Jesu li ovo najnovije Pratsine slike? Na ovoj donjoj kao da se na nesto ili nekog duri...😉 A kud nesta ono njeno pevuckanje ruske pesmice sa Instagrama? I zasto, bas je bila sladka...😕
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
KIARA THROWN 14.9
When a lie is repeated hundred times…
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
TRAUMA DRAMA 15.9
Bb top 5 - guess
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
The Designosaurs Discussion Thread
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Kareena back as Face for Lakme India
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
Originally posted by: NatalyMusketeer
I ovde kod mene jucer i danas nenormalno toplo i sparno, evo bas sad grmi i pocinje da pada kisa...i ja sam i jucer i danas mrtva-umorna, sto od ovog nenormalnog vremena sto od posla...jucer sam radila od 12-21 a danas od 7-16...sutra opet posle podne a prekosutra opet u prvu smenu...🤢
Bas sam sad bila na njegovom profilu...ovde mi je, sto bi reko Sojitj, bas ko setjer...😆
Jesu li ovo najnovije Pratsine slike? Na ovoj donjoj kao da se na nesto ili nekog duri...😉 A kud nesta ono njeno pevuckanje ruske pesmice sa Instagrama? I zasto, bas je bila sladka...😕
Setjer😆,nego sta.Lepo mu stoji dzins i jos samo da se izbrije onda izgleda mladje,mislim...,mora se uzeti u obzir neznija polovina.Ovako izgleda bas kao sarmer,sto i jeste
Zone i Mane...❤️ lele mori kad ce vec jednom da odapne ta puska...ili je mozda vec odapela...
Pa stvarno ne znam kako mi je sladji...sa ovom bradom od "jedne neprospavane noci" ima totalno wild boy look...😉 a kad je glatko obrijan, onda mi je ko beba...😆
Dobro vece...😊