I kod mene je lep dan. Jedino sto vetar duva.
Oho! Nekima danas nece biti dobro 😉 😆
Da si mu videla facu..😳 😈 🤣
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Katrina Kaif Is Pregnant
Welcome Baby Boy ❤️🧿
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Two much official trailer- Varun Alia Salman Aamir Govinda
BACK TO MUSSORIE 17.9
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
Is Janhvi Kapoor going to be known as a one-hit wonder?
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
U Nisu je osvanulo suncano jutro..doduse pomalo hladno i duva vetar..ali sa tendencijom da se popravi u toku dana...A s tom tendencijom evo mene danas u haljinici i stileto stiklama 😆
Da si mu videla facu..😳 😈 🤣
Da li je ovo sa snimanja ili iz stvarnog zivota 😲 😃
Though Hum Hain Naa is coming to a logical conclusion, viewers will definitely miss the show. The daily had Kanwar Dhillon and Pratyusha Banerjee play the leads.
The crew members wrapped up shoot last night (15 March). Yesterday was also Kanwar's birthday.
Shared the lad with us, "It was really a strange moment for me. On one hand we were celebrating my birthday on the sets, on the other we were sad, bidding good bye to the team."
Talking about Hum Hain Naa, Kanwar stated, "It was a great experience. For around a year I lived the character of Bunty bhaiya and it was definitely fun. I made great friends and met some good people here. I also got to learn a lot from the team and I will surely miss them all. As for my fans I want to thank them all for being with us and giving us so much love. And yes, definitely I will be back soon with a bang!"
We tried reaching Pratyusha but she remained unavailable.
Producer Deeya Singh too kept busy.
We wish the team good luck!!
Dobar dan!!
Samo da znate taj intervju Sanaje i Baruna uopste nije dobro prosao kod fanova 😉 Mnogo su se uvredili
Pa koliko sam ja skapirala ,novinari su ih pitali o IPKKND ,a oni se valjda smorili pa je jedan od odgovora bio i da su nastavili dalje,u fazonu zabole me za ipk i sad normalno da su se ljudi uvredili,jer svu paznju medija koju dobijaju je samo i iskljucivo zbog ipk,niko se od njih posle serije nije proslavio,cak i Barun dok je promovisao film nije mogao da prodje bez price o seriji,cinjenica jeste da ih i posle 2.5 godine ljudi pamte samo po tome...
Dobar dan😊
Ovaj sto je Biki postavila linkove?😲 Zasto? Sta ih je uvredilo?
Pa koliko sam ja skapirala ,novinari su ih pitali o IPKKND ,a oni se valjda smorili pa je jedan od odgovora bio i da su nastavili dalje,u fazonu zabole me za ipk i sad normalno da su se ljudi uvredili,jer svu paznju medija koju dobijaju je samo i iskljucivo zbog ipk,niko se od njih posle serije nije proslavio,cak i Barun dok je promovisao film nije mogao da prodje bez price o seriji,cinjenica jeste da ih i posle 2.5 godine ljudi pamte samo po tome...