^The Musketeers CC#1^(IO) - Page 88

Created

Last reply

Replies

1k

Views

63.2k

Users

8

1.9k

Frequent Posters

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Sarica

Dobro vece svima🤗

Dobro vece Saro...🤗 gde nadje ovog crnog labuda...😆

Sarica thumbnail
11th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: NatalyMusketeer

Bas je lep i retki su crni labudovi😊
Pozdrav Nataly🤗

Pozdrav Nataly🤗

Dobro je samo kad nije petal...😆

Pa o tom tipu smo citali price i pre vise od dve godine...😆 izgleda da "kuhinja" opet radi...😉

Ocito je tako,a tim pre jer su oboje onim recenicama na slici dali povoda za razna jela i razne kuhinje

Dobro vece Saro...🤗 stvarno, ista situacija i ista kuhinja sa potpuno istim akterima...😆 ali sad moram pomalo blesavo da te pitam, a koje to recenice i na kojim slikama...😕
U pitanju je slika sa instagrama.Oboje su stavili ovu sliku na svoje instagrame i napisali ovo
Instagram media by lostboy54 - Yes you are the lost girl . It's official
Lost boy ki lost gurl.
.Yes you are the lost girl . It's official

Ovo je on napisao na ovoj slici na svom instagramu.Ona je napisala prvu recenicu Lost boy ki lost gurl.,bez ove druge recenice .Yes you are the lost girl . It's official

"Da ti si izgubljena devojka. To je oficijelno."...😕 "izgubljena devojka", ne zvuci mi bas kao kompliment bez obzira na sliku...a i ono "izgubljeni momak i izgubljena devojka" zvuci stvarno nekako "izgubljeno"...sve to skupa mi deluje totalno "izgubljeno" i podseca na onu fazu sa onim picnutim Makom...🤓

Na zalost, i mene podseca na isto.Meni sve ovo zvuci nesmotreno,naivno🤓

Sve te tako "izgubljeno" napisane fraze mogu da se tumace ne samo na dvosmislen vec na trosmislen nacin i na zalost, zuta stampa je to odmah iskoristila...

Po ko zna koji put se to desava.Nista ne bi bilo da sami akteri svesno ili ne svesno nisu dali povod da svako na svoj nacin tumaci poruku na slici

Sama slika je i Ok, moze da se protumaci i kao prijateljska...ali text je stvarno nedvosmisleno "izgubljen"...😕

Sarica thumbnail

Ocito je tako,a tim pre jer su oboje onim recenicama na slici dali povoda za razna jela i razne kuhinje

Dobro vece Saro...🤗 stvarno, ista situacija i ista kuhinja sa potpuno istim akterima...😆 ali sad moram pomalo blesavo da te pitam, a koje to recenice i na kojim slikama...😕
U pitanju je slika sa instagrama.Oboje su stavili ovu sliku na svoje instagrame i napisali ovo
Instagram media by lostboy54 - Yes you are the lost girl . It's official
Lost boy ki lost gurl.
.Yes you are the lost girl . It's official

Ovo je on napisao na ovoj slici na svom instagramu.Ona je napisala prvu recenicu Lost boy ki lost gurl.,bez ove druge recenice .Yes you are the lost girl . It's official

"Da ti si izgubljena devojka. To je oficijelno."...😕 "izgubljena devojka", ne zvuci mi bas kao kompliment bez obzira na sliku...a i ono "izgubljeni momak i izgubljena devojka" zvuci stvarno nekako "izgubljeno"...sve to skupa mi deluje totalno "izgubljeno" i podseca na onu fazu sa onim picnutim Makom...🤓

Na zalost, i mene podseca na isto.Meni sve ovo zvuci nesmotreno,naivno🤓

Sve te tako "izgubljeno" napisane fraze mogu da se tumace ne samo na dvosmislen vec na trosmislen nacin i na zalost, zuta stampa je to odmah iskoristila...

Po ko zna koji put se to desava.Nista ne bi bilo da sami akteri svesno ili ne svesno nisu dali povod da svako na svoj nacin tumaci poruku na slici

Sama slika je i Ok, moze da se protumaci i kao prijateljska...ali text je stvarno nedvosmisleno "izgubljen"...😕

Mislim da su se izgubili u svojoj sali,jer su mnogi to protumacili potpuno drugacije od onoga sto su oni,najverovatnije,zeleli da kazu.Na njegovom i njenom instagramu mnogo je onih u cijim se porukamo mogu videti reci dating i congratulations.Stampa ko stampa odmah pocne sa svojom propagandom.😕
Edited by Sarica - 10 years ago
Sarica thumbnail

Ja volim labuda 😊i on je simbol neznosti,ljubavi i vernosti,a petal je susta suprotnost😆

Pozdrav Nataly🤗

Ja volim labuda 😊i on je simbol neznosti,ljubavi i vernosti,a petal je susta suprotnost😆

U pravu si...a samo je jedan jedini crni labud u celoj Indiji...ovaj ovde...⭐️

Laku noc Saro...🤗 begam si i ja pod jorgan planinu... 😆

*Neun der Schwaerter: der Schmerz ist gross. Die Beziehung hat eine schicksalhafte Wende genommen. Aber noch ist nicht alles verloren.
*Gerechtigkeit: alles wird auf einer hoeheren Ebene bestimmt. Vertrauen Sie dieser hoeheren Gerechtigkeit.
*Koenig der Schwerter: Unerbittlichkeit, sich aus gesunder Distanz ein objektives Bild zu machen. Ein Mann der jetzt versucht die Liebe aus dem Kopf heraus zu lenken.
*Acht der Schwaerter: Schande. Verrat. Demuetigung. Die Frau reisst sich zusammen.
*Sechs der Schwaerter: Ihre Opferhaltung, aber er will nicht mehr um sie kaempfen. Er wagt doch noch einen letzten Versuch.

P.S: a u 3 PM...
Edited by NatalyMusketeer - 10 years ago

*Drei der Schwaerter: Schmerz. Verletzung. Tiefe Enttaeuschung. Ein Herz wurde drei mal mit Liebeskummer durchstochen.
*Zwei der Muenzen: der Spiel. Es ist ihre Verspieltheit. Er soll die Dinge nicht so ernst nehmen.
*Der Narr: das grosse kosmische Gelaechter. Am Abgrund beginnt die Liebe. Neubeginn.
*Zehn der Muenzen: Vollendung einer langen Reise. Er hat die richtige Schluesse gezogen. Die Frucht wartet nur darauf gepflueckt zu werden.
*Ass der Muenzen: Erfuellung. Die Gnade vom Himmel. Ein Geschenk aus dem Himmel. Die goldene Muenze. Das Tor zum Paradies. Glueck und Bestaendigkeit.