤣🤣🤣
Pranit killed it today
Farhana constantly goes on family
Suggest Name For Vicky Katrina Baby
All the activism/feminism is reserved for kachara FL?
Impresionirana serijom...
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=higoLnGMeWg&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
Hvala Vam, na podrsci i razumevanju. Hvala sto ste bile uz mene kad mi je bilo najteze, sto se bile tu i pomogle mi da prezivim sve ono lose sto me je zadesilo u ovoj godini. Ne ponovilo se.Zelim Vama i Vasim porodicama mnogo zdravlja i srece. Neka se u godini pred Vama ispune sve Vase zelje.
Lepota...Svezina...Snovi...Istina...Masta...Osecanja...Vera...Poverenje...Ljubav...Ovo je pocetak Nove Godine🤗Prijatelji ❤️su kao zvezde. Ne vidis ih uvek, ali znas da su uvek tu negde...Srecnu Novu Godinu zeli vam vasa Biki 🤗Opusten um, mirna dusa. Veseo duh, zdravo telo. Srce ispunjeno ljubavlju. ❤️Sve ovo vam zelim u Novoj 2016. godini. ❤️Primite moj jednostavan poklon od LJUBAVI,❤️umotan ISKRENOSCU,🤗vezan sa PAZNJOM i zapecacen BLAGOSLOVOM, ❤️da vas cini srecnim i sigurnim do kraja zivota.❤️🤗Sve ono ruzno sto vam u knjizi zivota pise,neka se od sada izbrise.A sve lepo sto vam se sniva, neka vam se od ove godine i na dalje zbiva.❤️Zelim vam okeane ljubavi,❤️ mora zdravlja❤️ i srece,❤️ jezera uspeha,❤️ reke novca❤️ i nijednu kap tuge i bola.🤗Uz miris svih ruza uz sva svetla sveta...i sve osmehe...zelim vam da vam se snovi ostvare..Neka vas moj poljubac dotakne putem ovih malih snova,neka vam se ispuni radost nova,neka vam sreca sja i sve najlepse u zivotu zelim vam ja🤗Prijatelji moji najdrazi❤️🤗,zelim da vam se zahvalim za svaki trenutak,svaki sat,svaki dan,svaki mesec,svaku godinu od kada smo se sreli i upoznali,lepo druzili,salili i voleli,plakali i sve delili zajedno.❤️Zelim da vam se zahvalim na svakom trenutku paznje,razumevanja,ljubavi koje ste imali za mene ove 3 godine od kada smo se sreli i zavoleli❤️Uneli ste puno svetlosti u moj zivot,ispunili ste je ljubavlju i poverenjem,davali snagu kada sam padala u nekim svojim fazama...ucinili da ponovo ustanem i nastavim sa daljom borbom kroz zivot. Dali ste mi puno radosti i smeha i na svemu tome od sveg srca vam se zahvaljujem❤️Nadam se da ce nam buducnost doneti jos vise radosti,smeha,ljubavi i daljeg druzenja ovde i u stvarnom zivotu uvek i zauvek jer pravi prijatelji su prijatelji za zivota a ja vas smatram takvim i zato vas neizmerno VOLIM.Uvek u mojim mislima i molitvama,i kada nisam sa vama,kada sam odsutna vi ste uvek sa mnom u mom srcu,dusi mislima zaokruzeni ljubavlju koju imam prema vama❤️Puno vas VOLI vasa Biki🤗![]()
Neki ce se mozda iznenaditi a neko i nece...😉
Oni koji ne znaju,ja sam pogledala Madhubalu❤️i dobila jos mojih favorite koji su uvrsteni na pocetnu listu top glumaca❤️ gde se nalaze i ostali moji.😳Odusevljena sam serijom,teska jeste,ali je puna strasti,raznih dubokih emocija,potrebe ,pozude,tuge,bola... ...svega ima a iznad svega Ljubavi koja je nekima tesko razumljiva...a ja sam savladala u zivotu razne emocije,razna iskusenja ,mnoge faze koje sam prosla,tako da sam apsolutno razumela ovu pricu i puna sam utisaka.😳Na mene je veoma jak utisak ostavilo ovo dvoje izvarednih glumaca -samo mogu reci da cu ponoviti ovu seriju kao i IPKKND ❤️ prica,scenario,glumci-cista 10-ka👏I nesto za pocetak sto sam uspela uraditiRishbala-RK & MadhuRajbala-Raju&MadhuRishbala & Rajbala
Vazno je da ce od srede biti toplije 😃
Kod nas 20-tak cm vec napadao..ne izlazi se na ulicu bez ribarskih cizmi..😆 Nema niko srecniji od dece...eno, jos su neka napolju, moj malecak prehladjen pa bio samo na kratko, a veliki bio celi dan na kompu s drustvom igrali neku igricu online..Ja sam bila pesice do kineza da im kupim rukavice , sutra ih istrujem na sneg,i ako nema vetra kao danas, ne uterujem do uvece..😆