Returning of the written off #79 Invited only - Page 22

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

52.9k

Users

6

2.5k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

To znam..procitala sam iz vasih komentara ๐Ÿ‘๐Ÿผ..Znaci ni vi ne znate nista vise..๐Ÿ˜†

znamo๐Ÿ˜‰ samo dugo za objasnjavati ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† Prats glumi vjesticu kojoj se dopada Prem,Simarin muz.Dolazi u njihovu kucu,kao obicna djevojka, a kasnije ce pokazati svoje nadnaravne moci,i pokusati razdvojiti Prema i Simar .U medjuvremenu ce biti u vezi sa Amarom (on je Premov prijatelj,i po struci je psiholog ). On je vec u nekim prijasnjim epizodama otkrio da se cudne stvari desavaju u Premovoj kuci .Scenaristi su vec godinu dana u fazi prikazivanja nekih nadnaravnih bica ๐Ÿ˜† npr Sara Khan je glumila zenu zmiju,pa je bilo duhova, ... E sta ce dalje biti ne zna ni Prats. U pocetku je lik negativan,a pretpostavke su da ce je Amar osvojiti i uciniti dobrom vjesticom ๐Ÿ˜ƒ
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

A vidis, ja se tog obicaja nisam setila. Ne znam sta znaci crni otisak ali mi nekako ne s**ti na dobro ๐Ÿ˜Š
A jeste li primetile tetovazu na vratu?

ni ja se nisam sjetila tog obicaja ๐Ÿ˜†
da,vidjela sam tetovazu ๐Ÿ˜ƒ jesi gledala danasnju epizodu ๐Ÿ˜ƒAkcenat je bio na ovoj tetovazi.Kad su spasavali onu djevojcicu u dzungli,stalno su ubacivali lik u crnom sariju i tetovaza u krupnom planu Jos se ne vidi Pratsino lice ali njena uloga je pocela jos u prosli cetvrtak๐Ÿ˜› U epizodi od 2 juna su bile njene oci ๐Ÿ˜ƒ
Kety76 thumbnail
Instagram media by iamprats - Goodluking ppl... Haina sweetheart... @rahul.r.singh.378

Goodluking ppl... Haina sweetheart...@rahul sing
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

znamo๐Ÿ˜‰ samo dugo za objasnjavati ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜† Prats glumi vjesticu kojoj se dopada Prem,Simarin muz.Dolazi u njihovu kucu,kao obicna djevojka, a kasnije ce pokazati svoje nadnaravne moci,i pokusati razdvojiti Prema i Simar .U medjuvremenu ce biti u vezi sa Amarom (on je Premov prijatelj,i po struci je psiholog ). On je vec u nekim prijasnjim epizodama otkrio da se cudne stvari desavaju u Premovoj kuci .Scenaristi su vec godinu dana u fazi prikazivanja nekih nadnaravnih bica ๐Ÿ˜† npr Sara Khan je glumila zenu zmiju,pa je bilo duhova, ... E sta ce dalje biti ne zna ni Prats. U pocetku je lik negativan,a pretpostavke su da ce je Amar osvojiti i uciniti dobrom vjesticom ๐Ÿ˜ƒ

Hvala. Sad ce mi biti lakse da se ukljucim u seriju. Ja sam znala nesto ali ne bas sve.
nn027 thumbnail

ni ja se nisam sjetila tog obicaja ๐Ÿ˜†
da,vidjela sam tetovazu ๐Ÿ˜ƒ jesi gledala danasnju epizodu ๐Ÿ˜ƒAkcenat je bio na ovoj tetovazi.Kad su spasavali onu djevojcicu u dzungli,stalno su ubacivali lik u crnom sariju i tetovaza u krupnom planu Jos se ne vidi Pratsino lice ali njena uloga je pocela jos u prosli cetvrtak๐Ÿ˜› U epizodi od 2 juna su bile njene oci ๐Ÿ˜ƒ

Nisam gledala.Krecem kad se ona pojavi, onako sasvim. ๐Ÿ˜ƒ
nn027 thumbnail

Instagram media by iamprats - Goodluking ppl... Haina sweetheart... @rahul.r.singh.378

Goodluking ppl... Haina sweetheart...@rahul sing

Jel' ovo ona moja jutarnja kafa? ๐Ÿ˜†

Slatki su. Bas su mi lep par. ๐Ÿ˜ƒ
nn027 thumbnail

http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/573915/I-SEKSI-I-SMESNO-Urnebesni-nacini-na-koji-su-se-Novosadjani-branili-od-vrucine?ref=fbblic

Moj favorit je kupus, definitivno ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†

Kod mene duva vetar i u daljini opasno grmi. Samo da ne bude leda
Edited by nn027 - 10 years ago
Kety76 thumbnail

Nisam gledala.Krecem kad se ona pojavi, onako sasvim. ๐Ÿ˜ƒ

Pa pojavila se ๐Ÿ˜† zar nije lakse da se odmah ukljucis nego kad vec udje u kucu ๐Ÿ˜ƒ
Kety76 thumbnail

Jel' ovo ona moja jutarnja kafa? ๐Ÿ˜†

Slatki su. Bas su mi lep par. ๐Ÿ˜ƒ

jest,to je onaj isti ๐Ÿ˜†