U Boga ti poljubimstize mi princ sa helikopterom i ja odmah padoh u nesvest🤪
idem jos da se nesvestam

Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 7th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 07 Sep 2025 EDT
CALL FROM CELL 6.6
NASEEB vs BADNASEEB 7. 6
Generation 5:A new chapter in Yrkkh
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
Idiocy, thy name is Mihir Virani!
「 ✦ Font-tastic Voyage Graphic Contest ✦ 」
Filmfare Awards ?
BHAGODI MAIRA 8.9
U Boga ti poljubimstize mi princ sa helikopterom i ja odmah padoh u nesvest🤪
idem jos da se nesvestam
nema sanse 🤣 ljudi su dosadni do bola 🤣 pa bolje bi odglumili neki srednjoskolci nego njih dvoje 🤣 on ovdje izgleda ko oo kurence iz crtica a i ona skoro pa ko ribica 🤣jel ono bjese ribica il neka druga zivotinja🤣 nisam zapamtila jer nije ostavila nikakav utisak 🤣 a kurence je kakav takav ali se da primjetiti 🤣
Pa da. I ja mislim za pocetak. Kasnije jednostavno nece moci da prestane.
Secas se kako sam ja tebe cekala a onda si samo odjednom nestala ? 😲 😆 😆
Eto ga zavrsila dve epizode.😳
Sta da kazem sem padanja u nesvest..da jos oci mi ostale na modnoj reviji.Meni su i ove pocetne epizode zanimljive,jer ja volim pricu pratiti od pocetka da bi mogla povezati sve,videla sam i Anjali,je'li Dal ti si govorila da ja podsecam na nju ili nekog drugog.😳Ja sam se odmah uzivela u ovo...ali volela bi da sam bila umesto Khusi,pa uz onaj zid,pa biseri odose po podu,ma neka ide sve...☺️ jao moj dragi Boze cujes li ti mene sta ja lupam
Dobro vece devojke🤗
Stigoh,malo sam spavala posle duzeg vremena.😕Kao sto sam obecala,danas je ponedeljak,iako umorna i nikakva,ipak sad odmah startam sa dve epizode -eto tako da znate .😉Idem gledati odmah.😳Posle toga imam posla sa nedovrsenim capsom..😕ali se javnem kada pogledam ove dve epizode sa Baruncicem😳.Mislim ko zna kako cu ja taj pocetak skapirati ovako osamucena,a znam da cu gledati njega,ako ga ima u ove dve prve.Dobro vece Biki 🤗
Dobro je da si makar malo odmorila.
Kreni sa dve. Videcemo da li ce ti kasnije biti dovoljno da gledas dve dnevno 😉 😃za pocetak joj je dovoljno 😃 sjecas se koliko smo nas dvije potrosile vremena na prvih 20 epizoda 😆😆
Pa da. I ja mislim za pocetak. Kasnije jednostavno nece moci da prestane.
Secas se kako sam ja tebe cekala a onda si samo odjednom nestala ? 😲 😆 😆Znam o cemu govorite,ali ja htela ili ne htela-recu sebi Stop,ja sam se upalila od pocetka jos pre serije,verujem da je uzbudljivo kasnije,ali kada budem imala recimo vise vremena uvece onda cu vise i gledati,kazem sve je stvar u glavi kako odredis-principa se drzim i to je to.