Returning of the written off #75 Invited only - Page 72

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41.2k

Users

7

2.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

I kod mene je lep dan. Jedino sto vetar duva.

Oho! Nekima danas nece biti dobro 😉 😆

Da si mu videla facu..😳 😈 🤣

Daltoni thumbnail

Ovo je tako slatko 😃

Da li je ovo sa snimanja ili iz stvarnog zivota 😲 😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

U Nisu je osvanulo suncano jutro..doduse pomalo hladno i duva vetar..ali sa tendencijom da se popravi u toku dana...A s tom tendencijom evo mene danas u haljinici i stileto stiklama 😆
I kod mene je lep dan. Jedino sto vetar duva.

Oho! Nekima danas nece biti dobro 😉 😆

Da si mu videla facu..😳 😈 🤣

😆 Jadnik. Nije znao sta ga snadje. Vodi racuna da ne preteras jer ces u suprotnom morati potezati veze. Sta ako se coveku slosi? 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da li je ovo sa snimanja ili iz stvarnog zivota 😲 😃

Sa snimanja je. Scena iz jucerasnje epizode. 😃
nn027 thumbnail

Sony TV's Hum Hain Naa wraps up shoot

Posted on Mar 16, 2015 in Hum Hain Na | 0 comments | Post a commment
Sony
Entertainment
Television's show Hum Hain Naa that launched last year in September is all set to go off air this week on 19 March. The DJ's A Creative Unit Productions presented the tale of a Benarasi young boy and his love story with a Bengali girl.

Though Hum Hain Naa is coming to a logical conclusion, viewers will definitely miss the show. The daily had Kanwar Dhillon and Pratyusha Banerjee play the leads.

The crew members wrapped up shoot last night (15 March). Yesterday was also Kanwar's birthday.

Shared the lad with us, "It was really a strange moment for me. On one hand we were celebrating my birthday on the sets, on the other we were sad, bidding good bye to the team."

Talking about Hum Hain Naa, Kanwar stated, "It was a great experience. For around a year I lived the character of Bunty bhaiya and it was definitely fun. I made great friends and met some good people here. I also got to learn a lot from the team and I will surely miss them all. As for my fans I want to thank them all for being with us and giving us so much love. And yes, definitely I will be back soon with a bang!"

We tried reaching Pratyusha but she remained unavailable.

Producer Deeya Singh too kept busy.

We wish the team good luck!!

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobar dan!!
Samo da znate taj intervju Sanaje i Baruna uopste nije dobro prosao kod fanova 😉 Mnogo su se uvredili
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Dobar dan!!

Samo da znate taj intervju Sanaje i Baruna uopste nije dobro prosao kod fanova 😉 Mnogo su se uvredili

Dobar dan😊
Ovaj sto je Biki postavila linkove?😲 Zasto? Sta ih je uvredilo?
Edited by nn027 - 10 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Dobar dan😊
Ovaj sto je Biki postavila linkove?😲 Zasto? Sta ih je uvredilo?

Pa koliko sam ja skapirala ,novinari su ih pitali o IPKKND ,a oni se valjda smorili pa je jedan od odgovora bio i da su nastavili dalje,u fazonu zabole me za ipk i sad normalno da su se ljudi uvredili,jer svu paznju medija koju dobijaju je samo i iskljucivo zbog ipk,niko se od njih posle serije nije proslavio,cak i Barun dok je promovisao film nije mogao da prodje bez price o seriji,cinjenica jeste da ih i posle 2.5 godine ljudi pamte samo po tome...
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Pa koliko sam ja skapirala ,novinari su ih pitali o IPKKND ,a oni se valjda smorili pa je jedan od odgovora bio i da su nastavili dalje,u fazonu zabole me za ipk i sad normalno da su se ljudi uvredili,jer svu paznju medija koju dobijaju je samo i iskljucivo zbog ipk,niko se od njih posle serije nije proslavio,cak i Barun dok je promovisao film nije mogao da prodje bez price o seriji,cinjenica jeste da ih i posle 2.5 godine ljudi pamte samo po tome...

Aha. Tacno je to , Posle IPKNND nisu nista znacajno uradili. A i sta je tesko reci par recenica i izaci ljudima u susret. Oni bi trebali da se zapitaju zasto je i 2,5 godine ljudima jos zanimljiva prica o IPKKND.
Daltoni thumbnail