Returning of the written off #79 Invited only - Page 103

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

52.8k

Users

6

2.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Bikica

Dal❤️,duso moja draga❤️
Ti dobro znas ,sta mene moze naciniti srecnijom i sta moze da me oraspolozi...

----------------------------
E sad uzivam...

Naravno da znam..Pa, ja sam ti bila provodadzika..mislim,za seriju..😆 Ja sam evo nesto u bedaku, ...pa cu veceras da gledam IPKND, to me uvek podigne..ako bedak potraje, odgledacu je celu..
Daltoni thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LxGjej8XhAU[/YOUTUBE]

Jao draga moja duso... Hvala od sveg srca na ovoim poslasticama,na mojoj/nasoj SidYusha❤️
Ove pesme...ove slicice u videu...bacise me u bedak sada...sva secanja naviru...svi detalji njihovi zajednicki momenti...sve bas sve...i sada opet kazem nikad prezaliti necu sto se ova divna prica i divan par SY❤️ nestadose sa ekrana...🥺

--------------

SY

Ma vratice se oni..ja nekako jos uvek verujem u to...😉
Daltoni thumbnail

Dal❤️ Hvala duso sto si odvojila svoje dragoceno vreme za sve ove cestitke,videa kojim si me tako usrecila. Hvala jos jednom od srca na paznji za mene. Volim te-to znas😉

Volim i ja tebe...❤️ 🤗
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=qLkPV9Sm3iU[/YOUTUBE]

najljepsa je ❤️

Pa , ima odlicnu poziciju na ovoj listi...Bravo za nju..👏
Daltoni thumbnail

Dobro vece moji lepi drugari🤗
Kako ste mi moji dragi drugari?
Kako podnosite ove vrucine?
Ja nesto nikako,snalazim se i molim se da bar na 1 h stigne kisica da malo osvezi sve oko nas
---------
Kada mi nesto ne odgovara,kada nesto vidim sto mi se ne dopada ...tada je kod mene samo ovaj rad...

-----------

Ti mislis: more su samo ladje
i samo daleka putovanja.
More je kad covek u sebi nadje
mudrost kako se budan sanja
i kad su dani slani i sivi.
Mudrost kako se sasvim zivi.

Mika Antic

Dug je put ka sreci ! Trnovit,suzan i nepredvidljiv...Ali budi strpljiv,ne posustaj. Odmori pa nastavi...Samo nikad ne ostaj na mestu.
Bori se za ono lijepo i ono to zasluzujes!
Za sve sto vredi trebas se i zrtvovati..

----------
Zivot me naucio : "Nisu osobe onakve kakve se predstavljaju kad mi prilaze, vec su onakve u kakvom me stanju ostavljaju kad odlaze" !

Ja sam dan provela u Jagodini..obisla vodopade, zoo vrt , ispod palme na obali akva-parka..😆
Edited by Daltoni - 10 years ago
Daltoni thumbnail
PS Nado, nesto nece slike da mi se prebace, sada mi je kuci racunar iz ofisa..juce mi pao sistem i izbrisao tri nedelje podataka 😭, nesto nebitno malo su uspeli da vrate...Elem...slike ce biti cim zamenim racunar ,recimo do kraja nedelje..unapred se izvinjavam ..🤗
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Dobro vece moji lepi drugari🤗
Kako ste mi moji dragi drugari?
Kako podnosite ove vrucine?
Ja nesto nikako,snalazim se i molim se da bar na 1 h stigne kisica da malo osvezi sve oko nas
---------
Kada mi nesto ne odgovara,kada nesto vidim sto mi se ne dopada ...tada je kod mene samo ovaj rad...

-----------

Ti mislis: more su samo ladje
i samo daleka putovanja.
More je kad covek u sebi nadje
mudrost kako se budan sanja
i kad su dani slani i sivi.
Mudrost kako se sasvim zivi.

Mika Antic

Dug je put ka sreci ! Trnovit,suzan i nepredvidljiv...Ali budi strpljiv,ne posustaj. Odmori pa nastavi...Samo nikad ne ostaj na mestu.
Bori se za ono lijepo i ono to zasluzujes!
Za sve sto vredi trebas se i zrtvovati..

----------
Zivot me naucio : "Nisu osobe onakve kakve se predstavljaju kad mi prilaze, vec su onakve u kakvom me stanju ostavljaju kad odlaze" !

Dobro vece Biki ❤️

Danas je kod mene malo lakse. Sinoc duvao vetar, sevalo u daljini... Mislila sam kad se stusti ima sve da oduva. Medjutim ne bi nista od toga. Ni kap kise nije palo. Zaobisla nas 😕
A bas bi bilo dobro da je makar malo palo. Od sutra opet toplije.😕
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

PS Nado, nesto nece slike da mi se prebace, sada mi je kuci racunar iz ofisa..juce mi pao sistem i izbrisao tri nedelje podataka 😭, nesto nebitno malo su uspeli da vrate...Elem...slike ce biti cim zamenim racunar ,recimo do kraja nedelje..unapred se izvinjavam ..🤗

Lako cemo za slike. Nego sad moras sve ponovo da unosis je li? Ima li sanse da se nekako ti podaci cuvaju jos negde, pa kad ti padne sistem, da ih imas? Vidi sa swamijem da od sad tako radis. Mnogo je to posla koje je otislo u nepovrat.
Edited by nn027 - 10 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Lako cemo za slike. Nego sad moras sve ponovo da unosis je li? Ima li sanse da se nekako ti podaci cuvaju jos negde, pa kad ti padne sistem, da ih imas? Vidi sa swamijem da od sad tako radis. Mnogo je to posla koje je otislo u nepovrat.

Moracu sve ponovo da unosim..ali sam milijardu posto sigurna da cu od sad sve da bekapujem i to na svakih par sati rada..😆😭😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Moracu sve ponovo da unosim..ali sam milijardu posto sigurna da cu od sad sve da bekapujem i to na svakih par sati rada..😆😭😆

Obavezno. Nemoj da ti se ovo ponovi, I jednom je previse. Evo ti nesto da te malo utesi. 😉

Edited by nn027 - 10 years ago