Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Katrina Kaif Is Pregnant
Welcome Baby Boy ❤️🧿
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
which new Bollywood movie should i watch ....
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
Two much official trailer- Varun Alia Salman Aamir Govinda
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Kajalmaya - sp's new thriller show
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
BACK TO MUSSORIE 17.9
Zimska sluzba traje do kraja meseca 😃 (Tako nam rekose)
Nesto sam danas slucajno kliknula i pojavi mi se ponuda da mogu da vidim ko mi gleda profil na fb. Prihvatim je i naravno dalje sledi da se salje SMS poruka sto ja naravno nisam uradila. Da li je uopste i moguce tako nesto, da se vidi ko ti gleda profil na fb?
Po ovom ispada da ti ovaj kvartal plandujes. 😕
A moj horoskop je srednje zalostan 😆RAK
Rakovi, vi verujete da je to sto radite ispravno. Zato moze biti veoma frustrirajucce kada vas zaobidju pozitivni poslovni rezultati. Kada 2015. pocne, vi cete se osecati kao da ste na vrhu sveta u profesionalnom smislu. Godisnji horoskop za Raka 2015. pokazuje da ce se u prvom delu godine poslovni problemi nakupljati. Nagrade ce otici onima koji su vec ulozili dosta vremena i energije da bi postigli ono sto zele. Ako niste ulozili u posao, bice vam tesko da gledate kako su drugi uspesni. Sa jedne strane, znacete da je to jedino fer. U stvari, ispravno je sto ce drugi uspeti. Sa druge strane, moracete da razmislite o postupcima koji su vasu karijeru skrenuli sa puta.
Preispitajte se i shvatite na cemu treba poraditi jos vise da biste ostvarili uspeh u drugom delu godine. Ne brinite - ovo ne znaci da 2015. nema sta da vam ponudi. Godisnji horoskop za Raka 2015. pokazuje da ce tokom leta vae finansije biti dobre, ali mozda ne u onoj meri u kojoj ste se nadali.
Pretpostavljam da mislis na BV . 😃
Ne znam kako vama, ali meni nesto ova Sara Kan poruznela.
Film je odlican,a glavni glumac jos bolji☺️...Spremi maramice i gledaj...Od samog pocetka je tuzan ,pa do kraja 😭