Hoces reci, iz GG...😆 dobar dan Saro...🤗
Mori Stano, da nije bio Sid na vezi...😆
Da,ali ima tri Sida😆
Tri?! 😕 Kad se pre utrostruci...🤓 mislim da je krajnje vreme da usaltamo zavod za infektologiju...😆 covece, siri se ko Ebola...🤣
BHAGODI MAIRA 8.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
SUPER HEROO 9.9
The Ba****ds of Bollywood trailer
Kareena Kapoor in London/ Birmingham for Malabar Gold and Diamonds
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
3 Years Of Brahmāstra
Happy Birthday Akshay Kumar
Laku noc Nataly🤗
Opet sutra tatu vodim na kontrolu.Odmor ce mi proci u odlascima u bolnicu.lepe snove ti zelim sa puno zvezda i sjajnim mesecom😉
Originally posted by: NatalyMusketeer
E bas tu ima da me vodis na pitjence...😆
Pratsie poruio Kao i uvek prelepa ... ja jajnih stanica uloga joj pristaje ... ja Sam sinoc gledala epizodu Ali nisam ukapirala ko poruio njen Sid tamo ... mislila Sam da poruio onaj momak u zelenoj kosulji sa pistoljem Ali Kad nista NE razumem pa nisam Sigurna ... [/ QUOTE]
Prats iz sinocne epizode IGT.Sjajna je i u ovoj ulozi.Tako mlada,izuzetno talentovana.Od sveg srca joj zelim sve najbolje
Pogledaj,sve me zabolelo od smeha🤣
Izvrsni su⭐️
Kad ne umeju da gadjaju...😆 da bi pogodio u metu treba da imas urodjeni talenat, nije dovoljno da se zavrsi fakultet psihologije tamo negde na divljem Balkanu...😆 ako je uopste ikad bio zapocet...🤣
Pratsie poruio Kao i uvek prelepa ... ja jajnih stanica uloga joj pristaje ... ja Sam sinoc gledala epizodu Ali nisam ukapirala ko poruio njen Sid tamo ... mislila Sam da poruio onaj momak u zelenoj kosulji sa pistoljem Ali Kad nista NE razumem pa nisam Sigurna ... [/ QUOTE]
OVO JE njen Sid u Gulmohar Grand[/ QUOTE] Sve slike nestale ... BSG Samo kod mene ... [/ QUOTE] Da Je Samo Trenutno sam Sada IH Vidis Desava se cesto da ... .Ovaj hocu reci puknu veze Uzgred budi receno, izgleda da poruio ovde jako zanimljivo [/ QUOTE]Sid je zanimljiv , , ovdje vise sa Sidom , sve nesto oko nase cure , koje slucajnosti ...
Hoces reci, iz GG...😆 dobar dan Saro...🤗