😳
Hvala ti Kety. Divne slike. ❤️
Jos ne moze serija da se gleda, 😒
BHAGODI MAIRA 8.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
SUPER HEROO 9.9
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
The Ba****ds of Bollywood trailer
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
3 Years Of Brahmāstra
Happy Birthday Akshay Kumar
😳
Hvala ti Kety. Divne slike. ❤️
Jos ne moze serija da se gleda, 😒
Kety😆 nisam napisala da sa naocalima ide i maneken-sve u kompletu😆
Imamo ga na 4 slicice pa kojeg hocete ,a izgleda ja i ti cemo se pobiti🤣 oko zadnje slike😆ps.Nadice nemoj samo cvike sa zadnje slicice😆🤣 🤣podijelit cemo ga 😉 tri dana ti,tri ja a jedan mu je za odmor 🤣
E jest' ti podela A ja? Mene ce da dopadne ovaj dan za odmor je li? 🤣tebe ovdje nema 😈 mora covjek jedan dan da se odmori 🤣 rekle smo da ne uzimas zadnju sliku,biraj drugu 😆😆
E vala nema . 😡 🤣
cekaj dok Drya dodje 😆😆 rekla je nema Baruna 😆😆 ajmo mi nabrzinu sprzit ovaj topic da ona ne vidi slicice 😆😆
Imamo ga na 4 slicice pa kojeg hocete ,a izgleda ja i ti cemo se pobiti🤣 oko zadnje slike😆ps.Nadice nemoj samo cvike sa zadnje slicice😆🤣 🤣podijelit cemo ga 😉 tri dana ti,tri ja a jedan mu je za odmor 🤣🤣 E moze ❤️ a samo jedan dan ima slobodan,blago njemu😆
E vala nema . 😡 🤣
ima,ima 😉 dzaba se ljutis mi smo vec podijelile 🤣 pik nase 🤣
Le le , kad vidi ovo. 😆
Ajmo ali ne mogu se setiti gde nam je ono Dal ostavila link novog topika. Znas li ti?
Imamo ga na 4 slicice pa kojeg hocete ,a izgleda ja i ti cemo se pobiti🤣 oko zadnje slike😆ps.Nadice nemoj samo cvike sa zadnje slicice😆🤣 🤣podijelit cemo ga 😉 tri dana ti,tri ja a jedan mu je za odmor 🤣
E jest' ti podela A ja? Mene ce da dopadne ovaj dan za odmor je li? 🤣tebe ovdje nema 😈 mora covjek jedan dan da se odmori 🤣 rekle smo da ne uzimas zadnju sliku,biraj drugu 😆😆OK. Moje su onda sve ostale
slobodno 😃 samo zadnju ne diraj🤣
Ostavila je.A kad.. sad pokusavam da se setim
Novi topik..(za slucaj da se ne javim a vi se raspisete..😆)
https://www.indiaforums.com/forum/chat-clubs/4337751/returning-of-the-written-off-76-invited-only