Returning of the written off #74 Invited only - Page 102

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48k

Users

7

2.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Dobar dan i od mene !

nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dobro jutro...Kakav tmuran dan..😕 Samo cekam kad ce da pocnu cuskije da padaju..😕

Dobar dan. I kod mene isto. Kisa malo pada malo ne pada.Radila sam danas i smrzla sam se.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

da,ocekivali smo.ali svejedno sam tuzna,nedostajat ce mi Prats 😭😭
ova dva dana samo lose vijesti 😭 i onako sam cijele sedmice nikakva a lose vijesti samo pristizu 😭

I meni ce nedostajati. Ko zna kad cemo je ponovo gledati. Kad ce zapoceti novu seriju.😔
Dopao mi se on. Dobar je momak i sjajan su par. Na zalost nisu znali sta ce sa serijom.
I kod mene je tako Kety. Lose vesti samo sustizu jedna drugu. 😭
nn027 thumbnail

Da nam se nase devojke vrate pa cemo, Boze zdravlja, da se druzimo.
nn027 thumbnail

Novi Sad

Sunday1 March13-19 Monday2 March13-19 Tuesday3 March13-19 Wednesday4 March13-19 Thursday5 March13-19 Friday6 March13-19 Saturday7 March13-19 Sunday8 March13-19 Monday9 March13-19
Partly cloudy Rain Partly cloudy Rain Heavy sleet Sleet Light sleet Snow Cloudy
11 15 10 11 2 2 3 1 4
0 mm 1.0 mm 0 mm 1.0 mm 6.6 mm 1.1 mm 0.9 mm 1.7 mm 0 mm
Light breeze, 4 m/s from south Light breeze, 3 m/s from southwest Light air, 2 m/s from north-northeast Light breeze, 3 m/s from east-southeast Gentle breeze, 4 m/s from north-northeast Light breeze, 3 m/s from north-northwest Gentle breeze, 6 m/s from north Light breeze, 3 m/s from north-northwest Light air, 2 m/s from northwest

Nis

Sunday1 March13-19 Monday2 March13-19 Tuesday3 March13-19 Wednesday4 March13-19 Thursday5 March13-19 Friday6 March13-19 Saturday7 March13-19 Sunday8 March13-19 Monday9 March13-19
Partly cloudy Cloudy Partly cloudy Rain Heavy rain Heavy sleet Heavy sleet Snow Cloudy
11 14 8 9 11 3 2 2 4
0 mm 0 mm 0 mm 3.2 mm 7.7 mm 5.3 mm 10.4 mm 1.2 mm 0 mm
Light breeze, 2 m/s from south-southwest Light breeze, 3 m/s from south-southwest Light breeze, 2 m/s from west-northwest Light air, 1 m/s from east-southeast Light air, 2 m/s from east Light breeze, 3 m/s from northwest Light breeze, 4 m/s from north-northwest Light air, 1 m/s from west-northwest Light air, 2 m/s from north

Zenica

Partly cloudy Light rain showers Partly cloudy Rain showers Heavy snow Snow Heavy snow Snow Cloudy
14 13 9 8 2 1 -1 0 2
0 mm 0.9 mm 0 mm 1.0 mm 9.4 mm 2.2 mm 5.9 mm 2.8 mm 0.1 mm
Light breeze, 3 m/s from southwest Gentle breeze, 5 m/s from southwest Light breeze, 3 m/s from east-southeast Light air, 1 m/s from east-northeast Light breeze, 3 m/s from north Gentle breeze, 4 m/s from north Gentle breeze, 6 m/s from north Light breeze, 3 m/s from north Light breeze, 2 m/s from north-northeast

Evo kakvo nas vreme ocekuje narednih dana. Bice opet malo snega.
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobar dan!!
Ne treba da budete tuzni sto se serija zavrsava,bolje je tako nego da razvlace sto godina ,a vala imamo iskustva sa tim i znamo u sta moze da se pretvori ...Gledajte to sad sa pozitivne strane,meni prvo sto je palo na pamet je Sukla slobodan,Prats slobodna 😃 ne mora ta zelja da mi se ostvari uopste,ali bih svakako volela da je gledam sa razlicitim partnerima u razlicitim serijima nego da 100 godina gledam jedno te isto
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Dobar dan!!

Ne treba da budete tuzni sto se serija zavrsava,bolje je tako nego da razvlace sto godina ,a vala imamo iskustva sa tim i znamo u sta moze da se pretvori ...Gledajte to sad sa pozitivne strane,meni prvo sto je palo na pamet je Sukla slobodan,Prats slobodna 😃 ne mora ta zelja da mi se ostvari uopste,ali bih svakako volela da je gledam sa razlicitim partnerima u razlicitim serijima nego da 100 godina gledam jedno te isto

Dobar dan!
I meni je sinoc proslo kroz glavu da je on takodje slobodan. Bilo bi stvarno lepo. Ja imam osecaj kao da su nam njih dvoje nesto ostali duzni. Sve si u pravu sto kazes ali isto tako si u pravu i kad si napisala da je serija imala potencijal. Ekipa je dobra, njih dvoje su se odlicno slozili ali eto... Nema nikog ko bi napisao dobar scenario. Izgleda da je dva dobra tesko sastaviti. 😕
Edited by nn027 - 10 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Dobar dan!
I meni je sinoc proslo kroz glavu da je on takodje slobodan. Bilo bi stvarno lepo. Ja imam osecaj kao da su nam njih dvoje nesto ostali duzni. Sve si u pravu sto kazes ali isto tako si u pravu i kad si napisala da je serija imala potencijal. Ekipa je dobra, njih dvoje su se odlicno slozili ali eto... Nema nikog ko bi napisao dobar scenario. Izgleda da je dva dobra tesko sastaviti. 😕

Ekipa je odlicna,nema slabe karike,ali eto sta je tu je...
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Ekipa je odlicna,nema slabe karike,ali eto sta je tu je...

Koliko vidim, glumci kod njih cekaju na sledecu ulogu minimum 6 meseci. Nadam se da ce oboje uskoro poceti nesto novo i da ce imati vise srece sa produkcijom. Steta je da ne snimaju jer su stvarno oboje talentovani.