Returning of the written off #76 Invited only - Page 97

Created

Last reply

Replies

1k

Views

45k

Users

7

2.9k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

Da, iz juzne Afrike..😆
A Turcin ?😆 Kad ih pogledam sve zajedno na grupnoj slici ovaj Britanac se izdvaja..😳

pa Turcin nemam komentar 😆 ni dobar ni los 😆 a za Britanca nemam komentar al po drugom osnovu 🤣 alo bre izgleda ko zatvorenik 🤣
Kety76 thumbnail

Originally posted by: smeker

Dobr dan😃

Ja da se javnem ,dobro sam nadam se da ste i vi dobro ne mogu da stgnem da vas iscitam pa ne znam sta se desava kod vas,ali volim da mislim da je sve dobro i nadam se da je tako.Dal izvini sto ti nisam odgovorila na poruku na viberu kod sina mi je tel jer je njegov pokvaren dok se ne popravi bice kod njega sory 🤗.Polako se opravljam jos ne stajem na nogu samo 20% potrajace dok budem mogla da hodam sama,radim vezbe,primila sam jednu inekciju tu plazmu sad se spremam za drugu a boli u pm.Eto tako ukratko ,kuckamo se ljubim vas i nedostajete da znate❤️

Dozvale smo te 🤗 telepatija radi 😉😆
drago mi je da se oporavljas,brini o sebi ❤️
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Tri nedelje gipsa..a ovaj moj je ko na struju..jos ima i bolove..😭 Treba preziveti..sto mene ne snadje nego njega...

nisam ni vidjela ovaj post za sinka zao mi je Dal 😭 zelim mu brz oporavak ❤️
Kety76 thumbnail
vremenski izvjestaj od mene 😆 kisa i snjeg juce,smrzli smo se
jutros sunce ali zubato 😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

vremenski izvjestaj od mene 😆 kisa i snjeg juce,smrzli smo se

jutros sunce ali zubato 😆

Kod mene je suncano ali hladno.😕Trenutno je na mojoj terasi 12 stepeni.

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

http://www.malihoroskop.com/ljubavni-horoskop/zene-i-njihov-odnos-prema-ljubavi-i-seksu-skorpija-zahtjevan-i-hirovita-ovan-vatrena-i-emancipirana/

Rak

Zena Rak je vrlo strastvena, sentimentalna, osjetljiva. Labilna je i sklona promjenama raspolozenja. Vrlo rano zapocinje svoj erotski zivot i obino se ranu uda. Obitelj je srediste njenog svijeta. Uglavnom je konzervativnijih shvacanja i tesko prihvaca nove ideje. Rodjena je da mazi ljude koje voli. Sto vise daje, to je sretnija i zadovoljnija. Potreban joj je jak partner s velikom mogucnoscu uzivljavanja u tudje osjecaje.
Zeni Raka je ljubav najvanija stvar u zivotu. Kako ima velike zahtjeve u pogledu partnera, cesto se osjeca nesretna i razocarana, neshvacena. Dusevna veza s partnerom znacajnija joj je od seksualnog sklada. Ljubomorna je, ali je u stanju oprostiti nevjeru, jer se prema partneru postavlja gotovo majcinski.
Kod nekih je Racica ljubav samo emocionalna glad za paznjom, njeznoscu i senzualnim zadovoljstvima. Kad zena Rak voli ona je vjerna i privrzena. Ne odgovaraju joj neumjereni i seksualno nasilni partneri. Kod nje je seksualnost dosta mirna i pritajena, a osjecajnost i romanticnost naglasena. Vrlo je pozrtvovna majka i supruga.

Bold : Ma kako da ne 😆 😆

Edited by nn027 - 10 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

pa Turcin nemam komentar 😆 ni dobar ni los 😆 a za Britanca nemam komentar al po drugom osnovu 🤣 alo bre izgleda ko zatvorenik 🤣

Pa taj zestoki luk je nekome seksi..Pogledaj ga na zajednickoj slici..mnogo je bolje gradjen od ostalih..😳
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

nisam ni vidjela ovaj post za sinka zao mi je Dal 😭 zelim mu brz oporavak ❤️

Hvala draga..🤗