Originally posted by: NatalyMusketeer
Kuc, kuc...😊
🏏T20 Asia Cup 2025: Match 19 - Final: India vs Pakistan @Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 28th Sep 2025 - WKV
BOOTH ROAMING 28.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 28, 2025 EDT
CID episode 81 - 27th September
70th Filmfare Awards Nominations
Ranbir Kapoor Birthday Celebration Thread 🎂🎂
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
Diana praises Deepika Padukone’s work ethic
Revisiting 90's nostalgia
Geetanjali to die?
SAMAR ki hogi re entry !!
Mihir ka Noina pe ato..oot vishwas
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
PAAV PHISLAA 29.9
Ahaan’s next with Sanjay Bhansali? 🔥
Maan and Geet- Love Wins Against All Odds..
And Janhvi gives another flop!!
Pari the gamechanger or Noina k hukum ka ekka.
Kuc, kuc...😊
Dobro vece Saro...🤗 nocas sam opet bila "zaglavila"...😆 sva sreca, pa sam radila poslepodne od 12 pa sam uspela da odspavam jos nekih 6 sati...prosla noc jednostavno opet bila perfektna za gledanje u zvezde...😉 Mesec se puni u analitickoj Devici...a posto me mrzelo da trazim papir i zapisujem, ja jednostavno sve utipkala u postove i to na Nemackom posto su mi i knjige na Nemackom a mrzelo me da prevodim...😛 i sledece noci su perfektne za gledanje u zvezde, narocito za vikend i tako sve do Svetog Djordja...Mesec obasjava nebo punom snagom i zvezde se vide kao na dlanu...⭐️
*Neun der Schwaerter: der Schmerz ist gross. Die Beziehung hat eine schicksalhafte Wende genommen. Aber noch ist nicht alles verloren.
*Gerechtigkeit: alles wird auf einer hoeheren Ebene bestimmt. Vertrauen Sie dieser hoeheren Gerechtigkeit.
*Koenig der Schwerter: Unerbittlichkeit, sich aus gesunder Distanz ein objektives Bild zu machen. Ein Mann der jetzt versucht die Liebe aus dem Kopf heraus zu lenken.
*Acht der Schwaerter: Schande. Verrat. Demuetigung. Die Frau reisst sich zusammen.
*Sechs der Schwaerter: Ihre Opferhaltung, aber er will nicht mehr um sie kaempfen. Er wagt doch noch einen letzten Versuch.
P.S: a u 3 PM...
*Drei der Schwaerter: Schmerz. Verletzung. Tiefe Enttaeuschung. Ein Herz wurde drei mal mit Liebeskummer durchstochen.
*Zwei der Muenzen: der Spiel. Es ist ihre Verspieltheit. Er soll die Dinge nicht so ernst nehmen.
*Der Narr: das grosse kosmische Gelaechter. Am Abgrund beginnt die Liebe. Neubeginn.
*Zehn der Muenzen: Vollendung einer langen Reise. Er hat die richtige Schluesse gezogen. Die Frucht wartet nur darauf gepflueckt zu werden.
*Ass der Muenzen: Erfuellung. Die Gnade vom Himmel. Ein Geschenk aus dem Himmel. Die goldene Muenze. Das Tor zum Paradies. Glueck und Bestaendigkeit.
Sreca je sto imam sad slobodno sve do ponedeljka...😛 na zalost, za Svetog Djordja moram da radim ali moj Gagi ce da spremi slavski rucak...❤️
Moje lose znanje Nemackog mi govori da pises o mesecu i zvezdama.Znaci pogodila sam.Nadam se da su pokazatelji odlicni😛
Meni je Saro svejedno, pisala na Nemackom ili Srpskom...u stvari, daleko vise koristim Nemacki pa cesto i razmisljam na Nemackom pa mi je zato sinoc i bilo lakse da napisem na Nemackom, cisto da ne zaboravim sta se pokazalo...Google prevodioca mozes da zaboravis, on od prevoda napravi salatu a i mnogo iraza na Nemackom ne mogu da se prevedu samo jednom recju na Srpski pa onda sve skupa izgleda kao da nema smisla...a sta se pokazatelja tice, za glavu sam se uhvatila posle ovog prvog seta... strahovito ga je zabolelo, besan je ko ris...i neumoljiv... neverovatno je da se pojavilo i srce probodeno sa 3 maca a ovaj zadnji "izgubljeni" slucaj i jeste bilo treci put...