^The Musketeers CC#1^(IO) - Page 7

Created

Last reply

Replies

1k

Views

63.1k

Users

8

1.9k

Frequent Posters

ahilajkula thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: NatalyMusketeer

Duska, fenomenalani su ti ova dva siggija...i Pratsie i Sid izgledaju carobno na njima...❤️ daj molim te postavi ovaj Sidov u crvenom krugu u njegov AT...Nandu, Zarqy i Rushmy ce da odlepe...😉

Vazi ,hocu ,ali znas da poslije SY nigdje se lijepo ne osjecam...ovo je mjesto,nakon dugo vremena , prekrasno za mene...Hvala ti...a u planu je i jedna galerija ...jos koji dan da otkacim i zavrsim neke poslove ...

NatalyMusketeer thumbnail

Originally posted by: ahilajkula

Draga Nataly ...i sama se cudim koliko imam njihovih kreacija...

Prelepe su ti, bas kao i njih dvoje...❤️
Duskice 🤗 , Zone sad mora da bega pod Jorgan planinu...😆 Sarin song sam vec postavila, ona obozava isto kao i ja Zeljka Joksimovica...jos da postavim i sebi jedan song za pocetak a onda pod Jorgan planinu, sutra mora opet da se radi...😉 laku noc Duskice...🤗 mirno spavaj i slatko sanjaj...⭐️
ahilajkula thumbnail

Prelepe su ti, bas kao i njih dvoje...❤️
Duskice 🤗 , Zone sad mora da bega pod Jorgan planinu...😆 Sarin song sam vec postavila, ona obozava isto kao i ja Zeljka Joksimovica...jos da postavim i sebi jedan song za pocetak a onda pod Jorgan planinu, sutra mora opet da se radi...😉 laku noc Duskice...🤗 mirno spavaj i slatko sanjaj...⭐️

Laku noc draga moja Nataly ,lijepo mi spavaj...odoh i sama...

Originally posted by: ahilajkula

Vazi ,hocu ,ali znas da poslije SY nigdje se lijepo ne osjecam...ovo je mjesto,nakon dugo vremena , prekrasno za mene...Hvala ti...a u planu je i jedna galerija ...jos koji dan da otkacim i zavrsim neke poslove ...

Stvarno mi je milo da se ovde lepo osecas...🤗 sasvim iskreno, nakon svega sto mi se u poslednja 3 meseca izdesavalo i ja sam osecala ogromnu potrebu za jednim ovakvim opustenim mestom...kod mene se nije promenilo nista, volim Sida i Pratsie istom merom kao i pre...ali kako god nisam mogla da podrzavam Sida uz ono rasulo, tako nisam mogla da podrzavam niti Pratsie uz onog salabajzera...sta vise, Sid i rasulo su mi manje vise bili svejedno ali onog salabajzera sam stvarno dozivljavala kao cistu degradaciju Pratsine lepote...ali sada, sta je tu je...kaznjena sam zbog gresaka od kojih jednu uopste nisam bila ni skrivila a druge dve ne samo da ih nisam ucinila namerno vec ih uopste nisam bila ni svesna dok me ti nisi upozorila... SYFC je nekad bio najlepse mesto na ovom online svetu i kao takvo ce zauvek ostati u mom srcu i dusi...a Duga...Duga nek ostane i dalje tamo gde sam je od pocetka zamisljala, tamo negde iznad Duge...❤️

E, ovo je samo za mene...😛 treba mi anestezija...😉 ma nisam ja dzabe anesteticar...😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=jNza07Qdm4I[/YOUTUBE]

laku noc Musketeers...🤗 kuckamo se sutra...⭐️
Sarica thumbnail
11th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

A imamo i Slavu: Mladenci...ovaj nas CC je otvoren u nedelju, 22.3.2015 na Mladence...sasvim slucajno, cisto Bozjom voljom...❤️

Nataly,zamisli na Mladence.HmHm,ima tu simbolike...
PS.sinoc bi je net opet bio tako spor,trenira mi nerve.Nista nisam drugo mogla nego da iskljucim komp.Uz to imala sam jako naporan dan,a rano sam morala da ustanem.
Edited by Sarica - 10 years ago
Sarica thumbnail
11th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Nasi SidYusha,koje obozavamo i njihovu istinsku hemiju❤️
Ivone12 thumbnail
11th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
[QUOTE = ahilajkula] [/QUOTE]
Ivone12 thumbnail
11th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail