Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 4th Sep 2025
MAIRAs REJECTION 4.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 04 Sep 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 05 Sep 2025 EDT
Akshara’s karma
GEETU vs MAIRA 5.9
Mihir - The d*uchebag
Writers: Mad Dreamers or Silent Sages?
My Box Office Predictions for Baaghi 4
Maira Armaan Poddar
Did Trump Just Remove ALL SANCTIONS on India ? (Doubtful news)
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 2
Agree or not?
🏆ANUPAMA WINS dance contest !!🏆
Should Janhvi Kapoor Get Married And Quit Acting
The Soul Remembers - PraShiv SS
Varun Vs Sonu - who danced better on Bijuriya
Alia recent clicks
A clean-shaven Ranveer spotted at the airport
Opet! Cini mi se da je onaj prethodni test skoro bio. Valjda mi vreme brzo prolazi. Pa dobro. Dok tebi prodje test nadam se da ce i Biki pristici sa capsom.
A ne sumnjam da ces opet razbiti. I test i usmeni 😃
Dobar batica i dobar frajer su jedno te isto, razlika je samo u zargonima..(ako nisi znala, a posto si vec priznala ) 😉😆
A gdje nam je Biki,nije se javljala danas 😕
Nije bila ovde jos. Nadam se da ce se javiti. Radi caps sigurno.
]jest,upravo postavlja u PG 😊
Ma samo da pristigne sa capsom ove epizode pa nece imati toliko posla. Nadam se da cemo onda da krenemo zajedno da gledamo Arnava i Kusi 😃ja svakako moram uciti ovih dana,iduce sedmice imam test pa usmeni iz njemackog
Opet! Cini mi se da je onaj prethodni test skoro bio. Valjda mi vreme brzo prolazi. Pa dobro. Dok tebi prodje test nadam se da ce i Biki pristici sa capsom.
A ne sumnjam da ces opet razbiti. I test i usmeni 😃nisam bas sigurna 😕 promjenili su profesoricu a ova je sva konfuzna ima znanje ali ga ne zna prenijeti 🤢
[QOdlicna muzika..Bravo Nale...👍🏼
Zahvali Dryi. Ona je nasla spot. 😃
Hocu, cim prizna da je zver dobar batica 😆 😆🤣 🤣pa da je batica jeste,sta to ima da priznaje 🤣 nije frajer 😃
Dobar batica i dobar frajer su jedno te isto, razlika je samo u zargonima..(ako nisi znala, a posto si vec priznala ) 😉😆ne bas draga 😃 kod nas kad za nekog kazes da je batica znaci da je gej 🤣 tek toliko o zargonima 🤣isto kao ono burek sa ovim, sa onim 😆😆
ima li nesto zanimljivo,nekih kompromitirajucih izjava i tako to 😉