Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
Geetanjali to die?
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
And Janhvi gives another flop!!
101 ways to patau your pati
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
Bhagwan Ke Charnon Mein Swarg
Trump's 100% tariff on Bollywood films
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 30, 2025 Episode Discussion Thread
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
What's next? (Multiple votes allowed)
bas su se zabavili 😃 bilo je puno poznatih faca 😉 kao da je bio parti za sve glumce indijskih serija 😆
RibeNajvaznije im je pravo na slijedenje snova.Ribe iznimno cijene i zahtijevaju slobodu misli i govora. Vizionari su i vrlo im je vazno da mogu slijediti ono u sto vjeruju. Oduzmite im vjeru i to je kao da ste ribu stavili na suho. Ribe vole vjerovati kako smo svi na istoj strani. Njihov moto je: VJEROVATI!tacno 😊
RibeNajvaznije im je pravo na slijedenje snova.Ribe iznimno cijene i zahtijevaju slobodu misli i govora. Vizionari su i vrlo im je vazno da mogu slijediti ono u sto vjeruju. Oduzmite im vjeru i to je kao da ste ribu stavili na suho. Ribe vole vjerovati kako smo svi na istoj strani. Njihov moto je: VJEROVATI!tacno 😊
Pogresno..😕 Hteo je da me ostavi u bolnici..primam inekcije-deksazon i xefo, a moram hitno na magnetnu..Kad je svami zakazao,uz vezu mu zakazali za 3.mart 2016. ..A posto je meni hitno, 100 evrica..
Rekao mi je da tri dana ne smem da mrdnem iz kreveta ..ubicu se..puna snage i energije a nepokretna..
Naravoucenije: Deco ne planirajte nista u zivotu, osim ako ne planirate da nasmejete Boga..