^The Musketeers CC#2^(IO) - Page 101

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

71.1k

Users

5

1.3k

Frequent Posters

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail
Posted: 10 years ago
Na YT stoje epizode od jucer, samo su promenili datum... jucer kod istih videa stajao 13th June a danas stoji 14th June...😕 nista, morat cu da potrazim one postove u taboru sa linkovima od desi-tashan...ili cu da Googlam...
A jesi odgledala jucerasnju epizodu?
Sarica thumbnail
11th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: NatalyMusketeer

Na YT stoje epizode od jucer, samo su promenili datum... jucer kod istih videa stajao 13th June a danas stoji 14th June...😕 nista, morat cu da potrazim one postove u taboru sa linkovima od desi-tashan...ili cu da Googlam...
A jesi odgledala jucerasnju epizodu?

Jesam,odgledala sam i dobra je epizoda.U taboru sam videla da im se vecerasnja jako dopada i kazu da je bolja od sinocne.
Edited by Sarica - 10 years ago

Evo ga...😛

India Got Talent Season 6 14th June 2015 Episode Watch ...

Sarica thumbnail

Jel moze neko ovo da oglasi u Celarevu...🤣 pozajmljujem jajci...🤣 isplata u svakoj valuti osim u Evru...🤣 nema da omane...🤣 dajem garanciju na 100 godina...🤣 🤣

🤣🤣

Originally posted by: Sarica

🤣🤣
Jaoj,sve me zabole od smeha🤣🤣

Moj Gagisimmo se danas ubi od muke...😆 kaze, da je znao da tako stoje stvari u Celarevu, sigurno bi bio svratio... kad je vec bio sam...🤣 znas, tamo se uzgajaju Mangulice i Gagi vec duze vreme planira da ode do Celareva...😆 da se konacno docepa tog specijaliteta...🤣

Sarica thumbnail

Moj Gagisimmo se danas ubi od muke...😆 kaze, da je znao da tako stoje stvari u Celarevu, sigurno bi bio svratio... kad je vec bio sam...🤣 znas, tamo se uzgajaju Mangulice i Gagi vec duze vreme planira da ode do Celareva...😆 da se konacno docepa tog specijaliteta...🤣

🤣🤣🤣🤣🤣
Znaci Gagi hoce jednim udarcem da ubije dve muve🤣Ne pustaj ti njega samog🤣

🤣 "placanje po prijemu jaja" 🤣 🤣 jos samo da postavim broj mog ziro.racuna...🤣
joj...🤣 steta sto je vec lego...🤣 necu da ga budim, nebi vise mogao da zaspi...🤣 🤣
a ta 4 dinara, da se razumemo, to su 4 zlatna dinara sa 4 zlatne devetke...🤣 podrazumeva se- po komadu a to znaci puta 2...🤣 🤣 🤣 pa racunam, 1 zlatni dinar je velicine cetvrtine unze zlata sto znaci, 4 zlatna dinara daju jednu unzu pa puta 2...znaci 2 unze zlata sa 4 devetke...jos samo da pogledam posto je trenutno unza zlata sa 4 devetke...🤣 🤣 🤣

Sarica thumbnail

🤣 "placanje po prijemu jaja" 🤣 🤣 jos samo da postavim broj mog ziro.racuna...🤣
joj...🤣 steta sto je vec lego...🤣 necu da ga budim, nebi vise mogao da zaspi...🤣 🤣
a ta 4 dinara, da se razumemo, to su 4 zlatna dinara sa 4 zlatne devetke...🤣 podrazumeva se- po komadu a to znaci puta 2...🤣 🤣 🤣 pa racunam, 1 zlatni dinar je velicine cetvrtine unze zlata sto znaci, 4 zlatna dinara daju jednu unzu pa puta 2...znaci 2 unze zlata sa 4 devetke...jos samo da pogledam posto je trenutno unza zlata sa 4 devetke...🤣 🤣 🤣

🤣🤣🤣 Moze li desetka umesto devetke,da bude vece,masivnije🤣🤣🤣

🤣 ne mogu da se zaustavim...🤣

🤣🤣
Jaoj,sve me zabole od smeha🤣🤣

🤣
Znaci Gagi hoce jednim udarcem da ubije dve muve🤣Ne pustaj ti njega samog🤣

Sta da radim...🤣 covek je gurman a odlepio na Mangulice...🤣 🤣 kaze, ne postoji ukusnije meso...🤣 🤣 🤣

Evo ga usto, da se olaksa...😆 sad cu da mu pokazem...🤣