Returning of the written off #73 Invited only - Page 100

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

50.2k

Users

7

3.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Imam obaveza celo popodne a ne izlazi mi se iz kuce po ovakvom vremenu. 😕

Cujemo se veceras. 😊

Ja sam evo dosla ranije s posla i ne pada mi na pamet da izlazim ..😕
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Ovo nije normalno kako pada Ne vidi se kroz prozor,pola dana padala kisa,a onda pocele krpe da padaju sa neba 🤬
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Drya

Ovo nije normalno kako pada Ne vidi se kroz prozor,pola dana padala kisa,a onda pocele krpe da padaju sa neba 🤬

Isti slucaj na jugu..🤬
Ovaj vikend cu provesti uz kamin pec i Baruna..
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Garant..vidis da ce sada banditi oteti Gangu, i ona ce da zavrsi kao Shiv..a Jagi I Anandi ce poceti ponovo svoju romansu, da baba moze da umre srecna u 125. godini koliko bi vec trebala da ima u tom periodu..😆 😆 😆

valjda je zavse ove godine 🤢 mislim da su presisali 1800 epizoda,znaci ostalo im 200 da obore rekord i sigurno nece odustati prije 2000 ep 🤢 mislim da im za 200 epizoda i treba oko 10-ak mjeseci,pa mozda ova 2015 bude odlucujuca 😃
Kety76 thumbnail

vidjela sam ovo,a moguce da je istina jer se oni intenzivno,privatno, druze u posljednjih par mjeseci
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobro vece drugari🤗
Da se samo javnem,posto imam obaveza sada.😳
Sutra nam pocinje praznik mimoza.😳 Veceras otvaranje,a sutra je glavno uz obalu vino,riba,mazuretke,orkestar,otvaranje izlozbe cveca itd...ali izgleda ovo lose vreme koje traje danima nece prestati i pokvarice sav taj ugodjaj i lepotu praznika.
Ovaj vikend necu moci😕 gledati vise od 4 epizode ukupno sa Baruncicem,😳imam puno posla,priprema za VM,itd.
@Kety molim se dragom BOGU❤️ da mali decak bude bolje❤️
U mojim molitvama i mislima.
-----------
Zivot me nije pitao sto zelim, ni sto trebam ni mogu li...
Nije me mazio kao mnostvo koje poznajem, i nije mi davao ruku da ustanem kada bih pala...nije mi pravio drustvo u samoci, bio uz mene dok sam bolovala...nije me primio pod svoj topli kaput da me zastiti i skloni od hladnoce koja je prodirala u srce i dusu...nije...Bezosecajno i drsko, uzeo mi je najlepse godine, mladost...naterao me da se borim sa vetrenjacama i da bosa hodam putevima koji su za mnoge neizdrzivi itvrdi cak i u cipelama...Vecina mojih prijatelja i onih koji me poznaju, cesto mi upute pitanje: Od kud ti snaga? Od cega si? Neznam. Odgovorim svaki put, i sama se to pitam ponekad...
Znam samo reci jedno: U meni je uvek postojala zelja...a kako kaze Selimovic u jednom od svoji citata: Sto je najlepse?
Zelja prijatelju, zelja!Ali i volja..i vera
Uistinu je tako. Zelja, mi je bila udahnuti zivot drugima, biti pored njih, grejati ih sa onim sto sam imala...
samo kako ne bi nikada osetili ono sto sam osetila ja...
Puno njih ce mozda reci da sam luda, no, koliko god da sam patila...ipak sam svemu zahvalna. Svaki taj udarac naucio me je koliko vredi kada si zdrav, bezbrizan, zasticen...koliko vredi jedan sasvim obican zagrljaj, poljubac, neciji topli pogled ili pak rec...
Naucio me je kako u punom smislu biti covek prema coveku i nikada ne okrenuti ledja onome koji me ljubi, vec mu svojom bezuvetnom ljubavlju pokazati i dokazati sto za mene znaci ono sto mi se pruza...Proslosti vise nema, i ne treba ju iznova ziveti, vracati se u nju...ali dobro je ponekad svratiti k njoj samo kako bi se podsetili na pakao i znali ceniti sve ovo danas sto nam je Bog❤️ na dlanove spustio...Tek sada nakon niza godina i svega sto sam prosla...mogu reci: Zena sam...majka, sretna, ispunjena i voljena kako nikada nisam bila...
Zato dragi moj prijatelju zapamti jedno: Kada ti nesto kazem i obecam...iza toga cvrsto stojim, i nema toga na svetu sto me moze naterati da to pogazim...
Netko ima nekakve svetinje, a za mene je svetinja ovo:
Ljubav, istina i pravda.
Ja ne volim na dan, dva ili tri...ne volim mesecima ili godinama...ja volim dok mi srce kuca, dok disem i zivim...volim citav svoj zivot i dajem sebe, svoju dusu...a to je sve sto imam🤗

Edited by Bikica - 10 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Edited by Drya - 10 years ago
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dobro vece drugari🤗
Da se samo javnem,posto imam obaveza sada.😳
Sutra nam pocinje praznik mimoza.😳 Veceras otvaranje,a sutra je glavno uz obalu vino,riba,mazuretke,orkestar,otvaranje izlozbe cveca itd...ali izgleda ovo lose vreme koje traje danima nece prestati i pokvarice sav taj ugodjaj i lepotu praznika.
Ovaj vikend necu moci😕 gledati vise od 4 epizode ukupno sa Baruncicem,😳imam puno posla,priprema za VM,itd.
@Kety molim se dragom BOGU❤️ da mali decak bude bolje❤️
U mojim molitvama i mislima.
-----------
Zivot me nije pitao sto zelim, ni sto trebam ni mogu li...
Nije me mazio kao mnostvo koje poznajem, i nije mi davao ruku da ustanem kada bih pala...nije mi pravio drustvo u samoci, bio uz mene dok sam bolovala...nije me primio pod svoj topli kaput da me zastiti i skloni od hladnoce koja je prodirala u srce i dusu...nije...Bezosecajno i drsko, uzeo mi je najlepse godine, mladost...naterao me da se borim sa vetrenjacama i da bosa hodam putevima koji su za mnoge neizdrzivi itvrdi cak i u cipelama...Vecina mojih prijatelja i onih koji me poznaju, cesto mi upute pitanje: Od kud ti snaga? Od cega si? Neznam. Odgovorim svaki put, i sama se to pitam ponekad...
Znam samo reci jedno: U meni je uvek postojala zelja...a kako kaze Selimovic u jednom od svoji citata: Sto je najlepse?
Zelja prijatelju, zelja!Ali i volja..i vera
Uistinu je tako. Zelja, mi je bila udahnuti zivot drugima, biti pored njih, grejati ih sa onim sto sam imala...
samo kako ne bi nikada osetili ono sto sam osetila ja...
Puno njih ce mozda reci da sam luda, no, koliko god da sam patila...ipak sam svemu zahvalna. Svaki taj udarac naucio me je koliko vredi kada si zdrav, bezbrizan, zasticen...koliko vredi jedan sasvim obican zagrljaj, poljubac, neciji topli pogled ili pak rec...
Naucio me je kako u punom smislu biti covek prema coveku i nikada ne okrenuti ledja onome koji me ljubi, vec mu svojom bezuvetnom ljubavlju pokazati i dokazati sto za mene znaci ono sto mi se pruza...Proslosti vise nema, i ne treba ju iznova ziveti, vracati se u nju...ali dobro je ponekad svratiti k njoj samo kako bi se podsetili na pakao i znali ceniti sve ovo danas sto nam je Bog❤️ na dlanove spustio...Tek sada nakon niza godina i svega sto sam prosla...mogu reci: Zena sam...majka, sretna, ispunjena i voljena kako nikada nisam bila...
Zato dragi moj prijatelju zapamti jedno: Kada ti nesto kazem i obecam...iza toga cvrsto stojim, i nema toga na svetu sto me moze naterati da to pogazim...
Netko ima nekakve svetinje, a za mene je svetinja ovo:
Ljubav, istina i pravda.
Ja ne volim na dan, dva ili tri...ne volim mesecima ili godinama...ja volim dok mi srce kuca, dok disem i zivim...volim citav svoj zivot i dajem sebe, svoju dusu...a to je sve sto imam🤗

Dobro vece Biki 🤗
Nadam se da kod vas nece stici ovo nevrijeme pa da uzivate u svim ljepotama 😊
HVALA OD SRCA ZA TVOJE MOLITVE ❤️ Djecak je lose 😭😭 ali se bori ❤️